Vertaal deze pagina naar:

VAN FACEBOOK WEER EEN BLOKKADE GEKREGEN VAN 30 DAGEN !!

01-10-2021

Pffff, de zoveelste blokkade dit jaar...


Ik kan niet meer bijhouden hoe vaak ik reeds een blokkade kreeg van Facebook...

Het bericht luidde als volgt:Het gaat om het onderstaande bericht van Rik Heij, wat ik 30-09-2021 vervolgens op mijn tijdlijn deelde:

Ook Rik Heij kreeg trouwens een blokkade opgelegd van Facebook.

Rik schreef 29-09-2021 op Facebook het volgende:


"Ik heb nu al diverse kennissen die na het v.ccin , ineens van alles zijn gaan mankeren , kennis 3 weken na pf.zer overleden ze wilde niet meer , de andere aan hartstilstand en tia is overleden , weer een andere kennis had evenwichtsstoornissen en zware bloedarmoede , daar kwam nog darmkanker bij , ze is met spoed geopereerd , nog een lieve kennis super gezond , moest met spoed naar het ziekenhuis , had ineens trombose in zijn been , de vader van een vriendin had last van een rood oog , moest naar nijmegen en blijkt een gezwel achter zijn oog te hebben , en de moeder van een kennis , hier bij mij in de flat heeft ineens asbestkanker . Maar wat ik het ergste vind de ONTKENNING , niemand die er aan denkt ( wil denken ) dat ze die klachten , hebben gekregen NA de V.ccinatie A.G."


Er volgden vele reacties van mijn FB vrienden op zijn bericht.


Ze schreven dat er in hun kring ook veel mensen waren met ernstige bijwerkingen en dat er ook bekenden zijn dood gegaan vanwege de vaccinaties.

Doordat ik dit weet vond ik het noodzakelijk dit bericht op mijn tijdlijn te delen. En nu in deze blog. Waarom? Wel, misschien kan ik of andere FB vrienden en/of volgers mensen waarschuwen die zich in de toekomst laten vaccineren.

Zo God wil zal geschieden!Lees ook even het onderstaande bericht over de vele miskramen...DISCRIMINATIE

Vandaag kwam ik een video tegen van iemand die zich gediscrimineerd voelde in haar favoriete sauna. Nu werd het haar pas echt duidelijk en hoe het aanvoelde hoe het is om buitengesloten te worden van een grote groep, die WEL voor het NAZI beleid koos van vaccineren en de QR code.

Luister en huiver!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)