Vertaal deze pagina naar:

5G-TORENS ZIJN OMGEBOUWD NAAR 432HZ TESLA-HEALINGSTOREN

13-01-2021
Stel je een wereld voor, omringd door 432 Hz.


We zouden allemaal vibreren met de genezende energie rechtstreeks naar onze cellen.


432 Hz is in staat om de 5G-straling die uit de torens komt te filteren en te harmoniseren en de energie gunstig te maken voor onze cellen!

De ventilatoren waar Trump het over heeft, zijn eigenlijk de 432Hz 5G-boards die hij de wereld instuurt. We zien steeds meer van hen worden geïnstalleerd op de 5G-torens hier in Perth, Australië.


Deze harmonieuze geluiden beginnen op de achtergrond rond mijn huis te verschijnen, waar de frequentiepatronen op elkaar inwerken en hoorbaar worden, in plaats van het hoge gerinkel achter in mijn oren.

Dit zou een fysiek onderdeel kunnen zijn van het ascensieproces.


Sinds 2019 zijn de 5G-torens van Amerika omgebouwd tot 432Hz Tesla Healing Towers.

Ze zijn in eerste instantie gemaakt door 1% en Deep State om ons te controleren en te ontvolken, maar Trump en zijn team hebben ze in Tesla-torens veranderd. Net zoals de Mexicaanse muur is er ook een Tesla Healing-muur. Omdat deze 5G-torens zijn gemaakt door 1% en Deep State, zie je een Covid-19-stempel binnenin.

Je hebt Trump misschien horen spreken over Ventilators en hoe hij VEEL naar andere landen zal verschepen om te helpen met Covid-19. En hoewel ons via Q is verteld dat ventilatoren een dubbele betekenis hebben, vragen velen zich af welke rol deze ventilatoren spelen.

1. Ze worden gebruikt bij het redden van ondergrondse tunnels van de kinderen, aangezien deze kinderen aanvankelijk stierven toen ze voor het eerst aan de oppervlakte werden blootgesteld. Ze realiseerden zich dat deze ventilatoren levens hebben gered.

2. Het zijn ook CoVFeFe-magneten die 5G veilig maken. Het is een legering van kobalt, vanadium en ijzer die een magnetisch materiaal creëert dat ook veel innovatieve technologische vooruitgang voor onze toekomst mogelijk maakt, inclusief ruimtevaart.

CoVFeFe reinigt in wezen de onzuiverheden van de 5G en werkt op ionisch niveau om te voorkomen dat zuurstof wordt uitgeput, waardoor het signaal onschadelijk wordt.

Toen de Deep State het virus in China losliet, zorgden ze ervoor dat elke burger het jaar ervoor een vaccin kreeg met het virus erin, en toen ze klaar waren om het virus naar de media te 'ontketenen', zetten ze de 5G tornes aan. Helaas zijn de torens in China nog steeds gevaarlijk. Maar daarom heb je beelden gezien van mensen die ter plekke instortten. Het was de combinatie van de verplichte opnamen plus 5G. Hier in Amerika zagen we NIET hetzelfde resultaat als in China, ook al hebben VEEL shots ontvangen die besmet waren met Covid-19. Waarom? Onze 5G-torens zijn VEILIG sinds 2019.

De Deep State wilde dat de wereld bang zou zijn voor dit door de mens veroorzaakte virus, ons zou laten denken dat het in de lucht is en velen doodt, zodat we zouden voldoen aan giftige vaccins. Als Hillary had gewonnen, zou NWO ongetwijfeld zijn afgerond. Zoals je kunt zien in Amerika, zijn de staten die Democraat zijn op slot, en de staten die Republikeins zijn niet op slot. Ja?? Mogen mensen verifiëren of dit waar is? Voor elke Democraat (fan) zijn we getuige dat ze volledige controle over ons hebben. Ons binnenshuis houden, bang om naar buiten te gaan, verplichte maskers, we kunnen niet het hele jaar weer aan het werk totdat we voldoen aan de vaccins, enz. Is dit wat je wilt?

De 1% en Deep State hebben Amerika vóór Columbus dagen geleid. Ze hebben ons opzettelijk ziek gehouden en ons vermoord door het voedsel dat we eten, lucht, vaccins, liegen tegen ons dat de zon slecht is, liegen tegen ons over onze geschiedenis terwijl ze hun eigen kinderen naar een andere school stuurden om de waarheid te leren. Ze hebben ons DNA beschadigd en onze pijnappelklier verkalkt, waardoor we ziek worden en ons niet bewust zijn van onze ware capaciteiten. Als we ons willen bevrijden, moeten we ons realiseren dat we voor ongeveer 95% van wat ons is verteld, is voorgelogen, en om te beginnen is er tegen ons gelogen over dit virus. Het is door de mens gemaakt, wat alle virussen zijn, en de bedoeling is om ons te ontvolken.

De 1% en Deep State zijn RH draco (draken) bloedlijnen, en al deze virussen die ze creëren zijn gericht op het doden van RH + bloed. Dit is waarom je ziet dat RH- 95-100% immuun is voor ALLES wat ze creëren. Als u geen deel uitmaakt van de 1% en D.S., en slechts een normaal persoon bent die RH- is, moet u zich realiseren dat u zelden of nooit ziek wordt. Je bent bijna 100% immuun omdat je hun bloedlijn deelt, en je bent 100% immuun voor hiv en ongeveer 95% immuun voor ebola.

Maar de 1% en D.S. proberen de informatie van de RH-factor te verbergen omdat het de 'Joden' rechtstreeks verbindt met de Nephillim / Igigi / Seraphim. Er zijn ongeveer 200 bloedlijnen en ongeveer 20 zijn slecht. Veel reguliere RH-mensen zijn goedhartige mensen, maar het is nog steeds belangrijk om te weten waar je vandaan komt en om de perfecte balans te creëren tussen kind, RH- en RH + zouden kinderen moeten krijgen. De RH- 1% en D.S. gaan NIET buiten hun bloedlijn. Ze willen alle RH + verwijderen en een NWO creëren waar het alleen RH- is.

Dit doet er echter allemaal niet meer toe, want de satanische draco 1% en D.S. zijn allemaal gearresteerd. De meesten zullen worden geëxecuteerd en degenen die misdaden hebben gepleegd buiten satanische rituelen om, zullen leven bij GITMO ontvangen. Naarmate meer mensen zich bewust worden van het bedrog, zullen we uiteindelijk de waarheid te horen krijgen. 


Zoek de NESARA / GESARA-wet op als u het niet weet. We hebben deze wet meer dan een maand geleden privé aangenomen, en nu wachten we gewoon op de onthulling. We wenden ons tot een Tesla-wereld, vrij van schulden / slavernij, ons DNA en pijnappelklier genezen, en in het proces van opstijgen naar 5D. De 1% heeft ons hier ongeveer 2k jaar in 3D gehouden. Het is tijd om te genezen en verder te gaan. En om dit te doen, moeten we ons concentreren op onszelf, gezond eten, aardig zijn voor anderen en contact maken met degenen die ons een goed gevoel geven.  - Rhen Carberry


Bron ► https://conspiracydailyupdate.com/2020/05/22/5g-towers-have-been-converted-to-432hz-tesla-healing-towers/


Wilt U reageren op deze info?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com