Vertaal deze pagina naar:

UPDATE - HET NIEUWS VAN MAANDAG 5 APRIL 2021

05-04-2021

Vandaag een heavy dag wat info betreft


Vandaag had ik (Dienie) de onderstaande websites en video's in mijn browser (scherm) open staan. Ik dacht wellicht interessant en leerzaam voor de meelezers om deze artikelen stuk voor stuk even te bekijken.

Voor de één interessant en voor de ander weer niet, maar doe je voordeel ermee wat voor dit moment resoneert met je en waar je meer over wilt weten kun je zelf nader lezen en/of onderzoeken.

Sommige artikelen zijn best heavy om te lezen of om aan te horen, dus hierbij sterkte! 


Laat je niet vaccineren of testen!

Wees zuinig op je lichaam, jouw lichaam is jouw tempel!


Gesprek van Peter DG met Rinus Verhagen van dd. 2 april 2021

Luister vanaf 7 minuten ongeveer, na de begroeting door Peter DG van z'n luisteraars.

Vanaf 33 minuten is het interessant om te luisteren waarom we ons niet moeten laten vaccineren!


Welkom op de site van burgerinitiatief BlueTruth!

Deze groep bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt. Sinds de Corona-crisis, het beleid dat de overheid daarop heeft bepaald en de uitvoering die van de politie verlangd wordt, maken wij ons zorgen.

De situatie schuurt met ons eigen moreel kompas. Wij weten dat er meer (ex)politiemensen zijn die hiermee worstelen. Daarom willen wij laten weten dat wij er zijn en hen een hart onder de riem steken.

https://www.bluetruth.nl/Hoe Morgellons ons bestaan binnendringen


Sinds het einde van de vorige eeuw bevat de lucht die wij inademen superkleine synthetisch-biologische deeltjes die via chemtrails worden verspreid. In ons lichaam zoeken deze deeltjes elkaar op. Ze assembleren zich daar dan tot nanobots, die we Morgellons noemen.


https://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/De_stille_invasie_deel1.pdf


Op dit adres kun je NOS = FAKE NEWS bestellen.

https://ommekeer-nederland.nl/contact/Deze info ontving ik privé van John Troost (wat ik mag delen, dus bij deze!)

ANGELA MERKEL & MARK RUTTE FEIERN DIE WAHNSINN AN DIE GRENZE

Personlicher Nachricht fur die Freunden Angela Merkel und Mark Rutte. Die Whansinn ohne Liebe und ohne Wahrheit an die Deutsch Niederlandische Grenze.

https://youtu.be/stOVOhusWGU

oder

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4291098934235118&id=100000051611524


Die Losung und Ende der Krise wirtschaftlich bewiesen in einer Woche:
www.unityoflove.life


De Nederlandse versie hier:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4291113194233692&id=100000051611524


Enorme hoeveelheid vaccinatie doden in EU

In een eerder artikel wees ik op de Amerikaanse VAERS database die bijwerkingen van medicatie en vaccins vastlegt. Er werden meer dan 1100 sterfgevallen gerelateerd aan de Corona vaccins. Vandaag wijs ik op de Eudra-vigilance database. Ik daag je uit. Reis met me mee. Klik op de link, klik op de letter C, scroll down naar COVID-19 en open de Moderna bijwerkingen pagina. Of leuker, de Pfizer TOZINAMERAN bijwerkingen pagina. Of op Astrazeneca of Janssen. Zie het met je eigen ogen. Of lees gewoon dit artikeltje.

Het totale aantal sterfgevallen in verband gebracht met Pfizer TOZINAMERAN is helaas niet in 1 keer uit de database te halen met de standaard dashboards. Dit moet je doen door alle "reactie groepen" 1 voor 1 op te vragen. In de restcategorie alleen al zitten meer dan 1100 sterfgevallen. Bij hartfalen zitten er 360.

https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/03/enorme-hoeveelheid-vaccinatie-doden-in-eu/


Bescherm je leven

De vele ooggetuigen, insiders en slachtoffers verklaren unaniem dat ook Mark Rutte en de hele politieke top hierbij betrokken is. Volgens de vele getuigen en slachtoffers, en volgens de onthullingen van voormalige leidinggevenden van de CIA en FBI, is het deelnemen aan satanisch ritueel misbruik immers de vereiste om een hoge positie te krijgen. Dat wordt eens temeer beaamd door de klokkenluider Ronald Bernard, die het aanbod kreeg geweldig rijk te worden, als hij eraan zou deelnemen.

Hij ontdekte dat satanisch ritueel misbruik het toegangskaartje is tot macht en rijkdom. Dan zwaaien alle deuren voor je open.

Het verklaart waarom er altijd al zo'n onuitsprekelijk onrecht in onze wereld is, dat altijd door de top van onze wereld gehandhaafd en beschermd wordt.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/misbruik/Ever Given Suez Canal Incident a White-Hat Operation? Newsweek Smear and Child Trafficking Rescue Theories


https://stillnessinthestorm.com/2021/03/ever-given-suez-canal-incident-a-white-hat-operation-newsweek-smear-and-child-trafficking-rescue-theories/LIVE 20.00 O'CLOCK RED PILL JOURNAL

MICHA, JOOST EN WOUTER

5 APRIL 2021


Video ► https://youtu.be/EgeszRpp9EQ

Een reactie onder de video:

Als de MSM nou ook nog kritisch is dan weten we zeker dat we naar een toneelstukje zitten te kijken. Rutte afgevoerd via de achterdeur naar Europa, Kaag het zadel ingehesen de kamer als zijnde kritisch en niet geheel zinloos haar imagoschade opkrikken.31 maart 2021

In Argentinië is een bom gebarsten.... van onze correspondent in Buenos Aires.

