Vertaal deze pagina naar:

VAN PLEIADEN NAAR AARDE - ERVARING VAN EEN BUITENAARDSE - ANEEKA VAN TEMMER

10-01-2023

Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een buitenaards ras zo'n enorme hoeveelheid informatie rechtstreeks deelt. Het is tijd dat we wakker worden en meer leren over de realiteit om ons heen!

Sinds 2008 heeft de Taygetan-bemanning contact opgenomen met honderden mensen op aarde onder het officiële programma "First Contact".

Het programma is niet meer actief.

De Taygetan-bemanning en Swaruuneans blijven echter in contact met ons, Robert en Gosia, en enkele andere mensen, waarbij ze veel actuele, spirituele, historische, wetenschappelijke en technologische informatie doorgeven en de vriendschap onderhouden.

VRAAGSTELLER: Wat voor soort informatie krijgt u voordat u hier komt?

Anéeka:

We ontvangen zeer volledige informatie over sterrenreizen, de situatie van de aarde, wie er bij ons zal zijn, welke andere rassen en onze relatie met hen. En dan kom je hier om te leren in het proces. De schepen zijn ook scholen. Hoewel je nooit stopt met leren, is er vandaag alleen ervaren personeel op dit schip.


VRAAGSTELLER: En hoe is uw voorbereiding om in contact te komen met mensen?

Anéeka:

Die hadden we niet, integendeel. Er werd aangenomen dat, aangezien het alleen met technologische middelen zou zijn, wij die in het 'First Contact'-project zaten, degenen zouden zijn die zouden beslissen of die contactrichtlijnen of protocollen zouden schrijven. Maar bij face-to-face contact moet je wel getraind zijn in zelfverdediging en de juiste uitrusting dragen, aangezien we verwachten dat mensen vijandig zijn. We dragen hele ruimtepakken met antiballistische en anti-energiewapenbeschermingssystemen, communicators, afstandsbedieningen van schepen, trackers en in sommige gevallen wapens.


VRAAGSTELLER: Wat zijn uw doelstellingen wanneer u contact opneemt met een persoon van de aarde?

Anéeka:

Gewoon om 'hallo' te zeggen. Om ze te laten weten dat we bestaan en dat ze niet alleen zijn in het universum. Alleen dat. We delen alleen zo weinig of zo veel als we kunnen weten, net als jij, het is hetzelfde.


VRAAGSTELLER: En hoe leer je de taal, doe je een opleiding of is het ook hands-on? En de cultuur? Ik herinner me dat je uitlegde dat het met telepathie gemakkelijker was om een taal te leren.

Anéeka:

In de Academie leren we alles over de cultuur waarmee we zullen leven. Dit gebeurt met iedereen, niet alleen met de Aarde, en het is zo dat mensen die de ene of de andere taal al kennen, die taal of talen aan de geïnteresseerden zullen leren, en ja, met telepathie is het sneller en gemakkelijker om een taal te leren.
Het probleem is dat je ook leert wat er mis is, omdat je de taal leert spreken zoals je leraar die verstond. Dat is de reden waarom sommige mensen het Engels dat we hier spreken categoriseerden als Taygetan Engels omdat we allemaal een onderscheidende smaak hebben van hoe we talen structureren, niet alleen Engels.


VRAAGSTELLER: Hoe heeft u in uw geval Spaans geleerd?

Anéeka:

Ik leerde het van een holografische computer in Temmer op de Academie voordat ik kwam, en uiteindelijk heb ik het hier online geperfectioneerd. En afhankelijk van de talen die elke persoon beheerst, krijgen ze de ene of de andere taak toegewezen, vooral bij het 'First Contact'-project.

Ik bedoel, als je Russisch spreekt, word je toegewezen aan Russische sociale netwerken en alles wat met die cultuur te maken heeft. Zoals de logica zou aangeven.


VRAAGSTELLER: En om een beter idee te krijgen van hoe het onderwijs in Taygeta is, zou je iets kunnen uitleggen over hoe je aan dat curriculum kwam? Vooral wat je ons over jezelf hebt verteld, kennis in de geneeskunde, hoofd van de inlichtingendienst en nog veel meer, gewoon in 22 jaar. Is het omdat je een deel van deze kennis al kent uit andere levens?

