Vertaal deze pagina naar:

REGELS EN PROTOCOLLEN IN DE GEZONDHEIDSZORG

25-05-2021


Eerst even dit: Ik heb alle respect voor iedereen die patiënten naar 'goed dunken' verplegen


Echter ben ik het niet eens met de regels en protocollen die worden opgedragen door een (r)overheid die het niet goed met ons voor hebben. Deze regels en protocollen dienen door artsen en verplegend personeel te worden opgevolgd. En daar zit nu de grote adder onder het gras.

Pas na veel en goed onderzoek kom je daar achter...

Heb zelf 9 jaar in de psychiatrie gewerkt en heb daar vele disciplines leren kennen. In de afgelopen jaren heb ik veel onderzoek gedaan. Heb veel respect voor de inzet van verpleegkundigen, artsen enzovoort.

Alleen het systeem klopt niet van onze zorg, daar dit een verdienmodel is. En daar dit een verdienmodel is leven we in de wereld waarin we zijn terechtgekomen.

Het moet snel anders, anders vrees ik met grote vreze dat het niet gaat goedkomen met de mensheid zoals ze er nu voor staan met het destructieve beleid van Rutte, De Jonge en Kaag.

https://mms-seminar.com/nl/dennennaald-thee-mogelijk-tegengif-voor-spike-proteine-overdracht/


ONTWAKEN


De mensen moeten van de psychopaten zelf zien en horen wat hun ware intenties zijn. Als ze zien hoe een viroloog in dienst van de overheid een heel volk door leugens en misleiding een pandemie, lockdowns en vaccinaties tracht te verkopen worden ze vanzelf wakker.

https://www.gezondwereldnieuws.com
De pijn en het verlies van ongeboren of pasgeboren kinderen door de prik


Het JCVI heeft aangekondigd dat alle zwangere vrouwen nu de prik moeten krijgen wanneer deze wordt aangeboden, ondanks het feit dat er geen veiligheidsgegevens zijn om dit beleid te ondersteunen. Dit is misdadig!

We moeten er niet aan denken hoeveel van dit soort voorvallen we in de komende weken zullen meemaken. Geïnformeerde toestemming is belangrijk, maar wij geloven niet dat deze vrouwen ook maar in de geringste mate zijn geïnformeerd, en nu zullen zij de eeuwige pijn moeten lijden van het verlies van hun ongeboren of pasgeboren kind.

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/05/20/het-aantal-vrouwen-met-miskramen-ten-gevolge-van-het-covid-vaccin-stijgt-met-2000-in-slechts-veertien-weken-tijd-vk/

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)