Vertaal deze pagina naar:

Televisiemaker Kees van der Spek denkt nog regelmatig aan oud-schoolgenoot Germa van den Boom!

08-02-2023

Abnormaal dat Germa zomaar verdween!


Voor Kees van der Spek (58) is Germa van den Boom veel meer dan een naam in een vuistdikke ordner. Op school zag hij de jonge blonde vrouw wel eens lopen. Misschien danste hij zelfs wel stiekem met haar. Voor Kees van der Spek (58) is Germa van den Boom veel meer dan een naam in een vuistdikke ordner. De programmamaker heeft stevige banden met de regio Gorinchem én was jarenlang dé crimepartner van misdaadverslaggever Peter R. de Vries.

Het bovenstaande werd in het onderstaande artikel geschreven.

https://www.destadgorinchem.nl/lokaal/mensen/899525/televisiemaker-kees-van-der-spek-denkt-nog-regelmatig-aan-oud-s#closemodal

Mijn versie over Germa van den Boom


Ook ik kwam toendertijd Germa van den Boom weleens tegen in de gang van de school wanneer we van leslokaal wisselden. Ik zat ook op de 'Oude Hoven' in Gorinchem. Ik kan mij nog herinneren dat ik haar in de toenmalige dependance zag lopen in Gorinchem. Lange blond haar had ze met krullen. Ze was een opvallende klasgenoot met haar blonde haren en haar aparte gezicht. En diegene die haar bij haar thuis afzette kan ik mij ook nog herinneren. Volgens mij zat hij een jaar bij mij in de klas.

Maar goed, Germa, waar ben je gebleven en wat is er werkelijk gebeurd met jou? Ik schreef al een keer eerder een stukje over Germa. Haar naam kwam ik een aantal jaar geleden tegen, tijdens mijn onderzoek naar seksueel misbruik waarbij hooggeplaatsten zijn betrokken, in een artikel (deel 2 van "Her majesty's Secret Service"). Deel 1 t/m 3 gaan onder andere over de broers Korlaar en Beatrix.

Er staat zeer interessante info in, een aanrader om eens door te lezen!

Het volgende is over Germa van den Boom in deel 2 te lezen:

Ook de 19 jarige Germa van den Boom (verdween in 1984) werd, volgens ooggetuigen, naar de molen vervoerd, verkracht en geliquideerd om vervolgens elders te worden begraven. Aangifte over de moord op Germa van den Boom bij politie heeft zoals verwacht tot niets geleid.

Op de aangifte kwam slecht het nietszeggende e-mail antwoord terug, waarna er nooit meer iets werd gehoord. Dank voor uw snelle (re)actie door het toezenden van de informatie mbt de vermissing Germa van den Boom. De informatie is doorgestuurd naar de recherche, welke de zaak in onderzoek heeft (zoals ik u al had verteld doe ik zelf geen onderzoeken in deze).

Het onderzoeksteam heeft de ontvangst van de informatie bevestigd en zullen deze op de meerwaarde boven de informatie die ze al hadden, beoordelen. Voor wat betreft de Biesbosch lokatie/woonhuis; deze informatie is doorgespeeld aan de teamrecherche Altena.

Nogmaals dank,

Vr.gr.

Gerrit Verhoeven wijkagent Werkendam

Mijn boodschap:


Blijf onderzoek doen, zodat de Waarheid boven tafel komt.



Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)