Vertaal deze pagina naar:

Podcast Wees de Weerstand 13-01-2021

13-01-2021

Met vaste sprekers Wouter Raatgever, Hans Meyer, Micha Kat en gastsprekers Jaap Dieleman en Wim Visscher.

Link ► https://www.facebook.com/weesdeweerstand/videos/1308160272896286


Micha Kat maakte in de podcast veel ophef over Wim Visscher, dat Micha bewijzen wil zien wat Wim Visscher beweerd over Trump en de militaire operatie. Volgens Wim Visscher krijgt hij deze info door van Charlie Ward.

Ik geef Micha hierin groot gelijk, want wat als er toch een enorm groot dubbelspel met ons gespeeld wordt? Ik houd echt met alles rekening! Daarom staat er onder mijn beide websites niet voor niets het volgende zinnetje: "Alle rechten voorbehouden 2021."

Hans Meyer maakte daar eergisteren een vlog over. Over de informatiestroom die op ons toekomt en wat we daarmee wel of niet kunnen doen.

Ook Hans begrijp ik hierin. Hans volgt Gods woord, de Bijbel. Echter moet je wel kennis hebben hoe je de Bijbel dient te interpreteren. Dat is ook nog een dingetje.

Hans Meyer vraagt zich af waar staan wij momenteel staan, in welk hoofdstuk van de Bijbel.

En komt nu de vraag, hoe betrouwbaar zijn Charlie Ward en Micha Kat zelf? Wie zijn nu de valse profeten die in de Bijbel ook worden genoemd? Door zelf onderzoek te doen en de feiten en bewijzen te vinden kom je er vanzelf misschien (wellicht) achter.

En nog even dit:

Ik vraag me af wanneer er eens over de tools gesproken gaat worden, die door de illuminati ingezet wordt, zoals 5G, chemtrails, nanofijnstof en vaccinaties als combinatie.

En dan vooral nanofijnstof, de uitstoot van uitlaatgassen met microfijne deeltjes is een hele grote doofpotcultuur. Deze nanomicrodeeltjes dringen in ons lichaam binnen en worden namelijk niet door de huidige luchtfilters in de volksauto's tegengehouden. Er bestaan welliswaar filters, maar deze worden expres niet gebruikt. Een probleem waar veel te weinig aandacht aan wordt gegeven mijns inziens. Iets waar de bevolking dagelijks aan blootgesteld wordt en als tool (elektromagnetische straling) nu ingezet kan gaan worden in combinatie met 5G en vaccinaties. Door middel van de nanochip in vaccins kunnen gedachtes en lichamelijke processen aangestuurd en beïnvloed worden, door middel van de aanwezige nanofijnstofdeeltjes in het lichaam. De bevolking die zich nu en straks volledig laat vaccineren zal hiervan de dupe worden. Zelfs denk ik dat ze door middel van 5G jou in ene keer een black out kunnen geven of dood neer kunnen laten vallen op straat. Dit zagen we volgens mij in Wuhan reeds gebeuren.

Zolang deze illuminati agenda (Agenda 21) niet gestopt is zie ik daar nog steeds een erg groot gevaar in schuilen dat de bevolking zich in een hele gevaarlijke situatie gaat bevinden door deze robotisering en beïnvloeding.

Uiteraard kan ik het ook mis hebben, dan hoor ik dat wel middels de mail, oke?

Groetjes Dienie


Reacties onder de video


Heel veel zaken die in bijbelprofetien staat zijn nu al uit gekomen, dit is de eindtijd, het armageddon, maar straks komt de gouden eeuw; Ook is er gezegd, Er komt een Trompetter die de wereld wakker blaast, dat is wat we Trump nu zien doen, exposing.


Omdat het biblical word, hoeft de steeds veranderde tekst v.d. bijbel niet steeds aangehaald te worden. De profetieën worden voor onze neus in sifi films geopenbaard.


Precies Micha. Wij zijn gelijk aan God en in feite gelijk aan Jezus. patriotten die voor de waarheid gaan


Ron Ambachtsheer schreef:

Nog 1x Charley Ward is een oplichter en exposed door Charley Freak en Project Camelot beter jullie huiswerk doen !!!!


vertrouw op God, maar bind wel je kameel vast... We moeten het zelf doen...


Hans, ik zou het erg waarderen als je anderen uit laat praten. En ook je eigen visie over het geloof niet laat domineren.


De TIJD, Kali Yuga eindigt...


