Vertaal deze pagina naar:

UPDATE 11-01-2022

11-01-2022

We leven in enerverende tijden...


Zojuist moest ik even hardop lachen, ik kreeg een video van Wim Visscher onder ogen, die hij mij per whatsapp stuurde. De video heb ik nog niet gekeken, maar ga ik zo doen. Maar ik moest al lachen toen ik de titel las van de video, die als volgt luidde:

"DUTCH DIGGER EXPOSED ERNST KUIPERS,

ALLE SPORTSCHOLEN KUNNEN OPEN VANAF VANDAAG"

Wim Visscher heb ik een paar keer telefonisch gesproken en je kunt zeggen wat je wilt over hem. Ik vind dat hij heel goed werk levert voor de bevolking. Hij opent vele ogen in de samenleving. Ik ben dankbaar dat hij onder ons is en meewerkt aan ons ontwakingsproces.

Link video ► https://rumble.com/vscz9s-dinsdag-11-1-2022-dutch-digger-exposed-ernst-kuipers-alle-sportscholen-kunn.html


Mijn contact met verschillende mensen...


Heb de afgelopen jaren contact gekregen met diverse mensen van een verschillend pluimage. En dat is juist zo leuk en enerverend. Vanuit diverse hoeken krijg ik interessante informatie aangereikt. Ook van de mensen die ik in het verleden heb helpen te ontwaken of verder heb laten ontwaken door mijn manier van vragen stellen. Zij reiken mij nu ook informatie aan, een mooie combi is dat. En zo had ik het ook graag gezien. Ben daar erg dankbaar voor.


Wat ik zou doen als ik op Aarde mocht komen in een stoffelijk lichaam, zou je dan exact hetzelfde hebben gedaan?


Moeilijke vraag voor mij, omdat ik nog steeds bepaalde aardse problemen niet heb kunnen oplossen. Het is namelijk niet fijn om daarop steeds te worden aangevallen.

Ik hoorde al wel jarenlang de boodschap door de mens heen om mij los te rukken van mijn dagelijkse bezigheid, van mijn bedrijf in relatiegeschenken en kerstpakketten. Omdat mijn bedrijf voelde als mijn kindje, was dat heel moeilijk voor mij. Bovendien was het was ook mijn hobby, ik droomde als kind hier reeds van. En toch ben ik er los van gekomen, maar dat verdient geen schoonheidsprijs hoe dat is gebeurd.

Anderzijds heb ik door mijn bedrijf mensen kunnen ondersteunen, die ook nu weer meehelpen aan het ontwaken van de bevolking, zoals Neset Temirci bijvoorbeeld. Neset Temirci is nu helemaal in de ban van kruiden en pasta's die hij in de markt wil gaan zetten. Zodat we beter kunnen gaan nadenken en ons beter gaan voelen. Zodat we gezamenlijk dat corrupte regiem in Den Haag kunnen afzetten.

Ondertussen deelt Neset Temirci links en rechts flinke klappen uit aan het corrupte regiem in Nederland, door bepaalde mensen in het Licht te zetten. Met de bedoeling dat onze ogen open gaan. Gelukkig zijn er al heel veel ogen open gegaan, ook door de corona zijn veel mensen ontwaakt en zijn onderzoek gaan doen.

Rob Brekel heb ik leren kennen in 2014/2015. Hij kwam toen naar mij in Duitsland, waar ik toen woonde. We hebben toen samen een hapje gegeten en veel gesproken. Ik promoot nu voor hem de Bataafse Coin. Als je het gedachtegoed gaat begrijpen van de Bataafse Coin en dat van Rob Brekel, zul je erachter komen dat we voor enorme grote veranderingen staan. Er wacht een wereld van overvloed op ons. Maar dan moeten we wel eerst die oude satanische wereld een halt toeroepen en opruimen.

Wanneer je het monster niet meer voedt gaat het vanzelf dood. Ook door onze frequentieverhoging gaat het monster vanzelf dood, want het monster kan niet tegen liefde en licht. Het is de strijd tussen goed en kwaad wat momenteel plaats vindt op onze aarde.

Het is nu of nooit, ik ben er klaar voor, U ook?Bye for Now ❤️

Dienie Kars

Waarheidsvinder en Blogger