Vertaal deze pagina naar:

UPDATE "DISCLOSURE" donderdag 07-01-2021

07-01-2021


Klik <HIER> voor de nieuwe updates!ATTENTION!

TRUTH MESSAGE BROADCAST TO HUMANITY WORLDWIDE!

ATTENTION!

https://www.bitchute.com/video/NFO2xvAEdqsc/


Onderstaand bericht was geplaatst door RTL NIEUWS en werd later weer weggehaald door een onbekende reden. Dit ter info.

Trump wist dat ze van plan waren om op 06-01-2021 een staatsgreep uit te voeren en had alles goed voorbereid. Hij heeft er gisteren, heel briljant, voor gezorgd dat de hele wereld getuige van zou zijn. We hebben met eigen ogen dit allemaal live kunnen aanschouwen. Zonder het gebruikelijke knip- en plakwerk van de corrupte media. Het internet, wat ooit door de CIA is gestart om ons te kunnen bespioneren, is nu hun eigen ondergang geworden.

We hebben nu in ieder geval de aandacht van de media getuigen.

Nu vanavond Charlie Ward maar eens zien...

--

Deze vraag werd mij zojuist gesteld:

"Iemand gehoord over aankomende maatregelen Nederland 12 januari 2021:

Niet meer reizen Max 15 km" ??

- Wordt vervolgd -


God bless you All ❤️Lees dit eens?


BREAKING BOOM❗️❗️❗️

DAAR HAD PETER HET OVER IN DE VIDEOS1076.

Holy- moley....

The Truth is coming.... you never expected!

De Amerikaanse Ambassade in Roma, een employe daarvan, (Stephan Serapini) in samenwerking met generaal Claudio Graciano, een generaal van de secret Service van Italie hebben samengewerkt met het Vaticaan, door de militaire satallieten van het Vaticaan, samengevat onder de naam "Leonardo SPA", te gebruiken, om de votes van de Amerikaanse verkiezingen te downloaden van het internet.

Deze down-loadingen hebben zij gebruikt om grote aantallen votes te switchen van Trump naar Biden.
Deze zaak ligt onder de hand van Barack Obama, die vlak voor hij aftrad een onderhoud had met de ex-minister van binnenlandse zaken van Italie, mr. Ramsey.

Obama heeft 152 milliard cash en digitaal money naar Iran gestuurd, om het af te kopen om te stoppen met de productie van kernbommen. 14 pallets met cashgeld van deze transporten in het totaal 400 miljoen dollar is van deze zending afgenomen om naar Leonardo SPA te gaan. Onder auspicien van de minister van binnenlandse zaken., met de bedoeling dat hij dat geld gebruikt om Trump in 2021 te nekken via de militaire satallieten van het Vaticaan.

Degene die die software in de militaire satallieten heeft geinstalleerd en geprogrammeerd is nu opgetreden bij een speciale onderzoek eenheid, die voor eigen rekeningen op deze frauderende constructie stootte.

Levensgevaarlijk voor hen, daar er grote staten bij betrokken zijn. Onder andere China, Vaticaan, Brazilia, Duitsland, Italie en het ziet er naar uit dat Canada er ook bij betrokken is, maar dat is niet zeker.

De wistleblower heeft alles tot in de details blootgelegd en President Trump is geinformeerd op eerste Kerstdag in Marco Lago (Florida) en is spoorslag op advies van zijn security groep direct onder gebracht op een zeer veilige locatie.

Ondertussen is een bisschop in Africa ontvoerd en weer bevrijd door special forces. Dit schijnt ook een onderdeeltje te zijn van de gemelde zaak.

Deze zaak wordt nu druppelsgewijs losgelaten op het Amerikaanse publiek, want de informatie geeft Trump het volste recht om "Per direkt" Martial Law af te roepen.

Wij wachten de gebeurtenissen af.

Martial Law ligt om de hoek.

Arrestaties worden voorbereid.

Laat U niet gek maken.... heus!

Biden heeft gefraudeerd en is een pion van een aantal landen, die hem trachtten op de plaats te zetten van Trump.

