Vertaal deze pagina naar:

TOT DE KERN KOMEN VAN GOD ❤️

04-01-2024

Narcisme viert hoogtij!

Zolang ouders hun kinderen niet opvoeden met moraal of naar de kerk laten gaan om te leren biechten en hun 'fouten' te laten overdenken, gaat het bergafwaarts met onder andere hun relaties. Alles gaat over de buitenkant.

Tekst: Sharon Kousenbroek


Vanaf hier begint de tekst van Eddie Boschma:

Een vrouw kan haar relatie met mannen, geld of God (de energetische drie+eenheid van "het Mannelijke") spiritueel niet herstellen zonder "hem"zelf eerst in haar innerlijk landschap te verheffen, in ere te herstellen.

Haar diepzinnig inzichtelijk talent en haar instinctieve natuurlijke onderscheidingsvermogen zullen eerst moeten worden hersteld en weer online komen. Dit is de kern en smeltkroes van het werk dat zij met God heeft te doen, zodat haar systeem de energetische afdruk van 'het Mannelijke' kan vasthouden zonder een opruiende psychische en/of gevoelsmatige immuunrespons, een veroordeling van- en naar mannen.

Totdat ze de imprint van het meesterlijke vaderprincipe in haar eigen systeem kan activeren en vasthouden, zal ze vaak onbewust triggerende situaties van hertraumatisering aantrekken, wat dan alleen maar het onvolledige/verdraaide verhaal van het 'giftige mannelijke' weer opnieuw bevestigt. 

Het is echter pas wanneer ze zich kan openstellen voor de volledig door- en indringende energetische afdruk van "het Mannelijke", dat ze het leven kan beginnen te ontvangen en te leiden waar haar hart naar verlangt. 

Het oudste magische axioma dat zich overal toont:

"Zo binnen, zo buiten".

Het begint binnenin... 

En wordt pas daarna naar buiten gebracht binnen de fysieke laag die we kennen als de 'realiteit'.

Vraag van een dame die durfde te vragen naar aanleiding van dit bericht:

"Ik lees en herlees en begrijp het nog steeds niet. Zal wel aan mij liggen. Maar ik #durftevragen want het is mijn thema vrees ik: Wat - als in heel concreet - zijn de stappen die je kunt zetten om zover te komen?"

Antwoord van Eddie Boschma:

Het volledig belichamen van jouw vrouwelijke kracht..Ondanks eeuwenlange onderdrukking en uitsluiting van vrouwen en het vrouwelijke in mannen zelf, door een fout soort mnl. dominantie, bestaat er ook mannelijk leiderschap vanuit toewijding en bescherming.Hartgedragen instinctieve mnl kracht/aanwezigheid.Zo van: dit ben ik, die doe en wil ik, doe/ga je met me mee?Geef me je hand maar - je hoeft t niet allemaal zelf/alleen te doen - vertrouw me - mijn intenties kloppen - ik neem initiatief en ben tegelijkertijd ook afgestemd en niet bang en twijfelend - je mag en kunt in overgave gaan....Dit is het wezen van het eervolle mannelijke hart, zonder de onmacht, het vluchten, -bevriezen, -verdoven, het kleineren, het bedrog en de leugens...

Reactie van de dame die durfde te vragen:

Dus wat helpt is: me overgeven aan zo'n echte man, is dat wat er staat? En waar zijn die te vinden dan? Of is het eerst belichamen (en in hemelsnaam: hoe?) en komen die dan vanzelf om de hoek zeilen? Ik vraag het serieus hoor en niet alleen voor mij, asking for a friend as well.

Reactie van Eddie Boschma:

Dank! 

Ben verre van perfect maar geloof wel in 'zachte kracht' en de power van toewijding. 

Leonie en ik komen alle lagen tegen en kiezen steeds weer voor de liefde, dus er ontstaat naast de chemie en 't magnetische, ook alchemie, iets krachtigs vanuit de marinade van schaduw en licht en alles ertussenin.

Mijn boodschap voor jou:

Wanneer je de tekst en de boodschap in deze blog begrijpt heb je al een behoorlijke reis gemaakt in je aardse leven. En Ja, ik sta nu op dit punt in mijn leven.

Voor diegene die nu begrijpt zal ook het stuk van mij gaan begrijpen waar ik nu mee bezig ben in mijn hoofd. Meer zeg en schrijf ik er op dit moment niet over...

Ik had deze innerlijke reis graag samen willen doen met mijn Duitse ex-partner...

Met hem had ik een relatie tussen 2008 en 2018. Onze relatie stopte toen ik een spreekverbod kreeg opgelegd over de informatie die ik ontdekt had. Zijn jongste broer was werkzaam in de Duitse politiek. Zijn oudste broer had grote contacten in de paardenwereld waar ik persoonlijk een aantal jaar geleden Ursula von der Leyen mee zag rijden in een Warendorfse hengstenparade. 

Mijn toenmalige Duitse ex-partner heeft een hengst gefokt die toen ook aan de hengstenparade deelnam. Als veulen heb ik hem toen (2008) nog gezien in de stallen van mijn ex. Deze werd toen opgekocht door een hengstenhouder die er potentie in zag, dat had hij toen goed gezien.

https://www.muensterland.com/nl/toerisme/orte-muensterland/plaatsen-in-munsterland/warendorf/warendorf-hengsten-parades/

Nog even dit:

Het was een zeer leerzame tijd die ik had tussen 2008 en 2018 met mijn Duitse ex-partner, die ik nooit vergeten zal... Het was ook een zeer emotionele tijd voor ons beiden... Niemand begreep waarom ik altijd weer terug mocht komen bij hem, nadat ik voor de zoveelste keer mijn koffers had gepakt. Ik kon heel moeilijk energetisch loskomen van mijn ex, heb nog steeds een draadje...

Het is zoals het is, ik heb daar geen geheimen over...

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


De ideale goede moeder is: 

Liefdevol. Deugdzaam. Verstandig. Een goede raad. Evenwichtig in haar perspectief. Heeft een goed hart en heeft een groot veld waarin ze haar afkomst kan koesteren. Dit is een vrouw om mee te kampen. Dit is een vrouw die in tijden van crisis drie of vier generaties mensen onder zich kan houden. Dit is een vrouw die haar familie, haar buren en haar stad naar haar begrafenis moet lokken. Dit is een vrouw bij wier lofrede vijf decennia aan goede verhalen zouden moeten worden uitgesproken door de mensen die van haar hielden. Idealiter zouden mannen deze vrouw in elke vrouw moeten zien. En deze vrouw hoort op een voetstuk te staan.

MIJN EERDERE BLOGS