Vertaal deze pagina naar:

UPDATE WOENSDAG 24-02-2021

24-02-2021

ONDERSTAANDE TEKST KREEG IK VAN IEMAND DIE WAKKER EN BEWUST IS


Dit staat ons dus echt te wachten...

Dit is geen grap!

Is werk van Bilderberg, Prins Bernhard en Demmink Deep State.

Ik ga je iets sturen, dan hoef ik en jij verders niks meer te schrijven over wat ons in 2022 staat te wachten, het zijn verschillende links waar jij en anderen veel aan zullen hebben.

Alleen complotters zullen het snappen en je geloven. De de niet complotters zullen daarmee langzaam wakker worden als ze deze links open maken. Sommige complotters zullen zelfs hiervan schrikken.

Houd jij je ook maar goed vast aan je tafel waar je zit.


https://niburu.co/37-artikelen/wereld/15993-de-aanloop-naar-de-derde-wereldoorlog-deel-1


https://niburu.co/37-artikelen/wereld/16023-de-aanloop-naar-de-derde-wereldoorlog-deel-2


 https://www.deagel.com/forecast


Lees eerst wat er boven staat geschreven, het gaat over 2025.

Dan zie je een balk staan daar zie je drie poppetjes bij elkaar staan, zet je pijl van je muis erop. Niet klikken of zo gewoon je pijl erop zetten en lezen wat er dan te voorschijn komt.

Dan zie je de landen links staan en er achter cijfers in het rood of groen. Kijk naar de landen uit de EU. Wat jouw voordeel is, is dat jullie al armoede zijn gewend.

Ik neem aan dat je weet dat de Olympische Spelen stuk voor stuk de sluiting voorspellingen doen wat ons te wachten staat.


Video over de Olympische spelen:


https://www.youtube.com/watch?v=ssc5eLjLoMQ

 Ga naar 1.08 uur.

Dit wil zeggen dat ze ons de pre-historiën in willen helpen.


Video over de 3e wereldoorlog:


https://www.youtube.com/watch?v=9wTX3CGeOJ8


Dan natuurlijk de datum:


Hoe ik kom aan 2022?Dit houdt in dat de elite vaak numerlogie gebruiken en getal zes bij hen goed ligt zij dit jaar iedereen een spuit willen geven. Dus dit jaar worden wij bespaard van een grote oorlog. Deze oorlog gaat niet lang duren in verband met een grote atoombom of dergelijke, die in November eraan komt.


November 2022Dan nog dit voor je, bekijk de video met de Olypische spelen exact op 2.22 uur.

Dit is een wereldkaart, met een heel klein beetje fantasie kun je zien wat er gebeurt. Ons deel van de wereld word vergiftigd. Ja de EU. Of het wordt in brand gestoken.

Maar één ding is zeker: Het voorspelt niks goeds!

Bereid je voor op een smerige oorlog. Die ongeveer vier maanden gaat duren. Zorg voor voldoende water en dat je deze kunt zuiveren. En eten voor minimaal 1 jaar. Voor heel je gezin en zorg voor verschillende zaden. Dat kan je al doen door bijvoorbeeld pitjes uit de tomaten te halen en uit appels en peren etc.

En zorg dat je hoog woont, want een dijk doorbraak kun je verwachten. Een bom erop en hoppa! Een bom op de dijken en een bom in de zee en weg half Nederland.

Leer nu al met een beetje eten te leven. Dat kan door vaak kleine beetjes te eten heel de dag door. Je blijft op gewicht dan en door minder te gaan eten went je lichaam steeds meer aan een beetje minder eten, wat later je voordeel kan zijn. Want je maag wordt kleiner en heb je later minder hongergevoel hierdoor.

Bereid je op het ergste voor. Je hoef geen schrik te hebben, omdat jij staks weet hoe te overleven en anderen kunnen helpen hierbij.

Maar weet ook één ding, de overheid volgt jou ook en zal in jouw groep mensen plaatsen die alles zullen saboteren en iedereen tegen elkaar zullen uitspelen.

Zorg ervoor dat je een schriftje hebt als je moet vluchten. Een schriftje moet je altijd in je vluchttas hebben, die je dan nodig hebt om daarna alles uit je hoofd te leren.Doet de bovenstaande video het niet van de Olympische Spelen?

Tip: Copieer dan deze link ► https://youtu.be/ssc5eLjLoMQ

En plak deze dan zelf in jouw eigen browser, succes!Nabeschouwing van mijzelf (Dienie):

Onderzoekers menen dat er een plasma event komt in het jaar 2022.

Misschien wordt dit er mee bedoeld.

Dat er om de zoveel jaar hele beschavingen wegvagen.

Lees het boek van Han Peeters met de titel "Planet X".

Waarom? Dan kun je een beetje invoelen wat er nu gaande is.

Ik houd er zelf zeker rekening mee!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Waardeert U mijn blogs? Mijn info? Ofwel mijn artikelen?

U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen zoals een hoodie of een tas, klik HIER voor de webshop.