Vertaal deze pagina naar:

UPDATE woendag 20-01-2021

20-01-2021

‼️😱‼️ Delen Delen Delen ‼️😱‼️


Zojuist kwam ik een bericht tegen van Gerard le Noble op Facebook.

Hij schreef:

Ongelooflijk wat een info!

In onder andere Washinton DC worden nu patriot raketten neergezet/ gestationeerd.

Waarom gebeurt dit?

China heeft overal in Amerika en ook rondom Washinton DC mobiele (vracht) containers staan waarin raketten zitten die op afstand via satellieten geactiveerd kunnen worden en op allerlei (militaire en burger) doelen afgeschoten kunnen worden (zie foto).

Deze vrachtcontainers kunnen ook op schepen zitten (met daarin raketten) en die rakketen kunnen honderden kilometers afstand afleggen en dus allerlei doelen in Amerika raken. Deze schepen met vracht containers (met raketten) zijn zelfs in de Caribean gestationeerd en kunnen ook van daaruit raketten afschieten. Daarom zijn er op dit moment overal in Amerika grote troepen verplaatsingen van troepen van luchtmacht, marine, landmacht, mariniers etc.

China is ook geinfiltreerd in het Solar Wings systeem van de Amerikanen. Dit is het (overheidssysteem) van de Amerikanen en China kan zelfs ook bij allerlei nucleaire informatie komen. Er worden op dit moment 40-50.000 Militairen troepen Washinton DC binnen gebracht.

De FBI (die corrupt is) probeert zoveel mogelijk Antifa en BLM demonstraten naar de grote Steden te krijgen (en met name Washington DC) om rellen te laten plaatsvinden die dan weer door CNN worden uitgezonden. Dit zijn verklede acteurs die zich voordoen al Trump aanghangers!

China heeft daarbij links activisten in Amerika bewapend met speciale munitie en wapens. Ze zullen al die wapens in gaan zetten als ze er achter komen dat Biden geen President wordt. Er zullen dan zeker raketten afgeschoten gaan worden op grote steden.

Op dit moment gaat President Trump veel geheime informatie vrijgeven en het zou kunnen dat al daarvoor een raket wordt afgeschoten om paniek te zaaien.

Ook is er nog een mogelijkheid dat Amerika vanuit Canada wordt aangevallen omdat daar zelfs Chinese militairen zijn opgeleid.

Ik heb daar al eens eerder over geschreven!

Amerikanen worden opgeroepen om thuis te blijven en genoeg voedsel en water in huis te hebben voor de komende dagen.

Het worden spannende uren en dagen!

Het licht zal echter altijd overwinnen!

Heb vertrouwen!

Het komt allemaal goed!!!

De wereld gaat vanaf morgen ontwaken en anders worden!

Bron kan ik niet delen omdat Facebook dit censureert.

Ga daarom naar mijn Telegram pagina!

Nu het nog kan: volg mij op Telegram: https://t.me/ditishetnieuws

Facebook is ten doden opgeschreven!Gerard le Noble schreef eerder in zijn Telegram kanaal:

Ik krijg van veel volgers persoonlijke berichten met steeds dezelfde vraag: Gerard het is zo stil op de MSM met nieuws uit Amerika, wat gaat er de komende uren en dagen gebeuren? Ik ben natuurlijk geen waarzegger maar dit is mijn scenario / gedachtengang:

Ik denk dat er een (fake) inauguratie gaat plaatsvinden met Beijing Biden in de hoofdrol. Deze inauguratie is al eerder opgenomen (fake dus) en zal door de media mafia groots worden uitgezonden. Het bevreemd mij namelijk dat Biden al twee keer een afspraak heeft afgezegd waarin de inauguratie zou worden (voor) geoefend. Je kunt je voorstellen dat zo'n belangrijke gebeurtenis tot in de puntjes wordt voorbereid en geoefend. Niks van dit alles is nu het geval.

Dit zou natuurlijk ook kunnen betekenen dat de inauguratie niet door zou gaan. Dit scenario zou ook mooi zijn, maar dan zullen de aanhoudingen al voor woensdag moeten gaan plaatsvinden.

‼️Vervolg gaat verder in opmerkingen‼️

Zie dit bericht ► https://t.me/ditishetnieuws/322

Wil je reageren op één van mijn blogs?


Of heb je een vraag of een opmerking? Wil je mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Maak dan je keuze uit één van de onderstaande opties.