Vertaal deze pagina naar:

Prince was MUZIEK

29-12-2020

Er wordt beweerd dat vele popartiesten en beroemdheden uit de wereld gestapt zijn van de glitter en glamour en dat velen hun eigen dood in scene hebben gezet.

Zo ook Michael Jackson, Prinses Diana, JFK (Jr.) en vele anderen!

Ik wacht rustig af wat er wel of niet waar is...


Prince was de superheld van alles wat met muziek te maken heeft.

Hij belichaamde muziek. Je kunt elk muziekgenre horen in zijn oeuvre. Hij schreef, componeerde en produceerde. Hij nam zijn liedjes alleen op - dat wil zeggen, hij speelde elk instrument in elk nummer zonder begeleidingsband.

Hij was zijn eigen begeleidingsband als het ging om het opnemen van zijn "kinderen" - wat hij al zijn muzikale creaties noemde. Hij legde letterlijk elk nummer neer - de percussie, de keyboards en synthesizers, de gitaar (baslijn, ritme en leadgitaarpartijen). Hij zou alleen contact opnemen met ingenieurs om te helpen bij de productie.

Prince is een zelfstandige kunstenaar. Het was exclusief ZIJN visie, zijn inspiratie en zijn show.

Toen hij andere artiesten coverde, zoals Joanie Mitchell of zelfs de Foo Fighters, coverde hij die artiesten met respect en eer. Hij was verliefd op elk aspect van muziek.

Koppel dit aan zijn ongeëvenaarde niveau van teruggeven aan zijn gemeenschap en de wereld.

Hij gaf zijn geld privé en anoniem aan goede doelen en zorgde er zorgvuldig voor dat zijn naam nooit bekend werd. Hij hield van ons allemaal en waardeerde de liefde die we hadden voor zijn muzikale missie.

Prince was de superheld van alles wat met muziek te maken heeft.


Reacties onder de video

Geweldige documentaire.

Erg informatief. Er was echter een interessante opmerking rond 1:14:05. De man die wordt geïnterviewd noemt Prince als het openen van de deur voor zwarte artiesten die wilden dobberen in rock n roll, terwijl de ironie is, zwarte artiesten UITVONDEN rock n roll ... ik had liever gehad dat hij had gezegd dat zwarte artiesten terugkeren naar hun rock n roll wortels. Hoe dan ook, goede documentaire. RIP Prince.

Paarse regen is een van de mooiste liedjes ooit geschreven / gespeeld kan nooit worden overtroffen en Prince zal voor altijd worden gemist door miljoenen.

Prince en Michael Jackson waren de soundtrack van mijn leven ... dankbaar dat ik in dit tijdperk mocht leven. Ongelooflijke artiesten!

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com