Vertaal deze pagina naar:

Russisch Roulette met Naalden - Désirée Röver

24-01-2021

Een zeer informatief gesprek met Désirée Röver, die al jaren bezig is om aan te tonen dat de vaccins niet dienbaar zijn voor de mens. In haar Boek genaamd Baarmoederhalskanker HPV-vaccins, schrijft zij hier dan ook uitvoerig over.

Désirée Röver ontmoette ik (Dienie) zelf tijdens een lezing in Wieringerwerf begin 2017. Er waren daar toen nog een paar interessante sprekers aanwezig. Die dag was zeer leerzaam voor mij.

Deze Désirée is een hele wijze, inspirerende en serieuze dame, die zelf haar zoontje verloor door vaccinaties, heel triest. Dat is de reden dat ze in deze vaccinatie materie is gedoken.Tip: Lees ook altijd de reacties onder de video, daar leer je ook veel van.

Link ► https://youtu.be/QaRnJy5Yz90

Iemand schreef onder de video het volgende:

Ze moeten van onze immuunsysteem afblijven, want ons lichaam is naar het goddeljke geschapen en heeft het zelfgenezende vermogen en kan alles genezen, liefde is de grootste geneeskracht en verder wat ze zegt lichaam in balans brengen dmv vitamines, mineralen, nutriënten, elementen, slaap, juiste voeding, zuurstof en gedachten. En op de juiste frequenties resoneren.

Désirée L. Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de westerse patentgeneeskunde.
Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid.

Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Link boek over baarmoederhalskanker ► https://www.succesboeken.nl/book/9789020203271Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins.

Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en je zou willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen.

Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft.De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet.

Ook artsen en ministers nemen deze informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen.

Vele duizenden internationale meldingen van 'bijwerkingen' hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen.De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten.

Weet wát je spuit!

Lees, vóór je spuit.


Meer info over Désirée Röver


https://finding-voices.blogspot.com/2016/12/herhaling-in-conclaaf-met-desiree-rover.html


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com