Mensen weten intussen dat het licht in hart nodig is en de rest moet je bespreken wat er werkelijk heid gebeurd maar preek niet de bijbelteksten


De verlossing zit in ons. We hebben alles wat goddelijk is in ons zelf zitten We zijn goddelijke wezens. Wij moeten zelf weer opstaanOver Micha Kat


Wanneer ik over Micha Kat schrijf krijg ik vaak weer de onderstaande namenlijst toegezonden. Waarom staat hij op die lijst? Ik heb het Micha zelf ooit gevraagd. Hij zei dat iedereen zo'n lijst kan maken en jouw naam er vervolgens op kan zetten. De naam Micha Kat prijkt rechtsonderin.

- Live verslaggeving -


Bekijk live verslaggeving terwijl het Huis van Afgevaardigden van plan is te stemmen over een resolutie waarin vice-president Mike Pence wordt opgeroepen om het 25e amendement in te roepen om president Donald Trump te verwijderen voordat zijn ambtstermijn op 20 januari afloopt.

Iemand schreef als commentaar op deze video:

Het is niet echt belangrijk omdat het onmogelijk is om te beschuldigen.

Ook heeft het geen zin.


Simon Parkes


Simon Parkes is een levenslange ervaarder van buitenaardse wezens, schaduwmensen, elementalen en ufo's, waaronder Mantid (Mantis) wezens, Draconis Reptilian, Feline, kleine en grote Grijze wezens, Kristallijne wezens en andere wezens die niet kunnen worden geïdentificeerd. Simon was een gekozen politicus en diende een volledige ambtstermijn.

Simons biologische moeder werkte voor de Britse veiligheidsdienst, vaak MI5 genoemd tussen 1965 en 1979. Hoewel ze werd geleid door de Britse inlichtingendienst, werkte ze in feite "gezamenlijk" voor de National Security Agency (NSA) van Amerika. Het was haar taak om documenten uit te typen die betrekking hadden op neergestorte ufo-vaartuigen die over het hele aardoppervlak waren neergestort en vervolgens waren teruggehaald door Amerikaanse speciale troepen / herstelteams.

Simon's grootvader, die een Britse diplomaat was, werkte voor de buitenlandse tak van de Britse inlichtingendienst, vaak MI6 genaamd. Maar nogmaals, in zijn geval was hij nauw verbonden met de Central Intelligence Agency (CIA) of America. Gedurende deze tijd ontving hij zowel de Order of the British Empire (OBE) -medaille als de Commander of the British Empire (CBE) -medaille, maar hij wees een ridderschap van de koningin af. Simon's grootvader was ook een prominente vrijmetselaar en was eind jaren vijftig en begin jaren zestig de door Groot-Brittannië aangestelde diplomaat bij de Verenigde Naties.

Simon maakte zijn verhaal in 2010 openbaar en sindsdien heeft hij door het Verenigd Koninkrijk getourd op conferenties, aanvankelijk aangevallen door de gevestigde media in een gezamenlijke poging om hem in diskrediet te brengen. Een evenement in 2013 zou echter een gamechanger zijn, toen Simon door het Britse Ministerie van Defensie (MOD) werd uitgenodigd om deel te nemen aan een klein gezelschap dat een rondleiding kreeg door een geheime ruimteradarbasis in het VK. Dit bracht de gevestigde media totaal in verwarring en heeft geleid tot een veel serieuzere beoordeling van Simons verhaal door hen.

Simon heeft een groeiend aantal mensen bijgestaan ​​die naar voren zijn gekomen uit Illuminati-families / bloedlijnen - waar ze marteling en trauma's hebben geleden, velen uit MILAB-situaties. Simon is in staat om alle alternatieve persoonlijkheden die het individu heeft opnieuw te integreren, elk djinn / demonische bezetenheid te verwijderen en alle zelfmoordprogramma's die in de persoon zijn geplaatst te "deactiveren".

Op een lichtere toon doet Simon ook Soul-lezingen, waarbij hij in de meeste gevallen de individuele ziel / sterfamilie-achtergrond kan identificeren. Voor deze diensten wordt een redelijke vergoeding in rekening gebracht - Simon biedt een bijna unieke service en hecht de hoogste waarde aan de vertrouwelijkheid van de klant - omdat hij mensen uit vele landen en met zeer verschillende achtergronden heeft geholpen, van studenten tot medewerkers van de Rothschild's. Simon begrijpt de kritische aard van zijn de-programmering / healing / soul reading werk en de ondersteuning die zijn cliënten nodig hebben.

Als je me wilt helpen om door te gaan met het werk dat ik doe, doneer dan via PayPal. Alle donaties worden zeer gewaardeerd en beschouwd als donaties.

Wilt U reageren op deze blog?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com