Vertaal deze pagina naar:

TIME BENDER

20-11-2020

TIME BENDER

Eva Sophia Zn-Alkemade schreef op vrijdag 20 november 2020 - Uit de groep "Lichtwerkers" op Facebook:


Ik heb zelf ook dit boek gelezen en is echt een aanrader aan alle lichtwerkers.

Ik ben nu voor de 2e keer het boek "Time Bender" van Tijn Touber een het lezen. Een fantastisch boek. Ik raad dit boek iedereen echt aan.

Een stukje uit het boek:

'De Aarde gaat nu ascenderen. De enige manier om zich te bevrijden van de ketenen van oorlog en destructie is om haar frequentie te verhogen. En omdat zij dit doet, komen nu alle Aardwezens in die verhoogde trilling. Gaia, jouw Moeder Aarde beweegt nu van de derde dimensie naar de vierde en vijfde. Maar om dit proces te doen plaatshebben, heeft zij meer licht nodig'.

Lees dit nog een goed door, sta hier eens bij stil en denk hier goed over na! En kijk nu dan eens wat er op dit moment in de wereld aan de hand is. Ik ben van mening dat bovenstaand nu gaande is.

Wij hebben nu een paar opties:

1. Omdraaien en weglopen, alsof er niks aan de hand is (GEDRAG)

2. Er tegen in verzet gaan (ANGST)

3. Of er naar kijken, je openstellen, besef en bewust te zijn van wat er gebeurt en onze verantwoording nemen (BEWUSTZIJN).

Als iedereen nu het laatste zou doen, dan bewegen we met z'n alle mee naar de vijfde dimensie. Een dimensie waarin we leven vanuit liefde en compassie, voor je zelf en voor je medemens.

Dan brengen we meer LICHT op de Aarde!

WAT JE UITSTRAALT KRIJG JE TERUG!!

Nogmaals denk hier eens over na.