Vertaal deze pagina naar:

WAT IS VRIJHEID?

18-01-2022

Veel mensen zijn het niet gewend om in Vrijheid te kunnen en mogen leven!


Want wat is Vrijheid nu precies?


Vandaag ga ik hier een blog over schrijven. Waarom?

Omdat ik onderhand een beetje flauw wordt van de reacties die ik soms lees op social media.

Wij moeten ZELF in een hoge frequentie blijven, anders gaan we deze spirituele en psychologische oorlog verliezen. We moeten zelf in onze eigen Kracht blijven en vertouwen houden in onszelf als Creator van ons Aardse bestaan en in onze Schepper van Al wat Is.

Universe is Magic and Love is the Key ❤️


(Is lijfspreuk van Anton Teuben - www.antonteuben.nl)


Veel mensen beseffen nog niet eens dat dit geen normale wereld is waarin we leven. Vinden alles normaal. Nou, het is geen normale wereld waarin we nu leven beste mensen, geenszins!

Een clubje mensen die een verbond met elkaar hebben afgesloten proberen de mensheid te reduceren, te transhumaniseren en het Merkteken van het Beest op te dringen door middel van een QR code.

Dit vond ik wel een goede reactie op social media:


In de bijbel staat ook dat je de overheid, diegenen die boven u gesteld zijn moet gehoorzamen, geloof je het zelf? God zei niet tegen jou ga naar de aarde en je zult een slaaf zijn, nee, je bent een kind van God geschapen naar zijn evenbeeld. Niemand die net als jij naaktgeboren is is meer dan jij en heeft iets over je te vertellen, het is jouw leven en die mag jij leiden zoals jij wilt.

En zo is het...


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)