Vertaal deze pagina naar:

UPDATE donderdag 25 februari 2021

25-02-2021


In deze blog verzamel ik info om te ontwaken en/of om verder te ontwaken.

Je mag deze info graag een ieder laten lezen, je vader en moeder, je broers en zusters, je kinderen, je tante, je oom, je buurman, je buurvrouw, je allerbeste vriend, je collega's...

Kortom, laat dit een ieder lezen die je kent en de Nederlandse taal beheerst.

Stuur het door of deel het op je eigen tijdlijn.


Even een simpele vraag in Jip en Janneke taal:

Wij zijn met z'n allen dood verklaard. Hoe kan het dan zo zijn dat wij allemaal overal voor moeten betalen?

Tip: Beluister onderstaande video's eens?


Dan wordt U wellicht ook weer een stukje wijzer!

👍 😊 🙏

Erfrecht is wereldwijd hetzelfde en kinderen kunnen vanaf de geboorte aangifte hun geboorte trust aanvaarden, wist U dat?

De website hieronder is bedoeld voor mensen die de afwikkeling van hun geboorte trust nalatenschap willen activeren.

Link ► https://hogeraadvandekinderen.nl/Dit MOET op TV komen, kun je je het voorstellen?

De harde waarheid op de NOS?


De Jonge valt door de mand!


😂 🤣 😂 🤣


Als er in de Tweede Kamer iets gebeurt wat niet in het script staat, dan slaat de paniek toe.

En dan zie je dat Hugo de Jonge niet echt stressbestendig is en compleet door de mand valt. De reactie van Hugo de Jonge is er één voor de geschiedenisboeken. Zelden zal een Minister zich zo in de kaart hebben laten kijken.

Je ziet de paniekreactie, want de heilige graal, de vaccinatie, komt onder vuur te liggen.

Lees verder middels deze link ► https://niburu.co/binnenland/16037-hugo-de-jonge-valt-compleet-door-de-mand

Tip: Wanneer U persé wilt gaan stemmen, stem dan alleen op het Forum voor Democratie!


Daarna allen goed in de gaten houden of er geen fraude is gepleegd met het stemmen. Maar misschien komt het niet eens zover, er zijn namelijk zeer veel positieve ontwikkelingen gaande in Amerika en ook hier in Nederland.

Houd de data 28 februari, 2 maart, 4 maart en 20 maart 2021 goed in de gaten!


Luister vanaf 12 minuut 20, daar geeft

Baudet z'n fout ruiterlijk toe...

De FVD Vrijheidskaravaan trekt heel het land door. Vandaag (25-2) waren ze in de West-Betuwe. Overal waar FVD komt, komen honderden mensen die helemaal klaar zijn met de lockdowns van VVD, CDA en alle andere partijen. FVD is de enige partij die Nederland weer vrij wil!


Reacties onder de video:


Zo'n goeie campagne voeren en iets in me zegt dat te weinig mensen het zien. Ik heb er nu verschillende gezien en er worden zeer belangrijke onderwerpen besproken waar menig mens geen weet van heeft. Top bijeenkomsten!

Wij kijken ook weer mee. Want geen bijeenkomst is hetzelfde. Zo spontaan kan alleen als je uit je hart spreekt. Bij welke partij vindt je dat nou? Groeten uit het Noorden 🇳🇱

Trump komt met eigen mediabedrijf. Dan komt waarheid boven. Wir haben es nicht gewusst.

We worden al jaren in de maling geworden door die Rutte en z'n kornuiten! Het wordt is tijd dat ze aan de kant worden gezet! Tijd voor revolutie!

Ik stem ook zeker op FvD en ik probeer zo veel mogelijk mensen mee te krijgen, maar ik betwijfel of de rest van de schapen dit ook gaat in zien.

Wat een heldere praat ... waarom wordt deze man zo hard aangepakt?

Omdat hij een bedreiging is voor het dictoriale regime!ZINGEN, DANSEN, WIJSHEID, WAARHEID


Live in centrum Zandvoort een spontane actie John Troost...

Spelen en een stukje Vrijheid in echte WIJSHEID....!

Dansen & zingen in Vrijheid met EINDE 1,5 meter, EINDE mondkap en EINDE alle idiote maatregelen in het centrum van Zandvoort !!!!!


Schrijfsels die ik lees op social media:


De zogenaamde Engelse variant is niets anders dan het omvallen van mensen door de prikjes, wat ze natuurlijk proberen te verbergen.

Alle regeringen hebben ons blind gestolen over onze rug en zijn oorlogen begonnen om delen van de bevolking uit te roeien, terwijl hun samenwerkten. Ze hebben onze kinderen ontvoerd om hun lust op bot te vieren. Ze dronken hun bloed of aten ze op. Wij waren slaven en na duizenden jaren worden wij weer levende mensen via de Constitutie. Dat zijn landwetten met rechten in plaats van zeewetten en via een truukje dode vessels die verhandelbaar zijn geweest. Zelfrecht en zelfbeschikking. Veel lezen dan kom je er wel achter.

Agenda 20/30 is een goede informatiebron om te lezen!

Deze plannen waren in 1948 al opgesteld. En veel dichterbij. In 2012 werd tijdens de Olypische Spelen gedanst rondom bedden met zieke mensen. De neus testen zijn van 2016.

Hoe wisten ze dat van te voren?


Pirbright institute - Bedrijf van de Engelse Queen samen met Bill Gates en de Clintons als CEO's. Hebben patent aangevraagd voor de covid -sars vaccin in 2016 wat in 2018 werd goedgekeurd.

Allemaal lang voordat de zogenaamde uitbraak kwam. Lezen en opzoeken heeft al deze waarheden aan het licht gebracht en als je goed om je heen kijkt, dan zie je het duivelse plan ook ontvouwen.

Hier onder staat een link van Vaers, Als je die opent zie je de doden door de vaccinaties in de eerste week na de prikjes. Het is ook nog in de test fase en al 9 landen hebben al bedankt om nog verder te injecteren. Allemaal feiten die iedereen kan opzoeken. Ook jij kunt deze gegevens vinden. Dat heeft niets te maken met in een klein dorpje wonen, maar wel met de bereidheid om te onderzoeken.

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAGENO=38&PERPAGE=10&ESORT&REVERSESORT&VAX=(COVID19)&VAXTYPES=(COVID-19)&DIED=Yes


Mensen komen en gaan in je leven maar laten vaak wel een waardevolle les voor je achter. Als er een deur sluit, opent er wel weer een andere deur. Dat vind ik vaak het positieve ervan. Je leert andere, nieuwe en interessante mensen kennen met nieuwe inzichten en andere levensovertuigingen.

Love it ❤️Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen zoals een hoodie of een tas, klik HIER voor de webshop.