Vertaal deze pagina naar:

The Lord of the Rings

24-01-2021

In de mailbox van Freedom for All trof ik een interessant bericht aan wat ik graag met jullie wil delen.

De bericht luidde als volgt:

Beste Dienie,

Allereerst wil ik zeggen je bent ontzettend goed bezig op social media!! Ik volg je op telegram jou berichten en positieve energie heeft de wereld nu heel hard nodig!

Maar even iets wat ik nog niet terug heb gehoord op de kanalen. Onlangs heb dit bericht ook gedeeld met Wim Visscher, van Dutch Digger News, misschien dat jij het kan delen of niet, maar jij hebt een groot bereik en ik niet. Voordat Trump zijn live speech gaf op the AirPort werd het nummer van Michael Jackson 'Billie Jean' afgespeeld. Een nummer van Michael is op zich al opmerkelijk maar het nummer helemaal. Ik zal een stukje van de songtekst citeren:

"For 40 days and for 40 nights law was on her side 🤔 (But who can stand when she's in demand, her scheme and plans)"

Nu een stukje uit de bijbel;

In de Bijbel komt het getal veertig veelvuldig voor; veertig heeft betrekking op voorbereiding en verwachting. Maar ook op vasten en boetedoening, of zuivering ("quarantaine"). De zondvloed duurde veertig dagen en nachten (Genesis 7:12) en Noach wachtte 40 dagen voordat hij de ark opende (Genesis 8:6).


20 januari + 40 dagen= 1 maart en op 4 maart of rond die datum is de inauguratie van Trump 😉 Deze 40 dagen zijn de dagen van voorbereiding en zuivering en wat daarna komt is een hemelse bevrijding.

Mensen verliezen hun hoop en geloof, vooral na woensdag wat heel logisch is. Maar dit hoort bij het plan. Misschien heb je wat aan mijn info misschien niet. Maar ik moest dit even met jou delen.

Heb jij toevallig de films van de Lord of the rings gezien? Ik heb een aantal delen van de films uitgeschreven het is heel bizar maar wat er nu speelt op de wereld hebben de makers van de lord of the rings 20 jaar geleden al geschreven. En ik kan nog wel uren doorgaan wat ik weet en heb gezien en alles gaat uitkomen!

Ik wens je het beste en veel sterkte en geluk in deze bizarre tijd!

Hartelijke groeten

Ik stuurde diegene het volgende bericht terug:


Beste ....................,

Hartelijk dank voor je bericht en reactie.

Heel interessant wat je aanhaalt in je mail.

Ja, ik heb de Lord of the Rings gezien, maar kan me er nu helaas te weinig meer van herinneren.

Heb heel vaak geschreven dat de Bijbel een handboek is.

Echter dien je de Bijbel wel juist te lezen, te interpreteren.

Wat als Michael Jackson en Prinses Diana nog leven? Ik denk zelf van wel.

En wat wanneer er straks allerlei buitenaardsen technieken beschikbaar gaan komen? Trump schijnt ook numerologie te hebben gestudeerd en schijnt hier idd veel mee te doen, alles op tijd en gepland.

Het is een bizarre tijd waarin we leven. Het scheelt dat ik nu een goede en mooie uitlaatklep heb verkregen middels mijn blog, zodat ik mij kan uiten. Er gebeurt ontzettend veel.

Wil je mij toezenden wat je zelf hebt opgeschreven?

Dan ga ik dat eens even goed onder de loep nemen.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Lieve groet,

Dienie Kars

24-01-2021

In afwachting van een bericht terug...The Lord of the Rings


Nooit eerder vertoond:

Een regisseur die met een paar honderd miljoen Amerikaanse dollars onder zijn eigen voorwaarden in het rustige Nieuw-Zeeland Tolkiens wereldberoemde The Lord of the Rings-boekentrilogie verfilmt.

Een mediaspektakel, verhitte internetdiscussies onder Tolkien-lezers en een gecalculeerde hype zijn onvermijdelijk, maar kunnen niets afdoen aan de grandioze fantasy-film die Peter Jackson heeft gemaakt.

Infolink ► https://filmkrant.nl/recensies/the-lord-of-the-rings-the-fellowship-of-the-ring/De avondklok: 1984 is werkelijkheid geworden


Na bijna een jaar lockdown is Nederland een angstig land geworden. Hoe lang blijven we nog accepteren dat de overheid ons een lockdown oplegt - en nu zelfs een avondklok? Wybren van Haga verdedigt de vrijheid en fakkelt de avondklok tot de grond af!

Iemand schreef onder deze video:

Het in opstand komen...mja, Nederlandse mentaliteit is over het algemeen van, rustig aan, gewoon blijven zitten en rond kijken. In de WW2 bleek 5% in het verzet te zitten, ruim 10 tot 20% deed aan actieve colloboratie, 80/70% deed aan de schapenrol, rustig blijven zitten, doen wat de onderdrukker van je wilt. Bijzonder is dat in de laatste dagen van de oorlog juist deze mensen de vlag plaatsen en hun rood wit blauwe armband, een helm die ze nog hadden opzetten en de buurt rondging om moffenhoeren op te pakken en ze kaal te scheren. De Nederlandse mentaliteit. Het is niet verdwenen en het zal niet verdwijnen.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com