Anéeka:

Geneeskunde, dat was al op het schip om Senetre te helpen en omdat ik geïnteresseerd was in het onderwerp. Dus de afgelopen vier jaar heb ik geneeskunde gestudeerd. Zo werkt het met alles, je leert waar je het meest in geïnteresseerd bent, en dat geeft je ook de flexibiliteit en verantwoordelijkheid die daarbij hoort om jou als persoon te vormen, hoe je zult zijn en welke kennis je zult hebben.

Wat talen betreft, ik was geïnteresseerd omdat het altijd gemakkelijk voor me is geweest om nieuwe talen te leren en het was wat ik besloot te hebben als basis voor of voordat ik naar de aarde kwam. Schepen zijn niet alleen schepen en dat is alles, het zijn ook scholen. Maar over het algemeen leer je in mijn cultuur zo: onderweg. De student is degene die zegt wat hij wil leren, en hij doet het omdat hij er zin in heeft, omdat het leuk is, omdat hij er het nut van inziet.

Er zijn maar weinig dingen verplicht. Het zouden bijvoorbeeld gewoon de overlevingsvaardigheden zijn die je als kind worden aangeleerd. Dat wordt kinderen over het algemeen wel geleerd, maar dat is nodig en logisch.
Het leren van een onderwerp dat een persoon interesseert, zal hen onverbiddelijk tot de conclusie leiden dat om vooruitgang te boeken in datzelfde onderwerp dat hen interesseert, naarmate hun kennis van het onderwerp vordert, ze meer onderwerpen, meer dingen of verschillende takken van kennis nodig zullen hebben. dat zal hen koesteren en als basis dienen voor hen om zich verder uit te breiden.

Kinderen leren bijvoorbeeld alleen basiswiskunde, maar als ze later iets anders willen leren dat hen interesseert, zullen ze vroeg of laat de noodzaak inzien om geavanceerde wiskunde te leren om hun doelen te blijven bereiken. Dus, met een kennis of een onderwerp dat een persoon interesseert, zullen ze naarmate ze vorderen onvermijdelijk meer soorten kennis verwerven, andere onderwerpen, omdat alles hoe dan ook met elkaar verbonden is.

Het is moeilijk voor mij om te weten wat ik heb uit vorige levens en wat ik in deze levens heb verzameld, maar ik weet dat alle mensen kennis uit al hun vorige levens bij zich dragen en meebrengen. Sommige vallen meer op dan andere, zoals het vermogen om muziekinstrumenten te bespelen of geavanceerde wiskunde op jonge leeftijd. Nogmaals, het duidelijkste voorbeeld is Yazhi Swaruu. Het is voor haar onmogelijk om die kennis op zo'n jonge leeftijd te hebben vergaard.


VRAAGSTELLER: Dus je hebt niet zoiets als universiteiten of gespecialiseerde cursussen in Taygeta?

Anéeka:

Ja, er zijn academies voor een of ander vak, maar ze zijn praktisch. Ze accepteren mensen die geïnteresseerd zijn in dat onderwerp en tijdens hun verblijf leren ze het vak of de wetenschap, waarbij ze het aan de persoonlijke motivatie van elke persoon overlaten om het theoretische gedeelte te bestuderen, dat er altijd is.


VRAAGSTELLER: En hoe is de academie, en wat verbaasde je aan de cultuur hier die je tegenkwam?

Anéeka:

Op de Academie, die niet in klaslokalen is zoals op aarde, maar in de vorm van lezingen of soms rond een holografische projector, om relevante afbeeldingen en video's te bekijken, werd ons verteld dat het een nauwelijks industriële Lyrische beschaving was die werd aangevallen en veroverd door een binnenvallend ras van grote Grijzen en verschillende Reptielen, en dat de bevolking spoedig in opstand zou komen. En dat ze dat de Hemelvaart noemden en dat we zouden helpen en dat we zouden kijken.

Maar er werd ons verteld dat het werd binnengevallen, dus stuurde Taygeta, ter ondersteuning van de Federatie, tussen 2008 en 2009 een gevechtsvloot naar de aarde.

