Vertaal deze pagina naar:

The Wanderer (zanger Nikos Frangiskatos) ❤️

03-01-2021

The Wanderer draait om gevoel en een boodschap uit het hart ❤️

Nikos Frangiskatos hield een prachtige toespraak vol gevoel op 23 januari 2021 op de "Vrouwen voor Vrijheid bijeenkomst.

De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in wordt gezogen.

The Wanderer gaat over transformatie, menszijn, en het volgen van jouw hart en ziel.

Kwetsbaar in woord en hoopvol in geluid.

De liedjes worden omlijst door een dromerig geluid, zaadjes voor de 'zoekende' mens zoals hij zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de steeds groeiende spirituele gemeenschap.

Met de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, en met inmiddels miljoenen streams op spotify, is The Wanderer een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken en inspireren.


Meer muziek is te beluisteren door een van de onderstaande links aan te klikken.

Twitter ► https://twitter.com/i/status/920707135134208000

Facebookpagina ► https://www.facebook.com/TheWandererOfficial


The Wanderer


We're all going home ❤️The Wanderer


Aren't you meant to fly ❤️Nikos Frangiskatos zit in een transformatieproces en heeft een zielsliefde ontmoet, hij is onder andere de zanger van the Wanderer. Tijdens het interview met Nikos, vertelt hij wat het hem gebracht heeft om zich te laten leiden door zijn innerlijke belevingswereld.

Veel kijk- en luisterplezier!

Hartegroet, Cindy en Nikos ❤️

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com