Vertaal deze pagina naar:

Romeinen 13

09-12-2020

In welke tijd is Romeinen 13 geschreven? In de video wordt tekst en uitleg gegeven door Hans Meyer van de website Wees de Weerstand.

In Romeinen 13 staat het volgende geschreven:

13 1Iedereen moet het gezag van de overheid erkennen, want er is geen gezag dat niet van God komt; ook het huidige gezag is door God ingesteld. 2Wie zich tegen dit gezag verzet, verzet zich dus tegen een instelling van God, en wie dat doet roept over zichzelf zijn veroordeling af.

Is dat een hint van Paulus dat de Romeinse overheid eigenlijk een vreemde bezetter is?

Bron ► https://gegrammena.wordpress.com/2019/09/14/paulus-en-de-overheid-in-romeinen-13/


Het is goed hier onze gedachten eens over te laten gaan. Immers de misleiding is groot door het Onder-wijs, de Kerk, de Staat middels de liegende Media en niet zonder reden. Kijk eens rond wat dit tot nu toe jou en ons gebracht? Een enorme verdeeldheid. Kijk eens in de supermarkt rond, praat eens met mensen, dan zie en weet je toch genoeg wat er gaande is? Waar kun je nog gezellig een hapje eten? Het lijkt wel een staat van oorlog momenteel, de heersende elite tegen de verdeelde bevolking!


Mijn boodschap: "Het roer moet om!"

Maak goede keuzes vanaf vandaag. Ga en durf in je eigen Kracht te gaan staan. Help en ondersteun je Medemens. Zorg goed voor de oudjes, let goed op je kinderen en weet wat je drinkt en eet. Leef zo gezond mogelijk. Wandel veel in de Natuur en langs stromend water om je Bovis-waarde te verhogen. Ga mediteren en ga jezelf informeren over je 3e oog (pijnappelklier) en hoe je die kunt gaan gebruiken. Zet 's nachts je wifi en smartphone uit, om straling te verminderen. Meet de straling eens op in je huis en de omgeving waar je vaak vertoeft.

Lees je in, stel vragen en informeer je familie, vrienden, bekenden en collega's.


We worden vreselijk voorgelogen door de Media, Staat en Kerk.

Luister en deel de onderstaande video massaal.

👇 👇


Heb je een vraag of een opmerking? Wil je mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Klik op de onderstaande link.

E-mail  |  Facebook  |  YouTube  │  Paypal   |  Doneeractie  │  Mijn persoonlijke wens  │ Mijn boek