Maar vandaag begrijpen we dat wat hier gebeurt iets veel complexer, gecompliceerder is. Waar de mensen zelf zichzelf en elkaar tot slaaf maken. Niet alleen om 3D-redenen, maar ook door intenties van hogerop. Omdat ze geen slachtoffers zijn, zoals ons werd verteld, maar mensen gevangen zitten in een lus van ervaringen op aarde die pathologisch, ongezond en soms zelfs psychotisch worden, maar die ze zelf hebben veroorzaakt.

Dus trok de aanvalsvloot zich in 2017 terug en liet hier slechts een paar schepen achter, drie grote, toen twee en uiteindelijk nog maar één. Omdat dat de belangrijkste persoon was die ervoor zorgde dat de anderen vertrokken en voor ons om te zien dat er maar één nodig is, was Swaruu van Erra (9), die uitlegde wat er op aarde gebeurt, en hoe het niets te maken heeft met een klassieke invasie, maar met een zieke collectieve manifestatie.


VRAAGSTELLER: Eén vraag, Anéeka, welk begrip had je over deze tijd op aarde voordat je besloot hierheen te komen? Omdat, aangezien er geen verleden en geen toekomst is, het toch al bekend was dat dit zou gebeuren?

Anéeka:

We zouden het weten als het lineair was, maar tijd niet. Dus zelfs als je kunt zien wat er in één regel gebeurt, als je teruggaat om het te beleven, verandert alles en alleen al door het simpele feit dat je het observeert. Dus zelfs als tijdreizen hier een routineding is, verandert het nog steeds niets aan wat eerder werd gezegd dat dingen maar één keer gebeuren. Want als je teruggaat om ze opnieuw te beleven, wat je kunt, gewoon omdat je het al hebt gezien en je verwacht wat er gebeurt, om dat weer te laten gebeuren, heb je het al veranderd en blijkt het elke keer anders te zijn.

Toen ik hier kwam, was het onder de belofte getuige te zijn van een groots ontwaken van de mensheid en haar bevrijding van haar onderdrukkers, een opstijging om een interstellaire 5D-soort te worden. Echter, na vier jaar hier, sinds ik aankwam, is er nog niets vervuld. Of nog niet, maar ik zie wel een grote discrepantie tussen wat ze je thuis vertellen dat er op aarde gebeurt en wat er werkelijk hier gebeurt.

Ik dacht dat het iets te vieren was, en dat ik gewoon toeschouwer zou zijn. Of help een klein beetje door te communiceren met de mensheid, met het project 'First Contact'. In de hoop ontvankelijke en enthousiaste mensen te vinden die bereid zijn te leren over andere beschavingen die als model voor hen kunnen dienen om hun eigen beschaving vooruit te helpen.

Maar ik merk dat de overgrote meerderheid van de mensen er niet om geeft of gelooft dat er zelfs maar een andere beschaving bestaat, of dat ik besta. En ik merk dat de overgrote meerderheid van de mensheid niet onder het juk staat van invasieve onderdrukkers, maar gevangen zit in hun eigen creaties en nachtmerries.
En zo zitten ook de sterrenzaden in de val, die weten dat ze daar niet vandaan komen, omdat ze ondergedompeld zijn in de gemeenschappelijke frequentie van de bevolking die hen naar dezelfde bestemming sleurt.

Het ene is me beloofd en hier heb ik het andere gevonden. Het moest een en al vreugde zijn, meer voor mensen zoals ik, die van bovenaf als "ogen in de lucht" naar beneden kijken, comfortabel in onze grote, volledig uitgeruste schepen. Maar ik merk dat ik het schip ontgroeid ben, ik voel me opgesloten in een drijvend blik, waar dagelijks niet veel gebeurt. En de vreugde die er zou moeten zijn, heeft plaatsgemaakt voor frustratie en wanhoop, met de hulpeloosheid van niet kunnen helpen omdat het gros van de bevolking niet geholpen wil worden.

En het is zeer stressvol voor mij om hier te zijn en te kijken naar en contact te maken met mensen van wie ik uiteindelijk als familie houd, en ze hieronder bloot te zien. Het is en blijft een zeer moeilijke ervaring voor mij.
Wat mij het meest raakt, is dat de mensheid vraagt om alles wat hen als een massa overkomt, blind voor het voor de hand liggende. Ik begrijp het niet en het doet me pijn.


