Vertaal deze pagina naar:

UPDATE "DISCLOSURE" zondag 24-01-2021 van 13.30 uur

24-01-2021

DC heeft aangegeven dat binnen 48 tot 72 uur militaire operaties moeten worden uitgevoerd om de 3 niveaus te arresteren, degenen die betrokken zijn bij de Opstandingswet.

85k troepen zijn nu klaar voor deze M.O.

Fondsen zijn nu op betaalmeesters rekeningen maar met administratieve wacht. Zoals verwacht zouden voor maandag US tijd fondsen voor alle Tiers vrijgegeven moeten zijn, als God het wil.

Verschillende landen zijn afgesloten zoals China, Hong Kong waar reizen naar nabijgelegen steden is opgeschort om plaats te maken voor deze vrijgave.

Geen follow-up verslag binnen de dag.

PM update;

DC heeft herbevestigd dat de vrijgave maandag Amerikaanse tijd zal zijn, als God het wil.


INTEL NIEUWS


(Mijn excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling vanuit het Engels, Dienie)


Obligaties zouden door Sun aanwezig zijn.

24 januari  2021 om liquiditeit te verschaffen aan Tiers 1-4A, B.

Tier 4B us, de Internet Group, kan op elk moment starten tot dinsdag. 26 januari wanneer 1,4 miljoen e-mailmeldingen voor Tier 4B zouden worden verzonden vanaf Wells Fargo-servers.

Activering van het Emergency Broadcast-systeem kan op elk moment plaatsvinden, hoewel Sun een communicatie-black-out verwachtte.

Avond 24 jan. of ma. 's ochtends 25 jan.

Het was waarschijnlijk een rollende black-out waarbij de communicatie in bepaalde gebieden waar arrestaties plaatsvonden voor een korte periode zou worden onderbroken.

Het grote publiek Tier 5 zou beginnen met uitwisselen nadat de RV op woensdag openbaar werd. 27 jan. - de datum van de wereldwijde valuta-reset.

Bij een uitvoeringsbesluit, ondertekend door president Trump op 4 juli 2020, werd Vrijheidsdag vastgesteld op 31 januari 2021 .

Q Schaakmat: als gevolg van buitenlandse interventie bij de verkiezingen van 2020 bevonden we ons in staat van beleg met het leger dat verantwoordelijk was voor het herstel van een legitieme burgerregering.

Er waren 4.000 National Guardsmen gefederaliseerd tot US Marshals om dit weekend ongeveer 68% van het Huis te arresteren in het Capitool, en een paar in de Senaat.

Sommige aanklachten bevatten beschuldigingen van verraad, terwijl een meerderheid te maken kreeg met betrokkenheid bij een internationale kinderuitbuitingsring die door het Vaticaan werd geleid en als chantage werd gebruikt. Het gerucht ging dat het een vangst en vrijlating was, waarbij hun militaire tribunalen uiteindelijk openbaar werden gemaakt.

Citaat van de dag:Stel je een wereld voor waarin YouTube, Twitter en Facebook samenvloeien om bekend te staan ​​als YouTwittFace.

Op wo. 6 januari waren miljoenen Trump-supporters in Washington DC voor een MAGA-bijeenkomst waar POTUS laat opdook en een toespraak hield. Twee mijl verderop en terwijl ze werden gefilmd door CNN, Antifa en Black Lives Matter, kwamen misdadigers uit een busje en geholpen door de politie van DC het Capitool binnen en organiseerden een rel, waarna het Congres een gestolen verkiezing bevestigde terwijl het Amerikaanse leger hun laptops in beslag nam. Waarin chats en e-mails werden gevonden aan de Chinese Communistische Partij, Antifa, BLM en elkaar die instructies gaven over wat te doen in de rel - wat daarna het Congres de schuld gaf aan president Trump en waarvoor nu weer een afzettingshoorzitting in het Congres was, ook al heeft Trump kantoor verlaten.

Aan de andere kant van het hek en slechts een dag nadat Biden was beëdigd, diende de nieuw gekozen GOP-afgevaardigde van het Huis, Marjorie Taylor, artikelen van beschuldiging in op B * iden wegens vermeend machtsmisbruik. 'President Joe B * iden is ongeschikt om het ambt van president te bekleden. Zijn patroon van machtsmisbruik als vice-president van president O * bama is langdurig en verontrustend. Hij heeft aangetoond dat hij alles zal doen wat nodig is om zijn zoon, Hunter, te redden en de zakken van zijn familie te vullen met geld van corrupte buitenlandse energiebedrijven. B * iden staat zelfs op de band en geeft toe een tegenprestatie te hebben gedaan met de Oekraïense regering die dreigt $ 1.000.000.000 aan buitenlandse hulp in te houden als ze niet aan zijn eisen voldoen. President B * iden die in het Witte Huis woont, vormt een bedreiging voor de nationale veiligheid en hij moet onmiddellijk worden afgezet. "

Met democraten die naar verluidt samenspannen met buitenlandse mogendheden om een ​​frauduleuze 2020-verkiezing te winnen, B * iden beëdigd als Amerikaanse president en de democraten die de meerderheid in zowel het Huis als de Senaat hebben, welke president zou volgens u worden afgezet?
Of misschien met de Insurrection Act en met een interim-leger van de VS dat feitelijk de leiding heeft over de Amerikaanse regering, kunnen die congresmensen dit weekend worden gearresteerd.

A. Jan. 2021 Trump Still POTUS, de wedergeboorte van onze republiek: 

https://beforeitsnews.com/politics/2021/01/very-special-broadcast-intel-insider-its-not-over-not-even -close-trump-still-potus-the-re-birth-of-our-republic-must-see-3224024.html

B. Jan. Lin Wood Fireside Chat # 9: 

https://rumble.com/vd59zz-lin-wood-fireside-chat-9-is-joe-biden-really-the-president-of-the-us-2-oth.html

C. Wed. 20 jan. Marshall-rapport: 

https://themarshallreport.wordpress.com/2021/01/20/trump-ode-to-the-corporation/

Het rapport bevat een wijdverspreide foto van de Chinese handler van [B] iden [C] stond vlak achter hem bij de inauguratie. Die ene foto zou alarmbellen moeten doen rinkelen voor elke vrijdenkende Amerikaan.

Het rapport bespreekt het belang van de Executive Order on Election Interference / Fraud uit 2018 van president Trump voor zowel BUITENLANDSE als binnenlandse entiteiten. Het schetst hoe de activa van die buitenlandse entiteit in beslag zullen worden genomen.
Volgens het rapport is president Trump definitief uit het Witte Huis vertrokken omdat 'hij geen president kan zijn over een soevereine natie in een BUITENLANDS land. Hij is gekozen door We the People, niet door de Corporation. '

D. wo. 20 jan. 2021 Rudy Giuliani: Het Amerikaanse volk was op zijn best virtuele deelnemers aan de inauguratie van vandaag. Het was puur een geënsceneerd evenement.

Nancy Pelosi is gearresteerd

B * iden Executive Orders niet in het Federal Register, noch op de US Treasury-pagina
In 2008 tekent B * iden met zijn rechterhand, in 2021 B * iden tekent met zijn linkerhand
1996 Castle Rock Movie Set: Parking lot behind B * iden, Afbeelding, behang anders
Geen vlag op het Witte Huis betekent onder militaire jurisdictie

E. za. 23 jan. De staat van beleg negeert evenveel mensen in het Amerikaanse Congres die moeten worden gearresteerd: 

https://beforeitsnews.com/politics/2021/01/martial-law-overrules-as-many-in-us-congress-to-be-arrested-3224093.html


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com