Vertaal deze pagina naar:

STRALINGSZIEKTE WORDT CORONA GENOEMD!

26-06-2022

Wie ervaart deze klachten de laatste weken?


Een griepgevoel, verhoging, een benauwd gevoel, een misselijk gevoel, enorm vermoeide benen, vermoeid lichaam, hoofdpijn, weinig eetlust, graag op bed willen liggen, geen energie hebben, nergens geen zin in hebben, veel spier- en zenuwpijn in het hele lichaam.


Mijn sterke vermoeden is dat de G-straling onlangs weer een andere frequentie heeft gekregen, waardoor mensen lichamelijke klachten krijgen. Dit wordt dan corona genoemd. Ik noem het stralingsziekte.

Wanneer ik even ga googelen naar corona en stralingsziekte kom ik de volgende website tegen.

https://www.antistralingshop.nl/2020/06/21/link-tussen-het-uitrollen-van-5g-en-covid-19/


Hier is het volgende te lezen:


Toeval of niet, Wuhan, waar het COVID-19 virus erg sterk uitbrak heeft de meeste 5G-torens der wereld. De blootstelling aan straling is nergens zo hoog als daar. Dr. Leif Stafford, een neuro-oncoloog uit Zweden gaf eerder aan dat de uitrol van 5G "het grootste biologische experiment ooit ter wereld" zal zijn.

Er zijn al enkele 5G-antennes verwijderd in de buurt van een basisschool in de VS, Sacramento omdat er een verhoogd aantal aan kankergevallen was ontstaan. Ouders zijn in protest gegaan en de 5G-antennes zijn weer verwijderd. Tegelijkertijd wordt het 5G-netwerkt in andere landen uitgerold.

Daarnaast zijn er landen zoals België waar ze besloten hebben om het 5G niet "uit te proberen op mensen". Laat staan nu met de zorgen om het coronavirus. Vooral in de gebieden waar 5G nog niet sterk is uitgerold zijn de coronavirus symptomen behoorlijk mild. In de 5G gebieden worden over het algemeen ernstigere symptomen waargenomen.

Mocht dit allemaal echt zo een grote impact hebben, dan kan 5G de ondergang worden van de wereld mits hier niet snel iets tegen gedaan wordt. Een nieuwe variant van COVID-19 zal niet lang op zich laten wachten. Landen die als eerste hier een halt toe roepen zullen hun bevolking in ieder geval in bescherming nemen totdat het tegendeel bewezen is.

Nu is het moment en de aanzet er om echt de impact van 5G op onze gezondheid in kaart te brengen. Regeringen wereldwijd moeten hier nu op focussen voordat het te laat wordt.

Tot aan dan moet de 5G-uitrol gestopt worden.

Cor Visser schreef op de eerder genoemde website het volgende:


Dankjewel voor dit uitgebreide verslag!

Ik mis echter nog het Rouleaux effect van 5G.

Covid 19 zijn symptomen van griep in combinatie met benauwdheid.

Covid 19 bestaat medisch niet. Nooit geïsoleerd onderzocht.

Wat als de benauwdheid veroorzaakt wordt door 5G en Rouleaux effect?


Hierbij linkjes:

https://corona-nuchterheid.nl/bronnen/magda-havas-over-5g-en-rouleaux-effect/

https://www.transitieweb.nl/straling/het-rouleaux-effect-de-echte-oorzaak-van-de-coronacrisis/


Hartelijke groet,

Cor Visser

Deel deze blog met al Uw bekenden!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)