Vertaal deze pagina naar:

Nederlands sprekende Klokkenluiders, Waarheidsvinders, Patriots, Vrijheidsstrijders en digitale soldaten!

30-12-2021


Soms is het weleens goed om mensen extra in het zonnetje te zetten, die zich hebben ingezet voor hun Dierbaren, onze Vrijheid en hun Vaderland!Ben jij een Klokkenluider, Waarheidsvinder, Vrijheidsstrijder, Patriot of digitale soldaat?

Hieronder staat een verzameling van namen van mensen die zich hebben ingezet voor ons Leven en voor onze Vrijheid!Een aparte en extra vermelding voor Elke de Klerk (extra Licht) 🙏

Elke de Klerk (arts) behoort daar zeker toe en met haar vele anderen, zoals:


Mavis Alicia Andrews

Peter Bierhof

Yvonne Brinkerink

Rob Brockus

Ruud van Es

Eldor van Feggelen

Lange Frans / Frans Frederiks

Ronald Frigge

Erik Groenendijk

Frans Heslinga

Jeroen Jongejans

Dienie Kars

Micha Kat*

Elke de Klerk

Joost Knevel*

Bastiaan Laros

Erwin Lensink*

Hans Meyer*

Johan Oldenkamp

Janet Ossebaard

Conny Pielert (Zegikniet)

Youri Plate

Wouter Raatgever*

Ad van Rooij

Leo Stoter

Neset Temirci

John Troost

Rinus Verhagen

Claude Vermeulen*

Wim Visscher

Bart van Well

Jason Wolmuis


En vele anderen die ik hier (nog) niet heb genoemd.

Die mogen jullie mij graag (nog) aanreiken!


*) Mensen die een sterretje achter hun naam hebben gekregen zitten nu gevangen, omdat ze de klokken hebben geluid over zaken die het nep koningshuis tesamen met het corrupte regiem heeft afgestraft met beroving van hun vrijheid.Vind jij dat jij ook in het bovenstaande rijtje thuis hoort?


Of zie jij er een naam tussen staan die er absoluut NIET tussen hoort?

Of ken je iemand die daar absoluut WEL tussen hoort?

Of wil jij dat ik jouw naam verwijder van deze pagina?

Stuur dan een e-mail met info naar:

info@freedom-for-all.com

Of zend een bericht middels het contactformulier.

Dank je wel.


INFO

Hieronder worden alle namen, afbeeldingen, info en video's van Klokkenluiders, Waarheidsvinders, Patriots, Vrijheidsstrijders en digitale soldaten t.z.t. gepubliceerd.

Zodat zij de eer en aandacht krijgen die zij hebben verdiend!


- Under construction -


Eldor van Feggelen


Welkom en hierbij ook een plekje voor jou Eldor op deze pagina.

Op woensdag 30 december 2020 werden er, op meer dan 20 plaatsen in Nederland, ludieke protestacties gehouden boven of langs de snelwegen.

Eldor van Feggelen verzorgde de opmaak en de plaatsing van enkele goede informatieve video's. Met als thema: "Demonstratie voor de Vrijheid". Helaas zijn inmiddels deze video's verwijderd van youtube. Wanneer ze elders herplaatst zijn hoor ik (Dienie) dat graag.

Dank voor je aandeel hierin Eldor!

In de hoop dat veel mensen gaan ontwaken 🙏Elke de Klerk


Je kijkt in de onderstaande video naar de toespraak van Elke de Klerk tijdens de Vrouwenmars op 13 september 2020 -Elke de Klerk is arts in de ouderenzorg!

Elke de Klerk riep alle artsen op om kritische vragen te stellen en zich uit te spreken. Een moedige, sterke vrouw met een heldere call to action.


Sven Hulleman sprak ook met Elke de Klerk (klokkenluider)

Elke de Klerk was tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland. Elke vertelt over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervond van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen.

Elke de Klerk betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt Elke de Klerk echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt. Wat Elke de Klerk ertoe heeft bewogen haar verhaal te gaan doen in de hoop daarmee meer vakgenoten (artsen) over de streep te trekken om hetzelfde te doen.

Elke de Klerk deelde haar bevindingen en zorgen over de Coronasituatie al eerder in een interview met 'Een oorlog reeds verloren'.


Die uitzending kreeg de meeste kijkcijfers tot nu toe.


Statistieken zijn niet betrouwbaar, de cijfers kloppen niet!

Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is.Elke de Klerk was één van de eerste huisartsen van Nederland die zich kritisch opstelden tegenover het overheidsbeleid ten aanzien van de zogenaamde pandemie.

Ze is oprichter van 'Artsen voor Waarheid' en 'Doctors for Truth'.

In een gesprek met Erik van der Horst gaat zij dieper in op de achterliggende motieven van deze 'crisis' en het totale gebrek aan noodzaak om te gehoorzamen aan de onrechtmatig opgelegde maatregelen en wetten. "We hoeven hier echt helemaal niet in mee te gaan."

Link gesprek ► https://soundcloud.com/cafe_weltschmerz/we-hoeven-hier-niet-in-mee-te

Wil je reageren op dit artikel?


Stuur dan jouw reactie naar: info@freedom-for-all.com


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)