Vertaal deze pagina naar:

Solar Flash

16-12-2020

Als op de 21e december 2020 de Solar Flash gaat komen over de Aarde wordt er niet alleen gesproken over een periode van 3 dagen in het Licht, maar ook van 3 dagen duisternis schreef Patrick Keijzer.

Dat die duisternis veroorzaakt wordt door een beschermend schild wordt hier onder uitgelegd.

De Aarde houdt dan eventjes pas op de plaats.

Of het bij ons licht of donker is merken we dan vanzelf wel.

************************

Bericht van the Galactic federation of light SOLAR FLASH EVENT:

- Bericht 3 dagen duisternis -

Door: Colli Salvatore

Het is van vitaal belang dat u begrijpt dat dit ongekende tijden zijn waarin veel speciale dispensaties van kracht zijn. Je moet de dingen begrijpen die op het punt staan te beginnen en je geest kalmeren om de 5e dimensie binnen te gaan.

Wij van de Federatie hebben u alles uitgelegd over onze sferen, vooral degene waar u mee naartoe wordt genomen met alle details die die sferen hebben! De bol die wij u hebben beschreven is de bol, die als eerste naar buiten zal komen. De bol zal de Aarde benaderen, om als een schild te fungeren, en de Aarde en zijn inwoners te beschermen wanneer de zon zijn maximale zonne-uitbarsting maakt; de bol, die 5 keer groter is dan de Aarde, zal voor de planeet Aarde geplaatst worden, zodat de planeet niet volledig getroffen wordt met catastrofale gevolgen.

Dit alles zal gebeuren in samenwerking met Nibiru, die tot de Galactische Federatie van Andromeda behoort en door deze bescherming/schild zal de Aarde verduisterd worden (het zal een grote geforceerde verduistering zijn) en het is om deze reden dat er de 3 dagen van de Duisternis zullen zijn.

We herhalen dat het niet nodig is om te vrezen, omdat de grote bol van de Galactische Federatie van Andromeda, zal fungeren als een schild. Om deze reden roepen wij u op om in deze dagen van duisternis veilig thuis te blijven en u hoeft niet naar buiten te gaan!

Dit is omdat veel mensen die niet weten wat er aan de hand is, in paniek, trauma en waanzin zullen raken. Dit is één van de redenen, de TWEEDE en waarom in deze 72 uur 3 dagen, de fotonische energieën, die de Aarde samen met jullie zal ontvangen, de noodzakelijke energie is die jullie bewustzijn zal veranderen en het proces zal beginnen ook in jullie Lichaam gemaakt van koolstof met Silicium structuur.

Deze verandering is het obstakel, dat je rustig en sereen onder ogen moet zien. De fotonische energie zal een elektrisch schokeffect op u hebben dat het hele lichaam zal doorkruisen (altijd volgens de gevoeligheid van elk van hen), om deze reden zou het nodig zijn om alle metalen voorwerpen die u vaak draagt te verwijderen, omdat ze fungeren als geleiders van deze elektrische stroom en ze versterken het brengen van een groter ongemak.

Wij adviseren u in deze dagen en in de komende dagen niet te veel te eten, maar zuiver water te drinken en geen rood vlees. Het effect van deze fotonische energie die u zult ontvangen is sterk, in die uren zult u de 5e dimensie binnengaan, maar u zult niet alleen zijn in de confrontatie met dit moment.

Tijdens de overgangsperiode van het ene grote tijdperk naar het andere, laat de Kosmische Wet Wezens van het engelenrijk en de Spirituele Hiërarchie toe om door de sluier te gaan en contact te maken met ontwaakte leden van het Menselijk Ras. Deze welwillende Wezens streven ernaar om je aandacht te krijgen door het Licht in je Zonne-energiecentrum en uiteindelijk in je Heilige Hart te intensiveren.

De eerste kennisgeving zal op 14 december worden gedaan.De wezens van het licht en de engelen zullen bij jullie zijn, dichtbij totdat jullie de 5e dimensie binnengaan, op dat moment zullen jullie ZICH BEWUST zijn om het nieuwe tijdperk van het aquarium, de nieuwe dimensie, binnen te gaan.

Pas als je begint te zien dat er buiten je huizen geen duisternis meer is en dat alles rustig is, kun je het huis verlaten, niet eerder en ervoor zorgen dat alles rustig en sereen is!

Jullie zijn 8 miljard mensen op de planeet Aarde en niet allemaal zijn ze hetzelfde en niet allemaal hebben ze de juiste raad opgevolgd en niet allemaal hebben ze zich toegewijd aan het ontwaken en niet allemaal hebben ze geluisterd naar hun hart en geweten.

In de tussentijd moeten wij van de Federatie de verantwoordelijkheid nemen voor de misdadigers die op Aarde zijn en degenen die niet hebben begrepen wat er gebeurt, deze mensen zullen een diep trauma doormaken en we zullen ze allemaal moeten verzamelen, in verschillende gebieden van de planeet en ze naar de ziekenhuissfeer moeten brengen.

Reacties op dit bericht

Tom Engeman schreef:

Heel interessant. Tis te hopen dat dit verhaal klopt want wat ik jaren geleden gelezen had is dat Niburu passeert tussen de aarde en de zon waardoor wij zijn meegezogen ruimte puin doorkruisen en dan word het turbulent.

Dienie schreef:

Klopt, daarom houd ik hier ook rekening mee.

https://www.freedom-for-all.com/l/wat-weet-jij-over-wormwood-nibiru-nemesis-de-destroyer/

Eu Genie schreef:

Zo grappig dit, hier heb ik al zeker 10 jaar geleden ook over gelezen. Zelfs een schema bij gemaakt. Ben echt benieuwd of dit gaat gebeuren, dit is al door veel verschillende volken voorspeld. We leven in een bijzondere tijd samen. Ben er voor elkaar.