VRAAGSTELLER: En wat denk je dat dat pad van het ontwaken van de mensheid heeft veranderd?

Anéeka:

Ik denk niet dat het pad is veranderd, maar het is eerder een algemene misvatting van de kant van veel rassen die de mensheid observeren. Er wordt nog steeds geloofd, dat wil zeggen velen geloven, dat ze daar zijn binnengevallen door reptielen, archonten enzovoort, die hen energetisch uitbuiten.

Dat ontken ik niet. Maar we hebben ontdekt, voornamelijk door het werk van de Swaruu's, dat boven de uitbuiters weer de mensen staan die zelf hun uitbuiters voortbrengen, ingeklemd tussen de mensen aan beide kanten van de onderdrukkers. Dat wil zeggen, de mens wordt onderdrukt door regressieve rassen, vooral het menselijke ras, en tegelijkertijd worden deze voortgebracht door de verlangens van de massa van de mensheid, en worden ze ook gemanipuleerd en voortgebracht door de wens van de massa.

Dus we realiseren ons dat er niets te bevrijden valt, niet als een onderdrukt volk, het enige wat te bevrijden is bewustzijn en geest. Maar, en dit is wat ons wanhopig maakt, ze luisteren niet en zijn ook niet geïnteresseerd in het luisteren naar zelfs de meest basale dingen om hun leven te verbeteren, laat staan meer geavanceerde concepten. Ik weet dat velen luisteren, oké, maar het zijn sterrenzaden, niet bepaald mensen.

Merk in feite op dat van de gelijkgestemde gemeenschappen op aarde, de sterrenzaden, ongeacht hoe weinig of hoe ontwaakt, een duidelijke neiging hebben om elkaar op te zoeken en met elkaar samen te werken, terwijl de gemiddelde mens alleen de regels van de cabal zal gehoorzamen. en worden ondergedompeld in afscheiding.


VRAAGSTELLER: Zeker, ik begrijp het. Maar om terug te komen op de propaganda die u bijvoorbeeld is aangedaan, is dat door de Federatie? Met welke intentie?

Anéeka:

Omdat de Federatie, laten we zeggen in het rekruteringscentrum, menselijke woorden gebruikt, aangezien het geen rekrutering is zoals op aarde, vertellen ze je dat mensen worden bevrijd en dat jij als Taygetan hen helpt wakker te worden tegen hun ontvoerders en vrij te laten. zichzelf als ras, dus kom je hier om de bevrijding te helpen simplistisch denken: 'menselijke slachtoffers tegen de onderdrukkers'.

Maar eenmaal hier besef je dat er geen slachtoffers zijn, niet op het oorzakelijke niveau van het probleem, alleen slechte ondeugden in of van de zielen zelf. In een eeuwige cyclus van elkaar verkeerd informeren, een dynamiek creëren van "Ik doe je iets aan, nu ben je een slachtoffer" en nu ga jij als slachtoffer op zoek naar iemand om wraak op te nemen. Alleen compatibel worden met hun eigen creaties of tulpa's die ze uitbuiten. Noem het Illuminati, Vrijmetselaars, Cabal, wat dan ook, het kwam uit henzelf, de mensen.

Hiermee bedoel ik niet dat er objectief gezien geen slachtoffers zijn, die zijn er wel, en dat leent zich voor meer misinterpretaties. Maar dat is niet het einde van het probleem. Het is niet een kwestie van zoeken naar de boosdoeners en het probleem is voorbij, maar de slachtoffers genereren zelf hun agressors vanwege de wet van aantrekking of de wet van spiegels. Want als ze alleen maar slachtoffer zijn en alleen lijden, zullen ze alleen maar zien dat ze lijden en dat ze slachtoffer zijn en logischerwijs alleen maar meer van hetzelfde aantrekken.

Er valt hier dus niets te bevrijden, alleen geesten, bewustzijnen, maar diezelfde geesten en bewustzijnen zijn degenen die op hun beurt controle- of beschermingsmechanismen creëren, zodat buitenstaanders zoals wij, zoals Swaruu, de anderen, of zoals ik, niet eens concepten kunnen introduceren. zoals die hierboven om ze uit hun zelfgegenereerde lus van zelfvernietiging te halen.


