Vertaal deze pagina naar:

UPDATE NESARA / GESARA van 28-12-2020

29-12-2020


Military Intel 28-12-2020


Tip: Neem zelf elke dag even een kijkje op de website van intel.


https://inteldinarchronicles.blogspot.com/(Deze tekst is vertaald door google translate vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijl-en schrijffouten)


Judy Note: ma. 28 december 2020 10:44 uur Fleming's militaire Intel-contactpersoon:

Allen bleven op schema voor de start van Tier 4B gedurende de komende 48-72 uur, of tot do. ochtend 31 dec.De inwisseling van Zim en het wisselen van vreemde valuta tegen speciale tarieven zou voorbij vr. 1 januari 2021 en geef niveau 4B minimaal 7-8 dagen voordat ze aan de openbare laag 5 begonnen.

Deze week zouden de belangrijkste vrijgaven van openbaarmaking worden vrijgegeven.

Zie ► https://file.wikileaks.org/file/

Bommen explodeerden om [D] eep State Swamp Creatures bloot te leggen en neer te halen die vochten met de Scamdemic en de verkiezingsfraude, de RV-vrijlating en NESARA / GESARA.

MarkZ meldde dat Paymasters werd verteld weer aan het werk te zijn op Mon. 28 dec.

Afgelopen weekend hadden banken over de hele wereld de Global Currency Reset geïmplementeerd. Op kerstavond do. 24 dec. Het SWIFT-systeem van de Cabal werkte niet meer, de aflossing van obligaties was voltooid en banken over de hele wereld werden verplaatst naar het Quantum Financial System.

Op eerste kerstdag vr 25 december begonnen de St Germaine en Rodriguez Trusts zeer grote tranches uit te betalen aan de Global Collateral Accounts en US Treasury.

Binnen enkele dagen vanaf nu werd van 209 landen van de wereld, inclusief de VS, verwacht dat ze GESARA en schuldkwijtschelding zouden implementeren, die allemaal hun goud / door activa gedekte valuta's op een gelijke hoogte van 1: 1 hadden geplaatst.

Zodra we de Safe Link-websites hadden, zouden ze op verschillende sites worden gepost.

GROTE DINGEN GEBEUREN!

(Auteur onbekend)

Update: dit is wat we nu weten. President Trump heeft nog lopende rechtszaken die naar het Hooggerechtshof zullen gaan. Dankzij Texas weet hij nu hoe hij het moet indienen op grond van artikel 3 en niet onder artikel 2. Dit zal het Hooggerechtshof dwingen om deze herschreven zaak te behandelen.

Het rapport van de directeur van de National Intelligence (DNI) moest vr. 25 december en aangekondigd als een late inzending. Barr trad op 23 december af, dus hij kon nu getuige zijn. Het kon tot nu toe niet worden aangekondigd. Durham was nu een speciale raadsman. Hij kon in elke staat vervolgen, allemaal [B] iden's! Hij stond toe dat de burgerlijke, strafrechtelijke en federale rechtbanken faalden.

Bron ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/12/rv-intelthoughtsnews-all-posts-for_29.htmlWil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com