Vertaal deze pagina naar:

Search for your Heart ❤️

14-07-2021

Hieronder staat misschien info om eventuele antwoorden te vinden, waar je misschien al tijden naar op zoek was...?


Who knows...

Voor sommigen is het misschien allemaal onzin...

Dat kan natuurlijk ook...

Dan scroll je rustig verder of laat dit artikel links liggen voor wat het is.

Ik reik een ieder deze info aan vanuit een goed en vrij hart.

De info is afkomstig van een goede bekende van mij.

Diegene denkt dat dit de Waarheid is en wat men dient te weten.

Mijn motto: "Onderzoekt en Gij zult vinden..."

Of niet, dat kan natuurlijk ook...

Even goede vrienden!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)Het vaccineren van kinderen; een grotere misdaad is nauwelijks denkbaar


Prikkampioen Hugo de Jonge en de Gezondheidsraad vinden het een prima idee om jongeren van 12 tot 18 te vaccineren. Gezonde kinderen vanaf 12 jaar die dat zelf willen, moeten van de vaccinatiesekte tegen het coronavirus worden ingeënt met het vaccin van Pfizer, staat in een advies van de Gezondheidsraad.

"Dit kan een enorme bijdrage leveren om het coronavirus terug te dringen. Zoals het er nu naar uitziet, kan iedereen voor het begin van het nieuwe schooljaar de eerste inenting gehaald hebben, en in september de tweede. Dan kunnen ze goed beschermt het nieuwe schooljaar in. Vaccineren is echt een heel goed idee om directe gezondheidswinst te boeken.

Over de eventuele bijwerkingen zegt de Jonge:

"Het klinkt misschien stevig maar je kunt in Nederland uitkomen op maximaal veertig gevallen van iets als myocarrditis (ontsteking aan de hartspier) op 1,1 miljoen vaccinaties."

De schaamteloze De Jonge roept zoals gewoonlijk maar wat want de feiten vertellen een heel ander verhaal. Ik heb in de vorige nieuwsbrief al diverse deskundigen geciteerd die het vaccineren van kinderen zelfs een misdaad noemen.

Volgens Mike Yeadon top immunoloog en ex-vice president en CSO Allergieën en Luchtwegenonderzoek bij Pfizer, is het 'gestoord' om kinderen te vaccineren en waarschuwt dat kinderen 50 keer meer kans hebben om te sterven door dit vaccin dan door het virus.

Abortus noemt men al enige tijd een fundamenteel recht en daar komt nu het vaccineren van kinderen bij.

Lees verder op de onderstaande website ►

https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2012-07-2021.htm


Kinderen worden geofferd op het altaar van Moloch
Kinderen worden geofferd op het altaar van Moloch


Connect de Dots


CONNECT the DOTS | Illuminati, Banking Cartel, 5G, Digital Currency, Pandemic 2020

Dutch (The Netherlands) with English subtitles

Video ►https://www.bitchute.com/video/VGiGnRIIqogpOns lot wordt binnenkort geworpen...


Wordt het kop of wordt het munt?

Er zit niks tussenin...

Je gelooft het evangelie of niet.

Je komt in de hemel of in de hel.

Nu kan iedereen zijn vrije wil nog gebruiken om dat te sturen!
Er zijn 2 grote systemen in het lichaam


De levensboom, de slagader, met zijn wortels in het hart en de boom van kennis. Van goed en kwaad. Het zenuwstelsel, zijn wortels in de hersenen. Deze 2 bomen zijn fysieke manifestaties van een ingewikkeld netwerk.

Van energiestromingen in de aura van onze ooit superfysieke AI lichamen,

Samengevat:


Je krijgt corona door op een plek te verblijven waar er (tijdelijk) een zware stralingsbelasting heerst. De opstapeling (superpositie) van de effecten van al de bovenstaande stralingsbronnen is een gevaar, en maakt een zeer gericht gebruik van deze 'stralingsrobot' mogelijk.

Lees verder op de website ►

https://www.transitieweb.nl/achtergrond-longreads/het-wordt-met-de-dag-duidelijker-dat-corona-een-stralingsziekte-is
Over het openen van de frequentie naar je Hemelse Vader
Ze willen van deur tot deur gaan vaccineren, wapens en bijbels in beslag nemen...


https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/madison-cawthorn-vaccine-claims-biden-b1881914.htmlEr zit in die steen een gaatje en als je er 's nachts door kijkt kijk je los op de poolster, altijd!