VRAAGSTELLER: Maar ik begrijp niet waarom de Federatie zulke propaganda zou verspreiden als ze nu bijvoorbeeld kunnen worden gezien als zulke ontvoerders.

Anéeka:

In veel opzichten zijn de hoogste controleurs op aarde, die de positie verwerpen van zielen die weten wat ze doen voordat ze incarneren, de Federatie. Zij zijn de verborgen meesters van de aarde, zoals Salvador Freixedo placht te zeggen.


VRAAGSTELLER: Hoe is dit begonnen? Hoe is deze lus tot stand gekomen? Maar als er in het universum geen begin en geen einde is, stel ik me voor dat het hier hetzelfde is, en dan heeft de mensheid altijd in dit probleem of deze situatie gezeten. Daarom begrijp ik niet waarom ze je zouden vertellen dat je komt om de ascentie of bevrijding van een planeet te zien als ze zelf die belangen niet hebben.

Anéeka:

Ja, hoewel het vanuit een ander gezichtspunt op een bepaald moment gegenereerd moet zijn, maar het is heel moeilijk om precies te bepalen waar. Er wordt gezegd dat het hoogstwaarschijnlijk een product was van de verwoesting veroorzaakt door de overstroming en de rampen. Maar zoals u weet, komt het probleem van verder terug.

Het lijkt erop dat tenminste die delen van de Federatie die uitleggen wat er gebeurt in wat ik academies op de planeten zal noemen, niet helemaal begrijpen wat er op aarde gebeurt. Laag op laag.


VRAAGSTELLER: En kan het geen eeuwig knooppunt zijn? Zal de aarde niet altijd in 3D bestaan?

Anéeka:

Het is heel goed mogelijk. Zoals Swaruu eens uitlegde, moet er ergens in het universum en in de tijd een plek zijn die wordt gekenmerkt door het aanbieden van zielen die soort ervaring, anders zou het tegendeel niet bestaan.


VRAAGSTELLER: Natuurlijk, dat begrijp ik, maar ook wat u zei dat dit een lus is en dat als u niets anders ziet, of als u geen keus heeft, het voor ons moeilijk is om uit de lus te komen, is het niet? niet? Hoewel ik begrijp dat de slapende mensen zelf geen andere optie toestaan.

Anéeka:

Zoals Yazhi uitlegt, hangt het af van elke persoon afzonderlijk en niet van een traditionele planetaire bevrijding, omdat het een probleem van bewustzijn en perceptie is. Ja, het zet je aan het denken hoe je uit zo'n lus kunt komen. Veel mentale energie.

Nogmaals, zoals Yazhi uitlegt, wordt het alleen bereikt met meer kennis die meer evolutie zal brengen. Niet als geïsoleerde, opgeslagen of gememoriseerde gegevens, maar door verwerking, wat die gegevens persoonlijk en voor hun eigen kennis betekenen.

Maar zoals hierboven gezegd, zijzelf, de mensen, blokkeren zichzelf en geven geen toegang tot grotere kennis, want wat ze hier op aarde geavanceerde kennis noemen is universitaire kennis en die is zeer beperkt en gecontroleerd, zoals ze in het oude Griekenland vroeger deden. zeg dat je geen kennis aan vrouwen moet geven, dat het geven van de woorden aan een vrouw zou zijn als het versterken van het gif van een gevaarlijke slang. Met die mentaliteit blijven ze in de lus van hun eigen creatie.


VRAAGSTELLER: Ik begrijp het, dank u wel, we hebben geen andere keuze dan verder te gaan.

Anéeka:

Ja, vooruitgaan, gewoon zijn wie we zijn. En hier ook wat ons betreft. Al hebben ook wij onze risico's. Het is niet waar dat we comfortabel in een schip van liefde en licht zitten. Het is hier ook moeilijk, niet hetzelfde, anders, maar het is moeilijk en ik deel of deel zelden de moeilijkheden om hier te zijn omdat het kwaad zou doen.


VRAAGSTELLER: Waarom?

