Vertaal deze pagina naar:

Update van wat er momenteel gaande is in de wereld

29-01-2021

Blog voor Freedom

and Hapiness

for All ❤️


Het laatste Nieuws - Update donderdag 28-01-2021

Zoals U kunt lezen schrijf ik (Dienie Kars), blogs (artikelen) op deze website en verzamel ik info over zeer veel uiteenlopende onderwerpen, voor verschillende doeleinden.

Waarom ik dit doe?

Ik hoop dat ik U hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Dat U gaat ontwaken of verder zal ontwaken. En uiteindelijk ook de ware Geschiedenis en de Waarheid zal gaan ontdekken van ons Aardse bestaan.

We staan namelijk voor zeer grote positieve veranderingen in ons leven:

GESARA is Coming!

Er komt heel veel geld middels fondsen beschikbaar voor de wereldbevolking. Een bedrag van een 1 met 34 nullen is genoemd. Geld genoeg dus om van de wereld een paradijs te maken, zoals dat ook in den beginne was bedoeld. Iedereen kan een humanitair project aanvragen. Klik de ondertaande button aan voor meer info.

Nederland wordt binnenkort een Bataafse Republiek, met een zeer belangrijke kanttekening erbij: Vermits Agenda 21 (NWO-NAZI) werkelijk gestopt gaat worden door het QFS system en de deep state (cabal, illuminati) werkelijk hun kracht en invloed heeft verloren in de wereld.

Wanneer we zover zijn zullen uiteindelijk alle verantwoordelijken, medeplichtigen en handlangers van de deep state berecht gaan worden door een Tribunaal van Gerechtigheid.

Dan kan eindelijk de Nieuwe Wereld van start gaan en kan het Nieuwe Tijdperk worden ingeluid met grote technologische ontwikkelingen zoals de MED BEDS (einde van kanker en allerlei ziektes) en nieuwe uitvindingen. Ons leven gaat zich dan 180 graden wijzigen!

Waarom is/was de hele wereld getroffen door het CORONA virus?

Daar zit een hele andere en grote agenda achter. Corona is een hoax en is een tool (middel) van de deep state om al onze vrijheden af te nemen (plan van de Rothschilds/13 satanische bloedlijnen) en de bevolking te depopuleren/reduceren naar max. 500 miljoen wereldburgers.

Ontdek deze agenda door het lezen van mijn blogs (artikelen).

Het jarenlange plan (Kalergi plan) van de cabal (deep state) gaat mislukken, daar het bankensysteem nu is aangesloten op het QFS system. Alles wordt nu getraceerd en vastgelegd. Er is geen geld meer om een oorlog op te starten.

Weet en besef dat nu door vaccinaties vreselijk veel geld verdiend wordt en dat de bevolking hierbij uiteindelijk zwak wordt gemaakt en wordt uitgemoord nadat het vaccinatieprogramma is doorlopen. Rutte en De Jonge werken mee aan dit plan. Ik heb gezien dat er adressen rondgaan van hun woonadres. Ik denk dat ze vanaf nu geen nacht meer rustig zullen slapen. Ze zullen opgejaagd worden als wild wanneer de bevolking erachter komt dat zij de bevolking ziek wilden maken en vermoorden.

Trump is momenteel bezig een Meesterplan uit te rollen voor de wereldbevolking, gezamenlijk met zijn vertrouwelingen, zoals JFK (Junoir), Prinses Diana en Michael Jackson, (Ja, deze 3 laatsten leven nog, ze hadden hun eigen doodsscenario geschreven!).

Binnenkort zult U getuige zijn van deze Openbaringen!

Daarom heet het ook: "THE GREAT AWAKENING"

Op 4 maart 2021 zullen diverse sprekers te horen zijn, waaronder Trump, JFK (Junior) en Michael Jackson, (Ja, deze laatste 2 leven nog!). Met speciale gasten: Carolyn Bessette-Kennedy en Elvis Presley, (Ja, ook deze laatste 2 leven nog!).

Informeer Uzelf en anderen!

Fingers crossed X

- Doe je voordeel bij het lezen van mijn blogs -


DE LAATSTE UPDATES OVER DE RV, GESARA EN THE GREAT AWAKENING

👇👇

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/Deze moedige arts vertelt de Waarheid!

Luister goed naar deze 80-jarige arts, die zegt dat de bevolking vermoord wordt door vaccinaties.

Wanneer je weet dat er al best veel mensen zijn gestorven na de vaccinatie (al zegt Pfizer natuurlijk dat de ouderen onderliggende klachten hadden). Ze weten niet wat het vaccin doet bij bepaalde allergieën, ze weten niet wat het doet bij bepaalde ziektes, wat het doet in combinatie met bepaalde medicatie of wat de bijwerkingen zijn op lange termijn. Wanneer je zo weinig info hebt, en je gaat dan experimenteren met kinderen, ben je ronduit ziek in je hoofd!

Walgelijk!

Met toestemming van de ouders worden de vaccins nu ook op kinderen getest. De testen tussen de 12-15 jaar zijn al begonnen en binnenkort de kinderen vanaf 5 jaar.

Bron ► https://www.cnbc.com/amp/2021/01/22/pfizer-says-its-covid-vaccine-trial-for-kids-ages-12-to-15-is-fully-enrolled.html


LAAT JE NIET INJECTEREN DOOR DIE DODENSPUIT !!


Heeft U een vraag of een opmerking?


Of wilt U mij volgen op social media? Of waardeert U mijn blogs (artikelen) en wilt U mij ondersteunen in mijn Missie? Maak dan Uw keuze uit de onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland


Wilt U reageren op de door mij gepubliceerde info?

Stuur dan een e-mail bericht naar ► info@freedom-for-all.com