Vertaal deze pagina naar:

Peter Bierhof en Wim Visscher praten even bij op 05-01-2021

05-01-2021

Wat geïnjecteerd wordt is waarschijnlijk niet eens een vaccin, luister maar...


Reacties onder de video


Huisarts Rob Elens is de naam van wat jullie niet meer wisten. Hij en anderen hebben een platvorm opgezet ANBB, dit staat voor algemene Nederlandse burger belangenvereniging. Je kunt dit Googlen.


Ik wens iedereen kalmte toe. Volg de route van deze twee mannen en zorg zelf voor je innerlijke transitie. Het komt goed, echter blijf in balans. Je hoeft niet te strijden, men krijgt de kans. Wij mogen er straks zijn voor degene die in shock achterblijven na de uitkomst van alles. Laten we er klaar voor zijn. Mindset!!!💜


Dat word een top dag love trump hoop dat ie wint ik ben al een jaar wakker en weet heel goed wat er speelt 🙏🙏🙏👏👏👏👏👏😇


Nuchter boerenverstand, wat vertellen deze twee veel. Hulde voor hen.


Zo blij met jullie 2 nuchtere mensen, die ons nieuws van de dag brengen.

Top mannen !!!

Jullie krijgen dikke knuffel van deze 68 jarige trouwe luisteraar 😘😘


Dank voor de update, heren, en jullie onderzoek!


Alstublieft GEEN AANDACHT BESTEDEN AAN DIE haters!

Als ze willen zich vaccineren laat ze dat doen! Beter aandacht en kostbare tijd besteden aan Mensen die willen zich en hun dierbare Bevrijden van die Moordenars van eigen volk!

Wat frappant is, die hateres vragen niet bewijzen aan Hugo en Rutte!


Dank jullie wel mannen voor al jullie info. Dit al die tijd al!

Wim en Peter! Gaaf jullie samen te zien!

Connected en take care!


Ben al 7 jaar flat earther, was eenzame tijd, heb nu meer hoop op verandering, bedankt voor jullie aandacht voor dit thema, heb je vragen kun je met me contact opnemen. Groetjes Mark.


Wetenschappelijke onderzoeken van platte aarde (NL ondertiteling)

Link ► https://www.youtube.com/watch?v=2oMCWVwcmRY


De aarde is plat en rond tegelijk! De mens is nog nooooit op de maan geweest, dat word je duidelijk als je de enorme kracht van een vacuüm begrijpt. Je explodeert meteen daarin.

Het logo van de NASA en elke space organisatie heeft de slangentong als logo.

Oftewel het teken van met twee tongen spreken oftewel liegen.


Mbt de platte aarde verwijs ik jullie naar Eric Dubay, hij is meester in deze materie.


Aan de vliegroutes kun je zien waarom dat bewijst dat de aarde plat is ! Men hoort nooit iets over vliegen over de zuidpool , dat kan nl niet vanwege de grens met die ijsmuur ! Als t normale verhaal waar zou zijn zou men vanwege de olie en alle grondstoffen natuurlijk massaal aan t ontginnen slaan . Die leugen over natuurreservaat is overduidelijk bullshit.Buitenaardsen zijn gevallen engelen! Deze nephilem (ons woord vallen komt er uit) hebben onze erfelijkheid vervuild! En deze blauwe bloedlijnen zijn de oorsprong van de el- lite.


Deze elite van gevallen engelen willen ons gebruiken en ten opstand tegen God opzetten omdat ze God haten en zijn creatie (de mens). Hun tijd is bijna om en daarom dit offensief met genetische veranderde vaccins die uiteindelijk ons zullen doen uitsterven! We zitten nu in de derde Wereldoorlog en bijna niemand beseft het. Zoals het vlak voor de zondvloed was, zo zal het zijn vlak voor het einde.


Ik wens iedereen kalmte toe. Volg de route van deze twee mannen en zorg zelf voor je innerlijke transitie. Het komt goed, echter blijf in balans. Je hoeft niet te strijden, men krijgt de kans. Wij mogen er straks zijn voor degene die in shock achterblijven na de uitkomst van alles. Laten we er klaar voor zijn. Mindset!!! 💜


Dank jullie voor de geweldige info weer! Leuk ook om te horen van de frequentie in muziek. Mochten jullie willen luisteren naar die frequentie muziek dan heb ik hier een nummer geproduceert en gezongen in 432Hz. Pas ook echt in de tijdsgeest van nu.

Geniet ervan lieve mensen!

En nogmaals bedankt Peter en Wim!

Link ► https://youtu.be/GjgbJ_zuFkg


God gezegende kanjers 🙏❤️🌈Wilt U reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com