Anéeka:

Ik denk dat het het imago van de ene of de andere positieve race zou schaden. Of mensen zouden niet geloven dat zoiets mogelijk was. Met al onze zeer geavanceerde technologie in vergelijking met de aarde, hebben we bijvoorbeeld nog steeds moeilijk op te lossen storingen veroorzaakt door corrosie in de systemen, defecte levensondersteunende systemen, altijd iets om te repareren, een constant risico.
Velen geloven alleen dat we in de Pleiaden de schepen door middel van gedachten manifesteren. Nee, ze zijn gemaakt met veel hard werk, in groepen en in de loop van de tijd. Zoals Yazhi zegt: "Als je een schip kunt manifesteren door te denken, heb je geen schip nodig."

Zoals ik je al zei, het is een fenomenaal gecompliceerde, complexe, multidimensionale puinhoop, wat er op aarde gebeurt. En noch wij, noch iemand anders in deze dichtheden weten volledig wat er aan de hand is. We zijn allemaal op zoek naar antwoorden. Afhankelijk van ons aandachtspunt en wie we zijn, de dichtheid.
Het maakt niet uit of je op aarde bent om injectiespuiten te ontwijken of in een baan om plasmaschoten of energiewapens ontwijkt. We spelen allemaal onze rol in deze enorme kosmische puinhoop en niemand is vrijgesteld van grote risico's, maar we gaan vooruit, want dat is wie we zijn en we doen het voor degenen van wie we houden en voor onszelf, want als we dat niet doen, verliezen we onze zielen.


VRAAGSTELLER: En hoe denk je dat dit zich zal blijven ontvouwen?

Anéeka:

Raguel zegt dat we midden in een gevecht zitten en dat je tijdens een gevecht nooit kunt weten wat er werkelijk gebeurt en wie er aan het winnen is. Als je het niet kunt weten in een gevecht, in een oorlog met wapens, nog minder in een gevecht waar de wapens de media zijn.

Hier zijn we van mening dat we geen andere keus hebben dan te blijven vechten zoals we kunnen en met wat we hebben, want niets staat in steen gebeiteld en we kunnen ook niet weten wat er werkelijk gebeurt. We kunnen op geen enkel niveau weten, we kunnen alleen doorgaan met wie we zijn.

Anéeka of Temmer

Anéeka van Temmer arriveerde in april 2016 in een baan om de aarde. Haar functie binnen de bemanning was die van hoofdanalist van zowel aardse als ruimtegegevens.

Ze was de hoofdinlichtingendirecteur van Taygeta. Bovendien, naast vele andere taken, was haar specialiteit de holografische "computers" aan boord.

Wij, Robert en Gosia, hadden sinds begin 2018 tot 2022 contact met Aneeka.

Ze stierf op 5 november 2022.

OP DE WEBSITE STAAN DE ONDERSTAANDE OPMERKINGEN:

TOT DEZE TRANSCRIPTEN KUNNEN ALLEEN TOEGANG WORDEN OM VERTALINGEN TE MAKEN IN WELKE TAAL (in tekst of video), WANNEER ER ZE GEGEVEN WORDEN MET DE OFFICIËLE VERMELDING VAN DEZE WEBPAGINA EN ONZE YOUTUBE-KANALEN WAAR ZE ZIJN GEVONDEN.

Het is in geen geval toegestaan om de gepresenteerde informatie in onze kanalen en op deze pagina voor commerciële doeleinden (verkoop van boeken en promotiemateriaal) te publiceren.

Bron ► https://www.swaruu.org/transcripts/from-pleiades-to-earth-experience-of-an-extraterrestrial-aneeka-of-temmer-no-video

MIJN BOODSCHAP:


Heb de info vertaald vanuit een Engels script, zodat jullie ook hiervan op hoogte zijn en deze info mee kunnen nemen in jullie bewustzijnsplaatje.

Ik beweer niet dat dit 100% de Waarheid is, maar het zou wel een deel van de Waarheid kunnen zijn. Ik ga er zelf namelijk vanuit dat we op een vlakke Aarde leven en dat er veel meer land is dan wordt verteld.

Het zou tevens zelfs zo kunnen zijn dat er ondergrondse poorten en bovenaardse portalen zijn naar andere werelden.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)