Vertaal deze pagina naar:

Rutte, De Jonge, Oosterhaus en Van Dissel zijn grote leugenaars!

19-06-2021


Mensen met COPD, astma, longkanker, diabetes, TB (tuberculose) etc. worden tot heden door de Khasaarse leugenaars zoals Rutte/De Jonge/Oosterhaus/OMT gerekend tot CORONA patiënten!


Op social media las ik (Dienie) dat Rutte werd gesignaleerd op de fiets met een appel in de hand, op weg naar het Binnenhof. Rutte had een roodachtig gezicht en had geen bleek gelaat op dat moment. Later in de Tweede Kamer was een andere Rutte te zien, nerveus, angstig, bleek en schichtig.

Rutte ging tot heden door met liegen en is nu ineens de mondkapjesplicht gaan terugdraaien, omdat die wordt aangeklaagd voor het Neurenberg Tribunaal wegens misdaden tegen de mensheid, het schenden van het Verdrag van Helsinki, de Neurenberg code en meerdere misdaden die zijn gepleegd door Rutte en zijn bende.

Rutte piept nu met zijn bende, hij is doodsbang om wegens landverraad/misdaden tegen de mensheid de bajes in te gaan, nu is uitgekomen dat de US Senaat corona als leugen heeft gekwalificeerd, mondkapjes dragen schadelijk is voor de gezondheid en WHO/media en overheden liegen over goede werkzame middelen tegen griep (nu corona genoemd) zoals HCQ en ivermectine.

We moeten met z'n allen opstaan tegen de Khasaarse bende die Nederland, Europa en de Wereld bestuurd, terroriseerd, misleid, afperst, onderdrukt, ziek maakt, verkracht en zelfs vermoord!


Lees de onderstaande website, dan bent U goed op de hoogte!

Website ► https://www.stanrams.com/build-back-better-het-duivelse-plan-van-de-khasaarse-elites/


Maak goede keuzes voor nu en in de Toekomst, ook voor jullie kinderen!


Weet en besef dat mensen klachten krijgen, ziek worden en eerder dood kunnen gaan door nanofijnstof (uitlaatgassen), 5G straling, het dragen van mondkapjes, PCR testen, verkeerd medicijngebruik, verkeerde behandelmethodes, vaccinaties en het verkeren in een te lage frequentie (verdriet, angst en boosheid).

We dienen ons dagelijks bezig te houden met een Gezonde Samenleving!

Er zijn gelukkig reeds hele goede initiatieven gaande!


Op de onderstaande website is het volgende te lezen:


Vanuit het besef dat er veel te verbeteren valt aan allerlei voorzieningen die we hebben in zelfs een land als Nederland, zijn we gestart met het initiatief de Gezonde Samenleving.

Maatschappelijke veranderingen, zoals het onder druk komen te staan van vrijheden en de dreiging van verlies van eigendommen en bezittingen, maken het des te meer noodzakelijk om die voorzieningen te verbeteren en meer en meer door de mensen zelf gestalte te laten geven.

De voorzieningen of activiteiten waar de Gezonde Samenleving zich op richt, zijn onder te verdelen in basisactiviteiten en ondersteunende activiteiten.

Zoals gezond voedsel, gezondheid en menselijke zorg, objectief en vrij onderwijs.

Er zijn vormen van onderwijs, die vrij zijn van staatspropaganda en indoctrinatie, waarbij beter gewaarborgd is dat de schoolverlaters betere, vrije en kritische denkers zijn, die beter in staat zijn vorm te geven aan de samenleving waar zij deel vanuit maken. Dat draagt zeker bij aan een gezondere samenleving.

De Gezonde Samenleving wil bijdragen aan het opzetten van dit soort scholen en onderwijsvormen.

Website ► www.gezondesamenleving.nlMet deze T-shirts kunt U een mooie eye-opener zijn voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving, zodat ook zij gaan ontwaken!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)