Vertaal deze pagina naar:

Prominente pedofielen in paniek nu Amerikaanse Procureur-Generaal eist alle namen in Epstein’s vluchtlogboeken openbaar te maken!

06-02-2021


Verschillende van 's werelds machtigste pedofielen zijn in paniek na het nieuws dat de Procureur-Generaal voor de Amerikaanse Virgin Islands heeft geëist om alle passagiers op Epstein's vluchten publiekelijk te maken.


De Procureur-Generaal voor de Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Epstein een huis had dat gebruikt werd voor het verkrachten van minderjarige meisjes, heeft de logboeken geëist voor zijn vier helikopters en drie vliegtuigen, van 1998 tot zijn mysterieuze dood vorig jaar.

Elitaire pedofielen zetten zich schrap nu de rechtbank de vrijgave van de Epstein-dossiers verordent

Voor elke vlucht van de beruchte pedofiele miljardair zijn er logboeken gedagvaard, die nog steeds "paniek zaaien" onder zijn rijke en beroemde metgezellen.

"De procureur Denise George heeft een rechtszaak aangespannen tegen de nalatenschap van Epstein, waarbij zij 22 aanklachten heeft ingediend, waaronder ernstige verkrachting, kindermishandeling en verwaarlozing, mensenhandel, dwangarbeid en prostitutie.

Naast de passagierslijsten is mevrouw George op zoek naar "klachten of meldingen van mogelijk verdacht gedrag" en naar persoonlijke aantekeningen van de piloten.

Het bevelschrift vraagt de namen en contactgegevens van iedereen die voor de piloten heeft gewerkt of die "interactie met of observatie van" Jeffrey Epstein heeft gehad of van eventuele passagiers die met hem verbonden zijn", meldt de Daily Mail.

"We rapporteerden vorig jaar dat de informatie laat zien dat de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton 29 keer met Epstein vloog en de meeste keren met minderjarige meisjes. We rapporteerden ook dat Clinton en Obama's econoom en de voormalige president van Harvard, Larry Summers, talrijke vluchten nam met Jeffrey Epstein's jet. Hij vloog zelfs met Epstein's jet naar Epstein's beruchte 'Orgy Island' tien dagen na zijn huwelijk in 2005.

We meldden ook dat Clinton's voormalige National Security Advisor, Sandy Berger, ook een vlucht nam met de Epstein Express vanaf Epstein's 'Orgy Island'. US News meldde dat Berger werd aangeklaagd voor het stelen van documenten uit het Nationaal Archief door ze in zijn kleren te stoppen om president Clinton en zichzelf te beschermen tegen acties met betrekking tot Osama Bin Ladin. Al Gore vloog ook op de Epstein express", meldt de Thegatewaypundit.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/prominente-pedofielen-in-paniek-nu-amerikaanse-procureur-generaal-eist-alle-namen-in-epsteins-vluchtlogboeken-openbaar-te-maken/


Het wordt tijd dat alle beerputten in heel de Wereld open gaan!


Ook in Nederland!


Een voormalige Scotland Yard rechercheur heeft geopenbaard hoe de Londense politie de elite pedofiele ringen beschermt.


In een diepgaand interview (zie onderstaande video), onthult Jon Wedger, die 27 jaar bij Scotland Yard heeft gediend en gespecialiseerd is in pedofiele ringen, hoe de politie politici, beroemdheden en andere machtige mensen beschermt die zich aan kinderen vergrijpen.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com