Vertaal deze pagina naar:

POLITIE aan de deur vanwege een VIDEO!?

11-12-2020

Deze wijkagente heeft er inmiddels voor gezorgd dat Flavio meer dan 36.000 volgers heeft in plaats van 5.000 volgers (abonnementen), Chapeau!

Reacties onder de video

Flavio, netto resultaat: je hebt er gewoon een fan bij.

Keurig gesprek, ga zo door. Laat je niet onderdrukken door de overheid. het feit alleen al dat ze je zo "benaderen" zegt mij al veel dat ze "bang" zijn voor dat je teveel mensen de ogen opent.

Nederland begint dictatoriale kenmerken te vertonen, zoals in China. Ik maak mij oprecht zorgen over waar Nederland heen gaat.... Goed dat je dit hebt opgenomen! Mensen die nog twijfels hadden zien nu met lede ogen dat de vrijheid/democratie definitief ten onder is gegaan.

Dit is precies wat de NWO aan het doen is wereldwijd, alles mond dood maken. En tevens zo bijbels als wat.

Je hebt geen aanleiding gegeven voor argwaan, zij zijn zelf in paniek, het is voor de hele overheid een chaos, zelf gecreëerd.

Deze mevrouw heeft niet door dat ze werkt aan haar eigen ondergang en die van haar kinderen, (als ze die heeft), HEEL eng.

U houdt aan dit intimiderende gedoe met de politie duizenden nieuwe abonnees over! Gratis marketing stunt 👍 Domme actie van de politie. Goed gesprek van uw kant. Ik heb mij geabonneerd en ga het filmpje delen!

Ik heb je net ontdekt. Respect voor hoe je je interviews doet en de rust waarmee je de kritische punten voor het voetlicht brengt. Dan vervolgens 'controle' vanuit de politie krijgen, is mi het beste bewijs dat je kon krijgen voor de punten waarop je kritisch bent. Iets van ironie lijkt me. Je bent nu gelijk ook een grotere speler in het debat (dat helaas alleen werkelijk buiten MSM gevoerd wordt). Ga vooral zo door! Mocht je nog opzoek zijn naar iemand die iets vanuit groepsdynamisch perspectief te melden heeft (dat ben ik) en een journalist die is afgestudeerd op framing in de media (mijn zoon) dan houden we ons aanbevolen.

Flavio, wat ben jij een keurige journalist, ga zo door, die wijkagent wordt ook wel wakker.

Ik heb met groeiende verbazing gekeken naar het telefonisch onderhoud met die wijkagente. Ik ben een oud politieman en heb dit nog nooit meegemaakt. In 15 minuten worden verdekte bedreigingen/intimidatie geuit en daarna weer afgezwakt. Als dit het imago van de nederlandse politie is en hoe men te werk gaat, ben ik blij dat ik daar geen deel meer van ben. Het lijkt wel of deze wijkagent het eigen denken heeft uitgeschakeld en namens de regering praat. Iedereen die volgens deze regering het niet eens is met de genomen maatregelen is een complotdenker. Dus alle doktoren, professoren, scheikundige, virologen, advocaten etc. die tegen deze maatregelen zijn, zijn complotdenkers. Dit is absurd. Ik vind Flavio dat je zéér correct heb gehandeld, naar deze agente toe. Je staat volkomen in je gelijk en de vrijheid van meningsuiting is een hoog goed zoals Rutte zelf zegt, maar zich er niet aanhoudt en de politie op je afstuurd.

Wat zet die vrouw zichzelf voor schut zeg haha. Je zou bijna denken dat hij gewoon bedreigd word enge shizzle. En Flavio is keihard hij draait het gesprek gewoon om prachtige spreke.

Topvideo: complimenten Flavio! Meesterlijk geduldig en tactvol gesprek. Dankjewel voor wat je doet, keep on rocking!

Shocking. Ik ben aangedaan door het feit dat de politie hier opdracht toe geeft. Dit gaat zo in tegen alle principes waar ik voor sta...

Deze agente moet zich heel hard schamen als corrupte ambtenaar.

Beste Flavio, ik zou zeggen, ga zo door. Je doet het geweldig. Ik ben iets jonger dan de man op leeftijd waar de agente het over had. Ik ben 76 en heb de naweeën van de 2e Wereldoorlog dus meegemaakt. Ja, wij dalen in snel tempo af naar een politie staat. Ik wil even refereren aan het debat tussen van Haga en Rutte, toen van Haga aan Rutte vroeg, of Rutte het verschil wist tussen een positieve corona-test en een besmetting. Het antwoord van Rutte was: Ja, dat weet ik. Waarop van Haga vroeg: kunnen we dan in het vervolg praten over positieve testen in plaats van besmettingen? Rutte antwoordde: nee, dat kon niet, waarop van Haga vroeg: waarom niet? Het antwoord van Rutte was ronduit verbijsterend: DAT SNAPPEN DE MENSEN THUIS NIET. Inderdaad, als 70 % van de volksvertegenwoordiging instemt met het gevolgede protocol van deze regering, dan snap ik zijn uitspraak volledig en heeft Rutte helemaal gelijk. Dus ook deze agente behoort duidelijk tot die groep en als het peil van onze politie afgedaald is naar dit niveau en niet kan zien wat voor TOPcriminelen Rutte en de Jonge zijn, dan krijgen wij wel een heel erg enge toekomst voor de deur.

Ik dacht dat ze personeel tekort kwamen bij de politie, maar als ze hier tijd voor hebben...

De bedoeling van het telefoontje is dat je aan zelfcensuur gaat doen.

Mijn God. De rillingen lopen over mijn rug. Ik denk dat we weer een grens over zijn gegaan die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Verschrikkelijk, dit!

De politie slaat hier de plank totaal mis, ik vind het ronduit een grof schandaal dat Flavio op deze manier een hoek in word gedrukt, SCHANDALIG, er is geen democratie meer dat bewijst dit gesprek wel weer. Ik sta achter jou Flavio 👍