Vertaal deze pagina naar:

* RUTTE GEHAAT EN UITGEJOELD BIJ BINNENHOF: RUTTE ROT OP *

16-01-2021

Even een ander geluid dan wat we op de mainstream media horen.

Mark Rutte verlaat met de staart tussen zijn benen het Binnenhof richting zijn fiets.

Mensen schreeuwen hun frustratie uit richting de man die voor altijd onthouden zal worden als de Minister President die Nederland moedwillig verkocht aan de globalistische wereldregering en verantwoordelijk is voor de toeslagenaffaire.

Zie hier de aftocht van de Minister President Mark Rutte die ons land in een chaos stortte de afgelopen 10 jaar. Een rechts-liberale Minister President die ons in een linkse globalistische chaos stortte en ons een jaar lang onderdrukte, opsloot, alles afnam en vernederde waardoor mensen tot waanzin werden gedreven en alles zijn kwijtgeraakt wat hen lief was.

Deze man is eindverantwoordelijke voor alle ellende waar we doorheen gegaan zijn en voor het hersenspoelen met zijn speeches door Nederlanders angst aan te praten.

Is de val van Rutte III een zege(n), of een strategische zet?

Dat laatste lijkt mij het waarschijnlijkst. Immers een demissionair kabinet kan niet nogmaals vallen, de regeerakkoorden zijn grotendeels uitgevoerd en de 4 partijen zijn naar aanloop van de verkiezingen verlost van coalitie afspraken die niet conform de standpunten van de 4 partijen zijn. En de coronamaatregelen blijven vooralsnog voortbestaan. In de praktijk schieten we er dus nog weinig mee op.

Hij mag van mij terugkomen naar Den Haag, niet naar het Binnenhof maar naar het Internationale Strafhof.

Theo Woudstra 16-01-2021


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com