Ze zeggen het zomaar op TV: "ER IS EEN "CRIMINELE ELITE" DIE DE PLANDEMIE HEEFT GECREËERD."

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/31/op-tv-in-argentinie-criminele-elite-heeft-deze-plandemie-gecreeerd/


Denkt u mee?

In nog geen 3 maanden worden vierduizend sterfgevallen in Europa in verband gebracht met vaccinaties. Hoeveel Europeanen moeten er nog sterven op het vaccinatie altaar? Voor een ziekte die voor meer dan 80 procent van de Europeanen nauwelijks een risico met zich meebrengt? Waarom moeten 70 minners het risico van een vaccinatie lopen? Waarom moeten zelfs kinderen dit risico lopen? Ik heb het niet voldoende kunnen uitzoeken, maar meestal is het aantal dodelijke slachtoffers het topje van de ijsberg. En is het aantal slachtoffers dat levenslang last heeft vele malen groter dan het aantal dodelijke slachtoffers. Moeten tienduizenden Europeanen sterven of beperkingen ervaren van deze vaccinatie drang? Hoe kan je met vierduizend doden in minder dan 3 maanden beweren dat de vaccins veilig zijn? Dat ze uit en te na getest zijn? Waarom richt de MSM zich op enkele tientallen doden met een bijzondere trombosevariant en negeert men de 4k andere doden?

https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/03/enorme-hoeveelheid-vaccinatie-doden-in-eu/


Tientallen gewonden bij uit de hand gelopen aprilgrap Brussel

In Brussel zijn bij een uit de hand gelopen 1-aprilgrap tientallen mensen gewond geraakt, onder wie 26 politieagenten. Ook zeven politiepaarden raakten gewond.

In het Ter Kamerenbos was een festival aangekondigd, maar dat bleek een grap te zijn. De zeker 2000 jongeren die erop af waren gekomen wilden niet zomaar weg, daarom zette de Brusselse politie paarden, honden en een waterkanon in.

https://nos.nl/artikel/2375068-tientallen-gewonden-bij-uit-de-hand-gelopen-aprilgrap-brussel.html


Helende muziek

Video ► https://youtu.be/unOPM9-ZCEE


Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas - gevaccineerden worden geweigerd


Een sportschoolhouder in Canada schrijft op zijn Facebook-pagina dat hij alle klanten weigert die het experimentele Covid-19-vaccin nemen, een omgekeerde versie van de vaccinplicht die op steeds meer plaatsen wordt ingevoerd.

https://www.frontnieuws.com/canadese-sportschool-introduceert-omgekeerde-vaccinpas-gevaccineerden-worden-geweigerd/


Bescherm Jezelf!

De mensheid wordt bedreigd... Criminele miljardairs zoals Soros, Schwab en Gates werken samen om een Nieuwe Wereldorde te vestigen, onder het mom van covid. Leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen de toenemende tirannie.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/misbruik/


Dwalende overledenen, Astrale Parasieten, Archonten e.d

Artikel over Parasieten, negatieve overledenen, Archonten e.d. Over parasiterende wezens die hun levenskracht halen uit nietsvermoedende mensen en andere levensvormen, die hen, onwetend, van deze levensenergie voorzien.

Deze wezens kunnen van de een naar de andere mens over stappen als 2 of meer mensen botsen, zij gebruiken de botsingsenergie om een boosheid, angst of een andere emotie te creëren, de personen gaan uit elkaar met boosheid, Dit gebruiken ze om zich te in de aura te nestelen.

https://www.paraspirit.org/astrale-parasieten-archonten


KONINGSHUIZEN


Er is een hoop te doen geweest de rondom de Koningshuizen.

Ze zijn lid van de Maltezer Orde, zoals te lezen is op de onderstaande website.

Een kijkje in de keuken.PIETER OMTZIGT

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoopt dat in het debat vanmiddag wordt opgehelderd wie heeft geschreven 'positie Omtzigt, functie elders'. "Deze notitie is niet geschreven, iemand heeft 'm geschreven. Er is hier geen spooktypemachine", zei hij voorafgaand aan zijn installatie als Kamerlid.

Het gaat om de notitie die verkenner Ollongren vorige week onder haar arm had toen ze halsoverkop het Binnenhof verliet. "Geen verkenners, geen fractievoorzitter, geen ambtenaar gaat hierover", zei Omtzigt. "Het is een affront voor de Nederlandse kiezer."

https://nos.nl/artikel/2374858-cda-kamerlid-omtzigt-vindt-memo-belediging-van-de-kiezer-en-wil-opheldering.html


Onderzoek Pieter Omtzigt

https://www.1twente.nl/zoeken?q=ayfer%20koc

https://www.1twente.nl/artikel/482427/ik-kan-de-ruttedoctrine-niet-volgen-word-er-doodongelukkig-van


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)