Vertaal deze pagina naar:

Reacties die ik las op social media, zeer interessant om te lezen!

24-01-2021

Doordat er schrikbarend veel interessante en belangrijke reacties en one-liners wordt gepost op social media dacht ik, laat ik hier eens een blog (artikel) over maken.

Ik weet zeker dat deze blog gewaardeerd zal worden door heel veel volgers en meelezers.

So, here we go...


De volgende reacties kwam ik vandaag tegen:


Bij de simpson filmpjes vloog er een Ufo het dak van het Capitool binnen.

Een volgende schreef:

Ik heb redelijk veel opgeroepen gedaan om een groep te vormen, net als het verzet. Iets op te zetten voor als het nog slechter gaat. En wat denk je niemand staat op of gaat het gesprek aan. Zo'n gesprek ga je aan op afspraak en wel buiten zonder telefoon etc. Ik spreek dus nog niet over gewapend verzet. Nee gewoon een groep vormen dat je iets kan organiseren voor als het echt mis gaat. Dat je niet meer alleen staat als het er op aan komt.

Designated survivor zijn we nu aan het kijken... Fictie en realiteit lopen zo door elkaar heen... Laat er een nieuw begin ontstaan zodat we iets moois terug kunnen bouwen op de huidige puinhopen...

Wat ik een tijd terug ergens las. Het Witte Huis en het Vaticaan worden met de grond gelijk gemaakt, afwachten.

Dat is worst case scenario, dat is het plan als Trump and the patriot echt ''falen'', dan worden: het vaticaan / city of londen / zug-zwitserland / en Washington DC weg gevaagd, maw, dat worden dan parkeerplaatsen. De WDS heeft een aantal speciale kernwapens (stralingsvrij) achter de hand, het lullige is, er zullen veel slachtoffers vallen. Aan de andere kant, de mensheid is verantwoordelijk voor 90% uitroeien van de oceanen en 70% van alle wilde dieren zijn afgeslacht... Dus dat moeten we voor lief nemen, aldus de WDS Peter.

Denk niet dat dit gebeurt. Moet het wel vreselijk mis gaan. Trump wil alles vredig doen voor de burgers.

Het Witte huis brand plat. Alle slechte dingen die daar hebben afgespeeld wordt in 1 keer vernietigd. Nieuw gebouw nieuw leven.

Dan Binnenhof ook maar gelijk meenemen.

Sowieso gaat Het Witte Huis plat! Zoveel evil daar... Er komt iets nieuws op een heilige plek...

Een man is gestorven en gaat naar de hemel. Zodra hij voor de Poort staat, ziet hij ineens allemaal gigantische klokken achter hem staan. Hij vraagt: "Wat doen al die klokken hier?" Petrus antwoordt: "Dit zijn Leugen-klokken. Iedereen op aarde heeft er eentje. Elke keer dat je liegt, verschuiven de wijzers." Aha, zegt de man: "En die klok dan?" Petrus kijkt welke hij bedoelt: "Dat is die van Moeder Theresa. De wijzers zijn nooit verschoven want ze heeft nog nooit gelogen. De man staat er versteld van: "En van wie is die klok?" Petrus reageert met: "Dat is de klok van Abraham Lincoln. De wijzers zijn twee keer verschoven, want hij heeft in zijn leven twee keer gelogen." De man krabt eens aan zijn kin en denkt goed na: "Waar is de klok van Mark Rutte?" vraagt hij. "Die staat in mijn kantoor" zegt Petrus: "Ik gebruik hem als ventilator."


Hoe ontmantel je de Matrix?


(Opmerking: Ik heb dit letterlijk overgenomen van de schrijver, excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten, het gaat hierbij puur om de info)


Denk aan de aardrooster leylijnen.

Terug in de oudheid zoals Lemurisch en Egytisch, deze gridsen waar vroeger helende magnetische velden creëerden via tempels.

Oude technologie die destijds algemeen bekend was in combinatie met astrologie en numerologie onder universele wetten. Stonehenge, Macha pichu en de andere oortchakra, ze zijn er allemaal nog.

Maar we zijn vergeten hoe we ze moesten gebruiken.

De leylijnen werden eeuwenlang gehackt.

Door de vrijmetselaar en satanische elite via de katholieke kerken, paleizen en regeringsgebouwen.

Metseltechnologie die ooit werd gebruikt om de frequentie van het aarderooster te veranderen in het veld van de mens op dat gebied en daarna donker en kwaadaardig geworden.

Deze technologie werd misbruikt om de 3D matrix rond deze planeet te creëren.

Met gebouwen op het grid en latere satellieten aan de hemel ontstond een laagfrequentieveld.

Een veld dat interfereert en het menselijk veld dat daarmee verbonden is.

Een veld van trilling dat je vasthoudt in de lus van reïncarnatie in angst, schaamte, schuld en pijn. Afhankelijk van systemen van buitenaf zoals religie, overheid, onderwijs, farmaceutisch en vermaak. Dezelfde systemen die je de lage trilling van angst, schaamte, schuldgevoel voeden.

Via Mind Body en Spirit manipulatie waren we gevangenen die de vrije leven illusie maakten.

Komt neer als schapen die een 9-5 uur lineair leven leiden.

Niet bewust van onze ware goddelijke sterk geëvolueerde spirituele zelf.

Als we ons aarderooster terug krijgen. Onze frequentie op de planeet stijgt. We kunnen transmuteren en opstijgen van donker naar licht. We kunnen evolueren als mensen.

We kunnen oude technologie reïntegreeren met intacte kwantumcapaciteiten om deze planeet naar de hemel op aarde te bloeien.

Zooooooooooooooooooooo

Hoe ontmantel je de matrix?

Denk aan gebouwen en satellieten....


(Weet dat Trump hier nu mee bezig is..., Dienie)


Link video ► https://youtu.be/HhQJqfTaH3I

Tip: Lees ook de reacties die onder de video zijn geplaatst.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com