Vertaal deze pagina naar:

Reincarnatie, bestaat dat echt?

17-12-2020

Zoals je zult ervaren schrijf ik blogs over zeer uiteenlopende onderwerpen. Waarom ik dit doe? Ik hoop dat ik je hiermee prikkel of trigger om te gaan lezen en zelf ook onderzoek te gaan doen. Ontwaakt of verder ontwaakt. En de ware Geschiedenis ontdekt van ons Aardse bestaan.

En bovendien ontdekt wie jij zelf bent en de reden waarom jij bent gereïncarneerd in jouw lichaam en de tijd waarin je bent geboren.

Wellicht heb je daar al niet eens over nagedacht? Omdat je klakkeloos alles geloofde wat de TV, radio en de kranten te melden hadden? Weet en besef dat zij datgene melden wat je weten moet, zodat je kon worden gehersenspoeld en geïndoctrineerd. Bij veel mensen is deze hersenspoeling en indoctrinatie goed gelukt, zonder dat ze het beseffen.

Weet jij al wat jouw Missie is op Aarde? Zeer waarschijnlijk ben ook jij deelnemer van het aankomende Festival of Event, "The Great Awakening" op onze Aarde.

Tip: Maak daarom goede keuzes voor nu en in de Toekomst. En ga eens nadenken wat je het liefste zou willen gaan doen in de Toekomst. Heb je verborgen talenten? Of heb je ze nooit gebruikt door bepaalde omstandigheden? Dan is het nu de tijd om ze aan te gaan spreken.

Denk en handel in goede oplossingen!

Universe is Magic & Love is the Key ❤️

De schuingedrukte tekst is de lijfspreuk van Anton Teuben. Tip: Luister als je tijd en zin hebt even naar de video hieronder en neem ook even een kijkje op de website van Anton Teuben, klik hier voor de website. Het is msschien wel even wennen aan de nieuwe informatie.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com