Vertaal deze pagina naar:

Piloot vertelt over de vlakke Aarde

04-01-2021

In de video's vertelt Lydia Ouwersloot (de linker dame op de foto, die 25 jaar als piloot heeft gewerkt), over haar zienswijze in verband met de vlakke aarde. Ze heeft 25 jaar gevlogen, denkende op een draaiende bol te leven. Tot iemand haar verwees naar de vlakke aarde en ze zelf ging na denken en tot inzichten kwam.

Ze mag niet meer vliegen van haar baas, maar ja, zo werkt dat he?

Lydia Ouwersloot (voormalig KLM-piloot) vertelt over de vlakke aarde


Ze legt in de video uit wat haar wakker maakte voor de platte aardse waarheid... Toen zij aan haar baas vroeg of de aarde niet gewoon vlak en bewegingloos is werd ze op non-actief gesteld... Vraag je af waarom... Dit is een heldin in de platte aardse waarheid!


(Nederlands gesproken)

Reacties onder de video


Most awake .. ERIC DUBAY... Er is geen een astronaut in de wereld , die met hem aan tafel durft of mag. Daar wordt miljoenen voor geboden. Debunkt heel de ruimtevaart in 5 min. Joe rogan is gecontroleerd oppositie. En neil Tyson zelfde . Beiden miljoenen betaald om de wereld in slaap te lullen. André Kuipers is 33 graden vrijmetselaar deepstate acteur, proffesionele leugenaar. André is nog nooit hoger geweest als jij in een vliegtuig van KLM op weg tormolinos. Wwg1wga Q worldwide awakening. # 17


Ze zei dat ze er nooit aan had gedacht. Dat is het verhaal voor de meeste mensen. U gaat gewoon door met uw zaken en gelooft wat u is verteld. Als je dan eindelijk over deze dingen begint na te denken, slaan ze nergens op.


Gefeliciteerd met je succesvolle indoctrinatie en geestesbeheer. Tijd om de leerboeken los te laten, je onderzoeksvaardigheden te verbeteren, je zintuigen te vertrouwen, je kritische blik te openen, de punten met elkaar te verbinden en wakker te worden!


We zijn het grootste deel van ons leven voorgelogen.


Op school krijg je cabal boeken. En weet je dus alleen wat je mag weten. Media en tv doet de rest. Bluepilled... Wereld gaat redpilled worden.


Is er bewijs van Andre Kuipers lidmaatschap van de vrijmetselaars? Ik heb hier een tijd naar gezocht, maar kon niets vinden. In ieder geval komt hij zoals de meeste astronots uit de krijgsmacht; tot zover niets verrassends.


Alle zogenaamde astronauten zijn 33 graden vrijmetselarij. Professionele leugenaar en acteur voor leven. Geheimhouding pedofilie. Getraind in hele zware occulte ontgroeningen in de nacht. We worden wereld gerund door een satanistische gay pedofielen ring die illuminati heet. En dat heet in Nederland de cabal. Of het haags complot. Vrijmetselarij is een sexcult. Dus het feit dat hij zich als astronaut voor doet. Geeft aan wie en wat hij is. Hij kan een leugen detector makkelijk aan.

WWG1WGA Q


Wil je reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com