Vertaal deze pagina naar:

Pre-operationele planning

30-01-2021

De Politie van de Staat Virginia kwam opdagen om de man te ondervragen nadat hij het Capitol  bezocht en foto's had gemaakt.

Een man plaatste zondag een video met een mobiele telefoon op YouTube waarop te zien is dat twee politieagenten van de staat Virginia hem ondervroegen op de trap aan de voorkant.

In de video identificeert de heer zichzelf als een meneer Wagner, de zoon van kapitein Bill Wager, een voormalig kapitein bij de staatspolitie. Terwijl het gesprek vordert, zeggen de twee agenten dat ze een tip hebben gekregen dat er een man rond het Capital Square liep, gebouwen aanraakte en foto's nam.

Dus deze twee agenten van de staat Virginia reden meer dan 160 kilometer om deze man te vragen wat hij daar had gedaan!

Ze vroegen of hij de pilaren van de gebouwen had aangeraakt om 'de dichtheid te controleren'?

Hij lachte ze weg en gaf een volkomen redelijk antwoord: de rondleiding door het Capital-gebouw vertelt bezoekers dat de pilaren van het Capital-gebouw hele, gepleisterde bomen zijn.

Hij is een bouwer en was geïnteresseerd in dat detail. Deze jongens waren onverschrokken!

Ze zeiden verder dat verschillende politieagenten die dag een video van hem op het terrein hadden bekeken en dachten dat hij bezig was met 'pre-operationele planning'.

- Northumberland County -

Bron ► https://www.secondamendmentdaily.com/2020/01/watch-virginia-state-police-show-up-to-question-man-after-he-he-visited-took-pictures-of-capital

Video ► https://youtu.be/GnHC1FBEEN4



Dit is hoe het begint, mensen!

Het is niet toegestaan ​​om rond het Capital-gebouw te lopen en foto's te maken. Ze kunnen alle in- en uitgangen controleren en u ontwapenen en de noodtoestand afkondigen en openbare parkeerplaatsen en enz. Enz. Enz. Verbieden, allemaal met dollars van de belastingbetaler.

Maar als je met je camera komt opdagen en op een pilaar tikt, kom je agenten op je veranda tegen!

Aanvankelijk was het slechts 'een tip' die deze agenten naar zijn huis had geleid. Maar de gezagsgetrouwe burger wees erop dat dit schandalig was, en precies waarom de Rode Vlag-wetten zo verschrikkelijk zijn!

Een simpele tip van een willekeurige burger bracht hem onder dit soort kritiek omdat hij rondliep op een openbare plek!

Toen kwam het detail naar voren: de tip was niet van een willekeurige vreemdeling die hem zag en dacht dat hij achterdochtig was. Hij stond de hele tijd, dat hij maandag in de hoofdstad was, al onder toezicht van de politie van de hoofdstad.

Capital Police hield hem de hele tijd voor de camera in de gaten, en de enige 'tip' was dat ze deze twee agenten een fooi gaven om hem te gaan ondervragen.

Zijn er geen grenzen als ze 'hun werk doen'?


DEEL dit als een gek!

Deze agenten - wie ze ook zijn - moeten zich schamen om volgende week hun kerken binnen te lopen. Ze zouden zich moeten schamen om de kapperszaak op de hoek binnen te lopen. Hun buren en vrienden moeten hen op straat herkennen als het soort jongens dat beweert dat ze 'gewoon hun werk doen'.

Mensen die dit soort vuile werk voor Northam gaan doen, moeten lang in de spiegel kijken.

Jongens, als je niet kunt zien wanneer je in de spiegel kijkt of je de goede of de slechterik bent, hoe verwacht je dan in godsnaam dat we dat kunnen vertellen?

Doe zelf (ook) onderzoek!


Dit soort zinloze praktijken gebeurt ook in Nederland van Uw betaalde belastinggeld, waar U zelf krom voor heeft gelegen, hard voor heeft gewerkt of geploeterd.

Heeft U trouwens ooit een contract afgesloten met de Belastingdienst of met het bedrijf "De Staat der Nederlanden" om een deel van uw verdiensten af te staan, wat U met Uw eigen talenten, kennis, handvaardigheden, tijd en energie tezamen heeft verdiend?

Ik niet, U wel?

Ik probeer slechts Uw ogen te openen met dit soort blogs (artikelen).

Lees Romeinen 13 eens uit de Bijbel.

Wordt daarmee de (r)overheid bedoeld uit Den Haag? Nee!

In Den Haag zitten de grootste misleiders en bedriegers aller tijden!

Rutte en De Jonge zijn oorlogsmisdadigers!

- WORD WAKKER ALLEN -


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Blogger en Waarheidsvinder)

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com