Vertaal deze pagina naar:

UITEINDELIJK ZIJN HET ALLEMAAL VERDIENMODELLEN WAAR WE MEE TE MAKEN HEBBEN

11-01-2022

Rutte (nazaat NSB-er) en Willem-Alexander (nep koning) zijn bedrijfsleiders van twee bedrijven, het ministerie van Financiën en de Staat der Nederlanden.

Zij werken nauw samen met een clubje mensen, die zich als pionnen laten gebruiken (zie onderstaande foto). Deze pionnen verkrijgen macht en rijkdom en moeten daarvoor beslissingen nemen of dingen zeggen, wat ze in een 'normaal' leven nooit zouden doen.

Zij verkochten hun ziel aan de duivel. Ze zijn omgekocht of worden gechanteerd, doordat ze aan dingen meededen wat het daglicht niet verdraagt. Bijvoorbeeld satanische rituelen.

Zie ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

De toneelclub die de bevolking dagelijks misleid, afperst, onderdrukt, ziek maakt en zelfs vermoord en de schijn moet ophouden van een regering.
De toneelclub die de bevolking dagelijks misleid, afperst, onderdrukt, ziek maakt en zelfs vermoord en de schijn moet ophouden van een regering.


Hun verdienmodellen zijn zowel op lokaal niveau, provinciaal als op landelijk en wereld niveau terug te vinden. Door vriendjespolitiek schuiven ze elkaar steeds de bal toe.

Tim Gielen maakte hier al eens een goede docu over.

Zie docu ► https://d6scj24zvfbbo.cloudfront.net/a3b1dcd31b2bbc8b5b2f1fc4a66e882b/200000339-3db3c3db3e/Uitleg%20video%20huidige%20situatie.mp4?ph=279ce45a8b

Er werd door de rovers jarenlang geschoven met belastinggelden, pensioengelden en geld van goede doelen. Gelden waar de bevolking haar eigen energie en tijd aan heeft geleverd.

Het clubje mensen wat deze gelden gebruikt heeft voor eigen gewin zijn energieparasieten.

Voorts houden deze energieparasieten zich bezig met kinder- en drugshandel, satanische rituelen, adrenochrome en het transhumaniseren en het uitmoorden van de bevolking door middel van zogenaamde vaccinaties.

Deze wanpraktijken door de zogenaamde overheid (corrupt regiem) gaan pas stoppen wanneer de bevolking massaal gaat ontwaken en massaal roept dat het onrecht moet STOPPEN!

Pas dan zal er Gerechtigheid gaan plaatsvinden in Nederland en de rest van de wereld.

Ik wens een ieder sterkte in onze aardse strijd tussen goed en kwaad.

Sta in Uw eigen Kracht en in de Waarheid, dat zijn onze grootste wapens in deze strijd!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

Waarheidsvinder en Blogger