Vertaal deze pagina naar:

Ufo's die zich verstoppen in wolken, kan dat?

24-02-2021

Wanneer je het mij vraagt zeg ik, ja het zou inderdaad zomaar kunnen.

Na alles wat ik tot heden voorbij heb zien komen.

Ik kijk nergens meer vreemd van op.

Link met veel info ► https://www.neuer-stern.de/sternfotos-2015.htmO ja, en laat ons liever de bolle Aarde bespreken in plaats van de vlakke Aarde te bewijzen!

Wat vind jij er nu van dat we verschrikkelijk voor de gek worden gehouden?

Waarom toch? Wat willen ze voor ons verbergen?

Dat er meer is?

Ja natuurlijk, wat dacht je dan?

Dit schrijfsel kwam ik (Dienie) begin februari 2021 tegen, had ik nog in mijn berichtenkanaal staan:


Beste vrienden en plattelanders,

Ik ben sinds afgelopen November een trotse Flatearther... jaah!

Me wereld moest wel eerst instorten.

Het accepteren dat ik altijd voorgelogen was is een vreselijk gevoel!

Het inzien dat ik, met alle volle vertrouwen, voor iedere raadsels een wetenschappelijke onderbouwing dacht te kunnen vinden... een theorie... van een geleerde (een persoon) die dat claimt, waarbij ik 0,0 garantie heb dat die persoon de waarheid spreekt.

Dit inzien was misselijkmakend!

Maar, na het revalideren heb ik alle kennis verzameld en op een rijtje gezegt en voelde me geroepen om dit aan al mijn dierbaren bekend te maken. Ik kan toch niet al die leugens inzien en men aan zijn lot laten!

Maar dat werkt niet altijd goed heb ik gemerkt.

Ik merkte dat mijn argumentatie over een platte aarde NOOIT MAAR OOK NOOIT serieus genomen werd, ook al waren deze waterdicht en kon je het niet tegenwerpen!

Iets later ben ik het gesprek aangegaan met een vriend. De beste man was gecharmeerd geraakt van mijn overtuiging mbt een platte aarde maar nog niet overtuigd dat deze plat was.

Na het gesprek is deze beste man een flat earther geworden.

Maar ik vroeg me af... Hoe komt dat?

Waarom was het bij hem makkelijker en bij de rest niet?

Ik kwam erachter dat mijn gesprek met hem ging niet over het feit dat aarde Plat is, maar of het wel klopt dat de aarde bol is... Ik heb hiervoor voornamelijk zijn theorieën van een globe bij hem neergelegd, en samen zijn we gaan kijken naar details die nooit kunnen klopen.

Deze beste vriend heb ik binnen geharkt met de sterren.

Het feit dat volgens de bolle aarde, kijken we in de avond/nacht naar de sterren en in de ochtend naar de zon. De zon is het centrum van onze Solar system en alleen ONZE planeten draaien erom heen... En zodoende geldt dit ook voor de sterren.

Wat mijn vriend niet kon verklaren: hoe het komt dat wij 365 dagen de zelfde sterren zien... Na 6 maanden moeten we, hoe dan ook, andere sterren zien! En zeker niet onze vaste sterrenhemel die we iedere avond zien.

Mijn vriend begon met allerlei theorieën te komen, waar ieder theorie niet 100% in het plaatje paste... En hij bleef maar proberen....

En dat moment dat ik hem liet inzien dat hij bereid is om iets te bewijzen wat hij nooit gezien heeft maar het eindeloos wilt proberen omdat hij zwaar hierin gelooft. En daar stond hij stil van...
Kortom, ipv het bewijzen dat de aarde plat is....

Verander het debat naar:


Hoe waterdicht is dat waterbolletje van jou met vloeistof die aan de oppervlakte blijft plakken?

Hoe werkt je zonnestelsel met een hoge en een lage zon?

Een verschuiving van bijna 26° binnen 24 uur. Mocht de (bolle) aarde met 3° van ban verschuiven, met de snelheid die wij zogenaamd hebben, dan zouden de tsunamis weken lang moeten gaan.

Snappie?

Vooruit dan, als toegift hieronder 200 bewijzen dat de Aarde geen ronddraaiende bal kan zijn/is...


👇 👇


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)