Vertaal deze pagina naar:

Slaapt Gij nog?

18-04-2021

De Nederlands/Spaanse historicus en theoloog Robin de Ruiter heeft verschillende belangrijke boeken uitgebracht als:


'De 13 Satanische Bloedlijnen: De Oorzaak van veel Ellende en Kwaad op Aarde'

(co-auteur Fritz Springmeier)

'De Protocollen van de Wijzen van Sion Ontsluierd',

'De Verborgen Macht achter de Jehovah's Getuigen'

en 'De Vermoorde Onschuld van Slobodan Milosevic'.


Wat gaat de toekomst ons brengen?

 

Slaapt Gij nog?

Reacties onder de video:


Vijf jaar later......

Beste Robin de Ruiter,

Graag wil ik je laten weten dat ik juist door jouw boeken een 20 jaar geleden bewust ben geworden dat de wereld niet is zoals het zich voordoet.

Kan alleen voor mijzelf spreken en kort weergegeven ben ik door allerlei stadia's gegaan en cognitieve dissonantie is er één van.

Volgens mij ben ik niet de enige Nederlander die gegroeid is in bewustzijn door jouw boeken.

Kortom, persoonlijk ben ik nu heel erg blij dat ik 20 jaar geleden met deze materie in contact ben gekomen. Een voorbereid mens geldt voor twee, toch....

Zoals ik schreef, nu vijf jaar later en ondanks dat de Nederlanders in jouw ogen een wonderlijk volk is zie ik nu een hoe langer hoe meer wake up call......

Het wachten is o.a op de 💯 e aap theorie, maar wellicht heeft die op het moment dat ik dit hier schrijf al plaats gevonden.

Ondanks jouw enigszins somere uitingen her en der ga ik ervan uit dat het licht gaat overwinnen en naar mijn idee hebben jouw boeken hieraan bijgedragen dus wat mij betreft....

1000 x 🙏🙏🙏


Prachtig interview. Exact zoals het ging. Nederland slaap nog.

Er is nog net om 1 voor 12 ingegrepen.

Grtzz


Nu is er wel degelijk een groep mensen in Nederland die er voor open staan.De leden van de 13 satanische bloedlijnen zijn de wegbereiders van de antichrist.

Zij zijn experts op het gebied van satanisme en bouwen hun macht middels occulte praktijken en duivelse rituelen verder uit om uiteindelijk de hele wereld in een duivelse greep te krijgen.

Met behulp van netwerken, geld en geweld heeft deze machtselite zich met list en bedrog in alle structuren van de macht weten binnen te dringen om van daaruit de wereldgeschiedenis te manipuleren.

De Ruiter ziet overal de bewijzen daarvan. Satan heeft zich politieke macht verworven, waardoor zijn invloed op aarde 'stevig verankerd' is.

Omdat hij dat niet als zichtbare persoon kan doen, bedient hij zich van mensen. Liefst invloedrijke mensen. En invloedrijk zijn ze, de leden van de dertien families.

Met hun instelling en hulp weet satan op grote schaal andere mensen te manipuleren en op deze wijze zijn onheilsscenario steeds verder uit te breiden.

Zijn aanbidding speelt daarbij een grote rol en het maakt hem niet uit welke naam de mensen hem daarin geven: Horus, Leviathan, Abbadon, Baphomet, Seth of Lucifer, het is hem allemaal om het even, aldus De Ruiter.Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)