Dit bewijst nog maar eens dat de aarde stationair is, onbeweeglijk dus.

Alle andere sterren draaien er omheen.

Wat weet de illuminati dat wij niet mogen weten?Europa = niet democratisch

* VS draagt fascisme uit *

Occulte Baphomet in Torentje Den HaagSpeciale 'Abraham akkoorden' munt in een gelimiteerde oplage

Ter gelegenheid van de ondertekening van de Abraham-akkoorden tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Israël heeft Temple Coins een speciale herdenkingsmunt geslagen, kondigde de muntmaker in een persbericht aan.

Meer info ► https://www.joods.nl/2020/10/speciale-abraham-akkoorden-munt-in-een-gelimiteerde-oplageBizar!


Door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie - met globalisten als redders...

Vroegtijdige plandemie waarschuwing: How to take over the world This is their plan - vintage cartoonfilm - Verbazingwekkend!


Hier is een tekenfilm uit de begintijd van de bewegende beelden die waarschijnlijk een commentaar was op de Spaanse griepepidemie van 1918. Redpilluniversity.org heeft de herkomst niet kunnen verifiëren, maar de zingende radio die in de cartoon te zien is, heeft exact hetzelfde ontwerp als de radio's gemaakt door de firma Atwater Kent, die actief was van 1921 tot 1936.

Website ► https://www.frontnieuws.com/vroegtijdige-plandemie-waarschuwing-how-to-take-over-the-world-this-is-their-plan-vintage-cartoonfilmReiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de coronapandemie 10 jaar lang planden


De plannen voor de Corona-pandemie werden zo'n 10 jaar geleden bedacht door zeer rijke en machtige mensen die verbonden zijn met onder meer de Rockefeller Foundation, zei advocaat Reiner Fuellmich dinsdag in Bannon's War Room.

De generale repetitie is Event 201 in oktober 2019, voegde hij eraan toe.

https://dissident.one/2021/06/10/reiner-fuellmich-legt-uit-hoe-de-globalisten-de-coronapandemie-10-jaar-lang-planden


Tijdens een online seminar vertelt Willem Middelkoop over The Big Reset. Volgens Middelkoop gaat het financiële systeem drastisch veranderen in de nabije toekomst.


Heldere uitleg dat mensen in angst niet voor rede vatbaar zijn.


CONPLAN 8888 US Military Zombie Plan & The Animal Zombie Infection Plan (Prions)


Tip: Kijk deze video op 1 uur en 12 minuten, dan hoor je van de paarden en ja Openbaring 6 komt dichtbij, de Mark of the Beast... Luciferase... Kijk de video helemaal en weet dat God een redder is van alle mensen, op Zijn tijd...  De dood is teniet gedaan...DE DELTA VARIANT


De Delta variant is voor de slapers die prik 3 en 4 nemen, komen in diepe Delta/coma slaap, worden niet meer wakker!

De prik wordt in de Delta spier gezet, het hart is een spier en als de eiwit spike zich doorop gaat nestelen dan krijg je hartstilstand...

Vlaamse regering wil (tijdelijke) massale uitrol van de coronapas

Geschreven door de Redactie op 11 juli 2021

https://pnws.be/vlaamse-regering-wil-tijdelijke-massale-uitrol-van-de-coronapasMalta is sinds 9 juli 2021 het eerste EU-land geworden dat zijn grenzen volledig sluit voor mensen die niet "volledig gevaccineerd" zijn.


https://www.frontnieuws.com/derde-vierde-vijfde-dosis-covid-19-vaccin-kan-voor-gevaccineerden-nodig-zijn-om-vaccinpaspoort-te-behouden


Kijk op 18 minuten en je mist miljoenen mensen...


17 doelen en ja daar hebben we de betekenis van de 17 en de Q...


De mensen die nu al een prik genomen hebben, lopen al in een coma* rond

(mind control)


Heb je het filmpje bekeken, dan begrijp je het pas echt, want de griep is onzin, het is de straling van een te hoog gezette 5G mast en deze kan al naar 8 of 12G en je gaat er kapot aan.

Doe eens zelf je onderzoek en wordt nuchter. De tijd heeft alles al geleerd en we ziten in een oorlog en ook dat zie je niet. Weet je niet dat er al vele oudere mensen in een graf liggen en mensen die op een afgesloten afdeling zaten zullen er ook niet meer zijn. Het heet opruiming en The Great Reset van Klaus Schwab.

