Vertaal deze pagina naar:

SOUL COACH

11-03-2024

Is dit iets voor jou?


SOUL COACH is een unieke opleiding die je leert om jouw unieke krachten, waarden, emoties, gedachten, gevoelens en visie om te kunnen vormen naar een mooie missie voor jezelf en/of met een succesvol coaching bedrijf. Ze gaan je leren en opleiden tot de beste coach, vanuit jouw bijzondere kracht en jouw gevoel. De opleiding tot SOUL COACH heeft een opbouwende structuur waardoor er geen vooropleiding nodig is. 

  • Na het behalen van de opleiding kun je direct zelf aan de slag als zelfstandige of bij een werkgever.
  • Na het behalen behoud je toegang tot de whatsapp groep en telefoonnummer voor begeleiding als je vragen hebt in of voor jouw praktijk.
  • Je kunt jezelf aansluiten bij hun netwerk waardoor je hun volledige programma mag gebruiken om jouw eigen praktijk op te starten.
  • Je kunt na het behalen van de opleiding direct geld verdienen
  • Je kunt jezelf aansluiten bij de coach community waardoor je voorzien bent van een mooie basis voor je praktijk.
  • Je kunt hulp krijgen bij het opbouwen van jouw socials, websites, doelgroep en het krijgen van klanten. Je mag hun posts, quotes en teksten gebruiken.
  • Je kunt al hun producten, methodes, boeken en klanten gebruiken om jou zichtbaar te maken.
  • Je mag de opleiding in 10 termijnen betalen zo heeft iedere magische ziel de kans om de opleiding te volgen.
  • Je hebt toegang tot 5 vervolgopleidingen om jezelf te specialiseren.

Wat is jouw reden om coach te worden of te zijn?


Iedereen heeft een verleden en dat is je kracht. 

Daarom heb je bij hen opleidingen geen vooropleiding nodig. Ze gaan je leren en opleiden tot de beste coach, vanuit jouw bijzondere kracht en jouw gevoel. Dit zorgt ervoor dat je geen ingewikkelde studieboeken hoeft te lezen, maar 80 procent in de praktijk zult leren. Totaal zijn er 5 opleidingen: Soul coach, master coach, ouder en kind coach, paardencoach en familie opstellingen.

Heb je geen vooropleiding? Of volg je al een opleiding? Ben je al coach?

Dit maakt bij de opleiding tot soul coach niet uit. Door de heldere en bewuste structuur is deze opleiding in alle situaties een enorme krachtige fundering om jouw missie te kunnen versterken.

De opleiding heeft groepen van zowel mensen die geen coach zijn, de mensen die een opleiding volgen of de mensen die al coach zijn, dit komt doordat de soul coach opleiding je leer coachen vanuit deels de technieken en 90 procent vanuit gevoel. 

Een goede coach heeft doorleeft wat hij of zij doorgeeft.

Na het behalen van de opleiding kun je direct een inkomen genereren. Dit zorgt dat je met alles wat je hebt ervaren direct als je dit wilt kunt starten.

Voor wie zijn deze opleidingen? Zowel fysiek als online te volgen.

Voor degene die (on)bewust voelen dat het moment daar is, om te leren ontdekken op welke manier je een licht gaat kunnen zijn voor een magische en liefdevolle wereld. Voor iedereen die persoonlijk wilt ontwikkelen.

Het aandurft om meer over zichzelf en onze missie te willen leren en bovenal dit met compassie wilt gaan doorgeven aan de wereld. In deze opleiding leer je jezelf op een nieuwe, krachtige en helende manier ervaren. Je leert jezelf kennen als individu, coach en als (mogelijke) ondernemer. Laat je inspireren en vraag de brochure aan.

De opleidingen vinden plaats in Noord-Holland in Bergen.

Meer info: https://soulofinspiration.com

Mijn boodschap voor jou:

Heb zelf reeds een mooie en fijne manier gevonden om iemand te laten inzien waar diegene zelf staat. Het is eigenlijk heel simpel, maar wel een hele mooie ontdekking van mijzelf.

Ik weet nog niet wat de kosten zijn voor deze opleiding, het spreekt mij wel aan. Dit komt wel op het juiste moment om mijn pad, want ik was juist op zoek naar een verdienmodel voor mezelf.

Ze schrijven het volgende:

Door de vele aanvragen is er een mogelijkheid ontwikkeld om iedere magische ziel de kans te geven om deze opleiding te kunnen volgen. Daarom mag je in 10 termijnen de opleiding betalen. Geld is energie en daardoor kunnen we dit in liefde met elkaar delen. 

Liefdevolle investering in je missie.

Nu weet ik nog niet wat het kost haha.

I will see...

Heb het nu gelezen wat het kost, oeps...

Het is een investering in jezelf.

Ik ga er nog een nachtje over slapen wat ik ga doen.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS

De betekenis van het in de filosofie veel gebruikte begrip metafysica helder uitgelegd in 4 minuten met een aantal duidelijke voorbeelden.