Vertaal deze pagina naar:

VACCINATIESPIJT

01-11-2021

Indrukwekkende verhalen in de FB-groep 'Bijwerkingen na vaccin'


Waaronder deze, waaruit weer het succes van Ivermectine blijkt:


Een week na de tweede vaccinatie begon ik wazig te zien.

Twee weken na de vaccinatie begonnen mijn armen en benen te tintelen en te slapen. Ik was ontzettend moe, kreeg hoofdpijn, spierpijn, concentratieproblemen en was duizelig.

Drie weken na de vaccinatie verloor ik de controle over mijn blaas, ik kreeg diarree, de kilo's vlogen eraf, ik had geen gevoel meer tijdens de seks, mijn coördinatievermogen was weg, ik had koortsaanvallen, krachtverlies en mijn kortetermijngeheugen was verdwenen.

Vier weken na de vaccinatie zat ik spastisch in een rolstoel op de EHBO. Ik stotterde, mijn smaak en geur waren weg en ik had oncontroleerbare spasmen over mijn hele lijf. Mijn ledematen waren gevoelloos en functioneerden niet meer. Ik was een bijrijder in mijn eigen lichaam geworden.

Onderzoek van de neuroloog wees uit dat de spike eiwitten uit de vaccinatie mijn zenuwstelsel aanvallen wat hierdoor overbelast raakt. En wel zodanig dat ik van een gezonde sporter die 60 uur in de week werkte in één klap volledig arbeidsongeschikt raakte. Omdat ik weinig meer te verliezen had heb ik geprobeerd of Ivermectine mijn gezondheid kon verbeteren. Ik had hierover wisselende berichten in de media gelezen en was op het punt 'baat het niet dan schaadt het niet' aangekomen. Als je al op de bodem zit kun je moeilijk nog dieper vallen.

Het resultaat was wonderbaarlijk. Na 10 dagen Ivermectine was het merendeel van de klachten verdwenen. Momenteel heb ik enkel nog last van concentratieproblemen, moeheid, coördinatievermogen en een slecht kortetermijngeheugen. Hopelijk gaan deze op termijn ook nog over. Ik ben in ieder geval weer voor 50% aan het werk in plaats van dat ik in een rolstoel thuis zit en me moeten laten verzorgen.

Ik heb mijn klachten bij Lareb gemeld, maar die doen er niets mee. Nu las ik op deze FB pagina dat verschillende mensen dezelfde neurologische klachten hebben maar dat iedere neuroloog met een andere conclusie komt. De ene zegt FNS, de ander Guillain Barré, de ander MS (dat dachten ze bij mij in eerste instantie ook), de ander Myelitis Transverna en sommigen vinden het blijkbaar psychisch als je achter een rollator loopt en verwijzen je door naar een psycholoog. Bij mij is dus de conclusie van de neuroloog 'hypersensitief zenuwstelsel'.

Is het misschien een idee om eens samen te komen en te sparren wat we kunnen doen?

Wellicht kunnen ze ons gezamenlijk onderzoeken, kunnen we ons verhaal doen in de media, of een brief schrijven aan Hugo de Jonge (dat heb ik overigens al gedaan, evenals het Zorginstituut Nederland, dus als iemand een mailadres of gestandaardiseerde brief wil hebben, stuur me dan even een berichtje).

Misschien dat er een gemene deler is die anderen weer kan helpen, bijvoorbeeld dat overgangshormonen en het vaccin elkaar niet lusten.

Voor een aanklacht tegen de Nederlandse staat moeten we denk ik wel zwart op wit hebben dat het door de vaccinatie komt; en daar wil geen specialist zich aan wagen.

Drie mensen in mijn omgeving zijn de dag na de 2e vaccinatie gestorven, maar de officiële doodsoorzaak luidt 'vocht in longen', 'vocht in lever', en 'beroerte'. Niet eentje zou er dus zijn overleden door de vaccinatie. En zo hebben mensen met neurologische klachten vermoedelijk officieel geen last van de gevolgen van de vaccinatie. Slechts een wonderlijk toeval.

Ik hoor in ieder geval graag van iedereen die ook neurologische klachten heeft gekregen na de vaccinatie. Wellicht kunnen we onze overheid er gezamenlijk van overtuigen dat het geen toeval betreft.Heeft U vaccinatiespijt?


Lees de onderstaande artikelen dan eens door.


https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/20/arts-weet-u-waarom-u-een-booster-shot-nodig-heeft-omdat-ze-uw-immuunsysteem-hebben-vernietigd/


https://niburu.co/het-complot/16783-wij-beginnen-nu-aan-fase-5-richting-new-world-order?tmpl=component&print=1


Naarmate de tijd verstrijkt zal pijnlijk duidelijk worden dat het de vaccins zijn die allerlei ziektes veroorzaken. Dit, omdat gevaccineerden veel vaker ziek zullen worden dan ongevaccineerden en als gevolg daarvan ook bij bosjes zullen sterven.

Miljarden mensen zullen omkomen en dan gaat er op een gegeven moment een lichtje branden bij de gevaccineerden die dan nog leven.

Bron ► https://niburu.co/het-complot/16796-misschien-is-het-plan-nog-geraffineerder-dan-wij-dachtenBye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)