Vertaal deze pagina naar:

SINDS KORT HEB IK EEN JOB DUS KAN IK EEN BEGIN MAKEN OM MIJN SCHULDEN AF TE BETALEN, HOERA!

18-11-2022

Diegenen die zich het eerst melden ga ik als eerste terug betalen!

Hoe blij kun je om dit feit zijn dat je een begin kunt maken met het terug betalen?

Nou, ik ben hier heel blij om, dus zeg het voort...

Stuur wel een bewijs mee per e-mail dat je geld van mij tegoed hebt vanuit mijn bedrijfsleven!

Mijn volledige boekhouding heb ik niet meer tot mijn beschikking helaas. Dus vandaar dat ik reeds schreef dat diegenen die zich het eerst melden bij mij ik als eerste terug ga betalen. De eerste die nog geld van mij tegoed had heeft zich reeds gemeld en heeft reeds een bedrag van mij terug ontvangen.

Overigens ben ik enige jaren geleden reeds begonnen met het terugbetalen, totdat ik financieel geheel vastliep en geen kant meer op kon en daarna ook nog eens mijn rug brak in de zomer van 2018. Toen was ik helemaal uitgebonjourd en ben ik ook nog eens een aantal jaren uit de roulatie geweest, omdat ik moest revalideren. In die periode had ik geen job en geen uitkering.

Mijn excuses dat het zo lang heeft geduurd, voordat ik iets van mij liet horen. En mijn excuses dat U of jij de dupe bent geworden van mijn ontwakingsproces en van mijn handelen daarin.

Je kunt me een mail zenden op het onderstaande e-mailadres.

info@dieniekars.nl

Er zijn mensen die mij (Dienie Kars) nog steeds aanvallen over mijn maatschappelijke en mentale crash in mijn verleden en vinden dat ik een 'Wappie' en/of 'Complotdenker' ben.

In de link hieronder over mijn verleden leg ik in een vogelvlucht uit hoe mijn schulden zijn ontstaan, wat mij in het verleden is overkomen, wat ik heb meegemaakt tot nu toe en waarom ik een Wappie en/of Complotdenker wordt genoemd.

https://www.ikwilallesweten.nl/mijn-verleden/

Mijn Missie in mijn leven!

Zodat we massaal gaan ontwaken!

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)