Vertaal deze pagina naar:

"The Day after" (na het invoeren van de avondklok)...

24-01-2021

Een ieder heeft dit weer op een andere manier beleefd.

Vandaag schreef ik een overpeinzing in mijn boek, wat ik sinds kort aan het schrijven ben, dit boek heeft voor deze tijd dat we leven een passende titel voor mij, voor jou ook?

Link ► https://www.dieniekars.nl/boek/

Go with the Flow ❤️


De laatste dagen heb ik weer verschillende blogs (artikelen) geschreven op deze website.

Ze worden goed gelezen, dat kan ik zien aan de dagelijkse statistieken in de backoffice. Ik krijg van sommige mensen erg mooie reacties wanneer ze een donatie hebben overgemaakt. Iemand schreef bijvoorbeeld: "Dank voor de tomeloze energie en het delen van uw kennis. Keep up your spirit! ". Van deze persoon kreeg ik 25 euro. Dank je wel wanneer je dit leest gulle gever!

Ja, ik kan alleen maar dankbaar zijn dat mijn artikelen gewaardeerd worden en ook gelezen. Dat is ook de reden dat ik het volhoud, iedere dag maar weer om mensen te triggeren om te ontwaken of om ze verder te laten doen ontwaken.

Dit doe ik al zeker meer dan 8 jaar. Ik weet dat dit keihard nodig is, om mensen bewust te maken in welke schijnwereld (matrix) ze eigenlijk leven. Het paradijselijke leven op aarde is door een stelletje duivelaanhangers onzichtbaar gemaakt. Langzaam komt het besef nu naar boven dat het ook anders kan en anders moet. Daarom ga ik door, totdat er een Ommekeer komt.

In Amerika hebben ze de Ommekeer al gemaakt. Er hoeft daar geen inkomstenbelasting meer te worden betaald. Als je wilt weten hoe het nu precies zit lees je deze blog ► https://www.freedom-for-all.com/l/20-01-2021-is-de-nationale-vrijheidsdag-van-amerika/

Mijn beide Facebook accounts 'Dienie Kars' en 'Dienie Wakker' zijn sinds eergisteren (22-01-2021) eind van de middag uitgeschakeld door Facebook, dus ook al mijn pagina's en groepen. Erg jammer, alles weg! Gelukkig had ik nog een nieuwe beheerder aangesteld in de GESARA Bataafse Republiek groep. Die groep draait nu gelukkig door op Facebook, zodat mensen (verder) geïnformeerd kunnen worden.

Blijven ademen Dienie en "Go with the Flow ❤️ " houd ik mijzelf steeds voor...

Dat doe ik dan ook...

Mijn laatste topic wat ik schreef in het account van 'Dienie Holland' luidt: "Dans, zing, schilder, schrijf, wees creatief in alles wat je doet en je zult leren om dit zogenaamde gebrek aan vrijheid te overleven."

Houd vooral je eigen energie hoog door aan leuke dingen te denken, waarbij je vanzelf gaat (glim)lachen. Dat is "Het geheim van de Smit", echt waar! Op deze manier kun je overleven in je hoofd. Nu ik dit opschrijf denk ik aan Caspar Zwart. Hij zit midden op het Malieveld in Den Haag onder een zelfgemaakt tentje van paraplu's. Hij zit daar al vanaf 26-12-2020 een stilte protest te houden, hij noemt het zelf een hongerstaking. Ik zal op Facebook eens kijken hoe het hem is vergaan de afgelopen dag (gisteravond) dat de avondklok voor het eerst werd ingevoerd door dat duivelsgebroed in Den Haag.

Heb nog wel een Facebook account met de naam 'Dienie Holland', echter mag ik van Facebook niets schrijven (zie afbeelding hieronder), dus dat schiet niet erg op. De censuur wordt steeds hoger en hoger. Ook het account van Eric (mijn partner) is trouwens uitgeschakeld, die heeft nu ook een ander Facebook account waarmee hij actief is. Hij kan en mag wel schrijven.

De link is ► https://www.facebook.com/eric.heiningen.7

Wat ik nu ga doen? Een kopje koffie drinken, lekker!

En daarna van dit stukje wat ik in mijn boek schreef, een mooie blog maken...

Wanneer ik aan al die T-shirts en Baseballcaps denk die ik wil gaan verspreiden in de hele wereld, word ik heel erg blij en vrolijk... De afbeelding kun je straks in mijn blog zien op mijn website ► https://www.freedom-for-all.com/

I love my Life, ondanks dat ik geen job of uitkering heb...

Ik kan schrijven zoveel als ik wil, en dat doe ik dan ook...

Met plezier!

Tiet vur un bakskuh leut...

Bye for Now, Dienie ❤️


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com