Vertaal deze pagina naar:

Soms kom je iets tegen wat te mooi is om waar te kunnen zijn!?

05-02-2021


Je komt er echter alleen achter wanneer je daadwerkelijk onderzoek doet.

Echter de duivel ligt overal op de loer.

Wat is hier de adder onder het gras?

Ja, ik ben nu veel meer op mijn hoede, door schade en schande word je wereldwijs!

Zie website ► https://voyagonvoyage.myshopify.com/tools/select/eenvoudige-stappen-om-goede-beslissingen-te-nemen/


Speciaal rapport: China keurt officieel de ontwikkeling van een cryptovaluta goed, financiert deze en benoemt hem tot "officiële munt"


Gepubliceerd: donderdag 4 februari 2021

Auteur: Cornelieke Zanen

Het is eindelijk gebeurd. Een grote wereldwijde regering heeft zojuist een enorme blijk van vertrouwen en legitimiteit gegeven aan de wereld van de cryptovaluta's. China heeft zojuist in een ongekende stap aangekondigd dat ze officieel een bepaalde cryptovaluta aannemen als de officiële munt van China..

De Chinese regering heeft zojuist laten weten dat ze een voorkeursbedrijf hebben gekozen voor de aankoop en marketing van hun nieuwe munt - de YuanPay Group. De verkoop van China's munt begon officieel op 4 februari 2021 en momenteel kunnen deze munten alleen worden gekocht van de YuanPay Group.

Liu Kun, de viceminister van Financiën van China liet zelfs weten dat de koers van hun nieuwe officiële munt slechts € 0,09 bedraagt!

! 1 Chinese Yuan is gelijk aan € 0,09

LiuDat klopt, de munt is ongelooflijk goedkoop vergeleken met de meeste andere munten. Bitcoin wordt op het moment dat ik dit schrijf bijvoorbeeld voor € 17.366,84 verhandeld en Ethereum wordt rond € 530,76 verhandeld.

Het lukte ons om de mening van sir Richard Branson over de nieuwe Chinese munt te krijgen en dit had hij te zeggen:

Sir Richard Branson verklaarde:

"Elke keer als een groot bedrijf ook maar een kleine samenwerking aankondigt met een individuele cryptovaluta, schiet de waarde van die munt omhoog. Ik kan niet wachten om te zien wat er gebeurt als een regering officieel crypto aanneemt. Als de naam van de Chinese munt bekend wordt gemaakt, worden veel mensen praktisch in een klap miljardair".

Een paar van ons hier bij Forbes waren nieuwsgierig genoeg om een paar munten te kopen, gewoon om te zien hoe alles eruitziet en wat de kosten zijn.

Het was behoorlijk makkelijk om aan de munten te komen, maar ik laat je hieronder het hele proces zien voor degenen die belangstelling hebben.

Ik lees een paar reacties op de website:

Zou ik stoppen met mijn opleiding? En fulltime via dit automatische systeem gaan handelen?

Je hoeft alleen maar de functie voor automatisch handelen te activeren. Daarna kun je je ontspannen en wachten tot het geld binnenstroomt. Ik kan het niet geloven, maar zo simpel is het!

Hé, ik heb een uitnodiging van een vriend gekregen. Ik ben nu twee uur op "YuanPay Group" actief en ik heb op dit moment een bedrag van € 740 op mijn account staan. Tot nu toe ziet het er goed uit!


Op de onderstaande website is het volgende te lezen:

https://clubnews005.com/nl/yuanpaygroup/

Chinese Munt


YuanPay Group is in 2014 begonnen met de ontwikkeling van China's nationale cryptovaluta. Na veel hard werken door zeer getalenteerde personen en nauwe samenwerking met de Chinese regering, is de munt nu klaar voor distributie!

Vanaf February 5, 2021, kan iedereen elke munt omrekenen naar deze nieuwe Chinese munt, en het volledige proces duurt minder dan 5 minuten..

Vanaf nu, is YuanPay Group het enige goedgekeurde en gelegaliseerde bedrijf in China dat cryptovaluta's, en in het bijzonder deze munt, verhandelt en verkoopt, gezien het feit dat het een door het land gesteunde munt is.

Vanaf september 2017 kondigde China het verbod op de verkoop of omruiling van alle ICO of cryptovaluta aan, zelfs een omruiling is tegen de wet. Dat is nu aan het veranderen, en deze nieuwe munt is de reden waarom.


Wie gaat er mee onderzoek doen?


Wat is nu de grote misleiding of afleiding?

Gaat dit voor nu ook weer op?

"Geef het volk brood en spelen"

En ze zijn zoet? Dan kunnen wij onze gang gaan?

Het reduceren van de wereldbevolking en het beperken van vrijheden wat nu volop gaande is?

Of moet ik het plan vertrouwen? Wat zo vaak wordt geschreven?

Trust the Plan?


Ik hoor het wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Blogger en Waarheidsvinder)

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com