Vertaal deze pagina naar:

FREE WOUTER RAATGEVER! SPUIT DEZE TEKST OP ALLE ZEBRAPADEN IN NEDERLAND!

18-06-2021


Dan gaat deze belangrijke en zeer grote zaak van kindermisbruik in Bodegraven de aandacht krijgen die het verdiend!Red Pill Journal van donderdag 17 juni 2021


📌 BELUISTER ALLEMAAL DEZE RED PILL JOURNAL VIDEO !!

Waarom? Wanneer U deze video beluisterd bent U goed op de hoogte over de satanische praktijken die in Nederland gepleegd, waaronder Bodegraven onder andere.

Beluister de video in het belang van alle kinderen die slachtoffer zijn geworden van satanische rituelen, die verkracht , gemarteld en vermoord zijn door satanisten.


WANNEER WE MASSAAL WOUTER RAATGEVER, MICHA KAT EN JOOST KNEVEL GAAN ONDERSTEUNEN KOMT ER EEN EINDE AAN DE VRESELIJKE PRAKTIJKEN IN NEDERLAND GEPLEEGD DOOR HOOGGEPLAATSTEN

Geadviseerd wordt door Wouter Raatgever aan de daders van verkrachtingspraktijken of die deel hebben genomen aan satanische rituelen om zelf contact te zoeken met de politie, wanneer U zelf ook slachtoffer bent van verkrachtingspraktijken en satanische rituelen in het verleden. Dan gaat Uw straf zeer waarschijnlijk veel lager uitvallen wanneer er een Tribunaal gaat plaatsvinden.


Video ► https://www.twitch.tv/rpjrpjlive

Tip: Bekijk de onderstaande video wanneer de bovenstaande video niet lukt om te bekijken.

(U moet zich van tevoren eerst registreren en een login maken!)


Youtube video ► https://youtu.be/X8_w41bqR24
Satanische rituelen

Wanneer U nog niet op de hoogte bent van satanische rituelen en verkrachtingspraktijken in Nederland leest U zich dan in op de onderstaande website.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)