Het zal ze nooit lukken!

--

PS. Check zelf ook aub of deze info klopt, ik (Dienie Kars) ben slechts een boodschapper van wat ik tegenkom.

Kreeg zojuist door dat Brazilie waarschijnlijk niet klopt, maar dat dit eerder Venezuela of India zal zijn.

Fingers crossed X

GEKOPIEERD post door een Charlie freak


Sorry dat ik de hele dag weg ben vandaag, maar we zijn vanavond LIVE, met een MUST WATCH-show ... het is heel belangrijk dat je vanavond "afstemt" want Charlie heeft dit allemaal op een rijtje.

Hij zal uitleggen wat er is gebeurd vandaag, waarom, en waar dit allemaal naartoe gaat, met het GOEDE NIEUWS wezen, gaan we eindelijk vooruit, Agressief!

17.00 uur PST, 19.00 uur CST, 20.00 uur EST, 01.00 uur Britse tijd, 03.00 uur SAST, 12.00 uur Sydney Australia-tijd, 14.00 uur Wellington NZ-tijd ...

De dingen zullen de komende tijd ZEER ERNSTIG worden, met "enge" dingen die gebeuren, zoals ze MOETEN ... zoals Charlie met je heeft gedeeld, dit is tot stand gekomen via het leger, en het moet ook op deze manier EINDIGEN ... . dus, Trump gaat zijn Twitter-feed verliezen, waardoor hij in wezen de communicatie met het publiek afsnijdt, dus het leger moet een noodsignaal (EBS) instellen, beschermd door het leger ...

Steden beschermd door de nationale garde ... .vernietiging van Antifa, vernietiging van het Congres en de Senaat, massa-arrestaties ... het Amerikaanse Congres is een Binnenlandse Terreurorganisatie en zal op die manier worden behandeld ...

Dit is het Chinese congres, de Chinese senaat, de Chinese FBI, de Chinese CIA, de China Mainstream Media, en de WERKEN zullen worden afgesloten ... de waarheid BQQMS zal beginnen, van president Trump tot IEDEREEN CELTELEFOONS ... ononderbroken waarheid ... . alles bewijzen, uitleggen waarom ... dit heel, heel serieuze dingen zijn, MAAR ze hebben het ALLEMAAL ONDER CONTROLE.

Het is niet nodig om te twijfelen, paniek of zorgen te maken...

VERTROUWEN IN HET PLAN, want aan het eind van de dag is dit GODS PLAN.

Het geweld van vandaag (06-01-2021) werd grotendeels in scène gezet, niemand werd gedood, niemand werd neergeschoten, ANTIFA-relschoppers die losjes verkleed waren als "Patriots" of "Q-Anons" werden in positie gebracht om in een van de best beveiligde gebouwen ter wereld te komen, DOOR DE FBI ... en toen kwam de FBI snel opdagen en begon DE VERKEERDE MENSEN arresteren... ze arresteerden Actual, Peaceful, Patriots (hun plan voor China altijd al)...

Gedurende "tien" dagen zal deze glorieuze strijd woeden tot die tijd, president Trump zal het hele Chinese complot hebben neergehaald ... buitenlandse tegenstanders en binnenlandse verraders, en dan zal OVERWINNING worden aangekondigd en zal de genezing eindelijk beginnen ...

WE HEBBEN DIT GEKREGEN, mijn vrienden ... geef ons gewoon uw geloof, uw vertrouwen, uw geduld en uw onsterfelijke steun een beetje langer, en dan zal het gouden jubileum beginnen ...

WIJ BELOVEN!

Colleen en Charlie

Link ► https://www.bitchute.com/video/lHCFudmYWqBk/INTEL

Dan heb ik nog niet eens op intel gekeken...

Het is boombing wat informatie betreft en wat er binnenkomt bij mij.

Bekend is dat mensen speciaal werden betaald en ingezet om het Capitol te bestormen.

Hier waren GEEN Trump aanhangers onder, maar Antifa leden!

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com