Kijken is kennis en niet kijken is dom blijven!

Depopulatie tijden...


*) Met coma bedoelt ze dat je een tunnelvisie hebt. Je helder denken wordt uitgeschakeld. Dat doen ze al op de tv door constant hetzelfde te zeggen (herhaling) zodat je in een hypnose komt en geen tegengeluid meer gelooft. Je zal de machthebbers blijven geloven ook al zijn er miljoenen bewijzen dat zij liegen. Je gaat op de automatische piloot.Iemand schreef als reactie:

Je probeert mensen bang te maken met informatie die niet klopt. Zelfs als iemand je er op wijst ga je door. Ik hoop dat God je vergeeft.

Antwoord op deze reactie:

Wat klopt er niet, dat er mensen rond lopen die nu al in coma zijn, of dat jij mij niet juist kan begrijpen. Jij maakt mensen bang met je uitspraak dat je hoopt dat God mij vergeeft, want alles is al weg gedaan en dit door Zijn eerst geboren Zoon die Hij als eerste opwekte uit de dood. God is de gans andere en is al veel verder dan wij en dit door het volbrachte werk van Christus Jezus die nu al Heer is. Een ieder is inbegrepen bij Hem, maar dat zie jij niet nog, een ieder is een nieuwe schepping in Christus anders zou Zijn werk voor niks geweest zijn en dat kan niet. Bedankt voor je reactie, zodat een ander het ook weer kan lezen. Want we hebben een levende God en de dood bestaat niet meer en dit voor een ieder, de dood is als een slaap en wanneer je wakker wordt ben je daar...


We zitten dus in afrika geplakt ......Wat zien we hier wat wij nog niet weten maar hunnie wel ............. Let ook op weer de kleuren, nederland en belgie zijn rood ............. Australische wereldkaart & onontdekte plekjes - Mooji.nl

https://duckduckgo.com/?q=VN+logo+wereld&iar=images&iax=images&ia=images


Waarom zitten we in afrika geplakt?


De kop van de slang en of draak... Met de ijzeren obelisk en ja eerst was er een stenen obelisk. In de bijbel staat er, dat, het ijzer en leem tijd perk maar tijdelijk is. Ook weten we dat er staat, dat de antichrist maar 1 uur regeert...

Tja wie nu nog twijfelt aan een goede God en dat deze wereld niet onze wereld echt is... Want de leugen regeert en dit met zo vele dingen...


Ja maar wie schreef dit boek? Verdeeldheid is er altijd al..


Het gaat om de Geest en welke dient men de goede of de slechte. We zitten nog in de wereld van de 2 waar de leugen regeert en dit zal plaats moeten maken voor de goede Geest en eerst wordt het erger met het kwaad. De mens wordt nu geblokt met van alles om de goede Geest te ontvangen, want deze zou in deze tijd zich uit storten over de mens...Vaccins geven bloedproppen en ook de hoger gezette 5G, die al na zeker 8 of 12 kan...


De nacht is nog maar net begonnen, de duisternis en ja zeg jij nog proost met een heineken biertje... Heineken hoort bij de cabal en vele meer...

666


Amerikaanse CDC voegt in één week meer dan 2000 sterfgevallen toe in verband met COVID-19 injecties - 917 sterfgevallen bij ongeboren baby's


Het Amerikaanse CDC heeft gisteren meer gegevens vrijgegeven in hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de Amerikaanse overheid gefinancierde database die verwondingen en sterfgevallen ten gevolge van vaccins bijhoudt, en zij hebben meer dan 2000 sterfgevallen ten gevolge van COVID-19 injecties toegevoegd aan wat zij vorige week hebben gerapporteerd, bericht medicalkidnap.com.

Vorige week meldden zij 6.985 sterfgevallen, en deze week is dat aantal gestegen tot 9.048.

Dit is verreweg de grootste stijging van het aantal geregistreerde sterfgevallen in één week sinds zij begonnen met het rapporteren van sterfgevallen na COVID-19 injecties.

https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-cdc-voegt-in-een-week-meer-dan-2000-sterfgevallen-toe-in-verband-met-covid-19-injecties-917-sterfgevallen-bij-ongeboren-babys


Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?


https://www.frontnieuws.com/degenen-die-sterven-na-het-covid-19-vaccin-waar-zijn-de-autopsies