Vertaal deze pagina naar:

OVER YOURI PLATE

02-11-2022

Ineens lijkt Youri Plate een grote Boeman te zijn in Nederland, NL wat alleen bestaat als bedrijf!


Wij burgers, de bevolking, mensen van vlees en bloed, zijn jarenlang voor de gek gehouden door advocaten, rechters, topambtenaren, politici, het bedrijf de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Financiën, de Rijksoverheid, de Belastingdient, het Koninkrijk der Nederlanden en ga zo maar door!

Veel topambtenaren worden momenteel gechanteerd doordat ze eerder deelnamen aan satanische rituelen. Ze werden op de foto vastgelegd of gefilmd terwijl ze bezig waren met een baby of kind satanisch te mishandelen, te verkrachten of zelfs te doden.

Daar hoor je nog steeds weinig mensen over, is dat niet raar?


Informeer jezelf over seksueel misbruik door topambtenaren door de onderstaande website te bestuderen.

https://www.bart-van-well-foundation.nl


Youri Plate heeft veel bewustwording gebracht in Nederland en mensen aangezet tot nadenken...

Youri bedankt voor je inzet!

Je hebt ballen getoond en je bent een top gozer!

Geschreven door Dienie Kars


Ook Youri Plate is door een groot transformatieproces heen gegaan.

Veel mensen geloofden in Youri Plate en wilden graag lid worden van zijn vereniging,

Zie website ► https://youriplate.nl/


Er is nu grote ophef ontstaan over Youri Plate.

Maar wat is nu WEL waar en wat is NIET waar?

Ik (Dienie Kars) ga het allemaal uitzoeken en op een rijtje zetten de komende tijd.


Ervaringen van mensen met Youri Plate


Vandaag ontving ik (Dienie Kars) een bericht dat er niets aan de hand is bij Youri Plate.

Mijn visie voor nu?


Het lijkt erop dat de Belastingdienst en de roverheid nu ernstig hun best doen door burgers te gebruiken. Met behulp van burgers proberen ze te doen voorkomen dat er alleen bepaalde aftrekposten teruggevorderd kunnen worden. Wederom lijken veel mensen er met beide voeten in de ophef te trappen en de stront die nu over Youri Plate wordt uigestort.

De corrupte spelletjes van de (r)overheid gaan gewoon door. Burgers worden met opzet op het verkeerde been gezet, zoals Jeroen Kuijt.

Jeroen Kuijt voorziet de belastingdienst zelfs van informatie over Youri Plate!

Hey Jeroen, heul jij nu samen met de vijand van de bevolking?

Hoe noemden ze dat in de tweede wereldoorlog?Mijn booschap voor nu:


Lees de informatie hieronder door, doe zelf ook onderzoek en oordeel zelf.

Succes!


Bye for Now ❤️

DIenie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Doe vanaf hier Uw eigen onderzoek en check zelf wat WEL waar of NIET waar is, Succes!Diverse reacties van derden op social media:


"Niemand kocht een kat in de zak want hij had gelijk. Zo werkt de roverheid en het systeem. Nu wordt Youri een gevaar en dan moet die weg. Allemaal valse flags en folter technieken. Ik sta achter Youri Plate de echte althans. Niemand is schuldig tot het tegendeel bewezen is."

"Ik ga vooral uit vd trollen en misschien zelfs de overheid in deze kwestie. Hij is natuurlijk erg lastig voor hen."

"Dit noemen ze ook wel de verleiding! Mensen gingen met Hem in zee om er financieel (geld=lage frequentie) beter van te worden. Helaas kochten ze (waarschijnlijk) een kat in de zak. P.S. je kan het hem niet kwalijk nemen. Hij had wel ballen tegen de belastingdienst."

"Je hebt gelijk precies wat de elite wil dat wij hun tegenstanders opruimen. Valse beschuldigen zelfs Max doet er nu aan mee. Valt mij zwaar tegen."

"Bij twijfel aan oprechtheid. Beter zoek naar sterk bewijs alvorens iemand t veroordelen of af te kraken.voor goede zaak extra belangrijk...mijn mening. Je mag best beetje beloond worden bij inzet van tijd /inspanningen ...met specalatie idioten & roddeltantes komen we geen stap dichter bij eeuwige vrijheid voorspoed &vrede."

"Beste Max Van Den Berg Praten over iemand zonder bewijs, dat kan de eerste de beste roddeltante ook. Dit schrijven staat vol suggestief taalgebruik: "begrepen dat...", "zou hebben aangegeven", "altijd heel moeilijk om dit soort zaken die derden bevestigd te krijgen". Sorry hoor maar dit is een onzinverhaal en zegt meer over de schrijver. Ik zou zonder bewijs een bericht als dit nooit delen."

"Het is echt lullig had ik niet verwacht. Zulke dingen zijn ook over Max gezegd waar ik ook fel tegen was. Zo maar iets roepen op geruchten en zonder feiten. Iedereen is controlled opposition we maken zo de demo, s kapot."

"Ik schrik hier niet van hoor want als iemand in zn blote bast een live gaat doen in "zijn positie " geloof ik het al niet meer... trouwens waar moet je in deze tijd nog van schrikken?"

"Er is maar 1 plek waar Youri thuishoort en dat is de tbs kliniek."

"Ik ga vooral uit vab de trollen en misschien zelfs de overheid in deze kwestie. Hij is natuurlijk erg lastig voor hen."

"Het leden geld van 25 euro is niets...het is juridisch noodzakelijk, gratis lid kan nu eenmaal niet....Youri kan misschien een rare druif zijn, sommigen noemen hem een dorpsgek...Doe zelf je onderzoek en schuif jou verantwoordelijkheid niet af op een ander...Youri is geen allesweter, maar hij heeft wel ballen en volgens mij het hart op de juiste plek...Hem nu beschuldigen is een beetje makkelijk...wel goed voor zijn vereniging om het kaf van het koren te scheiden...Je bent als vrij mens verantwoordelijk voor je eigen daden... ik heb bijvoorbeeld nog geen giften bij de belastingdienst teruggevraagd, omdat ik zelf nog wat onderzoek moet doen, als ik zelf zeker ben en mezelf kan verweren zal ik zelf die stappen nemen, en niet de verantwoording bij Youri leggen...Autonoom zijn betekent.... Dat je zelf de regie neemt over jouw leven."

"Klopt Youri mag een rare zijn maar geen dief. Dat drollen gelul maakt onze strijd kapot. Videre en Bram Willem taktieken."

"En hier heb je het weer, het enige wat jullie doen is verdelen. En denk je dan nog "schapen " erbij te krijgen. Dan moet je wel ff meer in je mars hebben! Hier zie je alleen maar ruzie ruzie ruzie en wat is het ordinaire probleem schijnbaar weer? Geld! Bah!~"

"Denk dat dit het grootste gelul ooit is. Het spelletje van verdeel en heers. Zo iemand die een gevaar is voor de roverheid in een kwaad daglicht te stellen. Allemaal van gehoort hier en daar hou op met die leugens. Ben echt teleurgesteld in gasten die zich strijders noemen."

"De Mens Jeroen en die Peter de Koning zijn ook bezig."

"Verdiep je eerst even in de inhoud van een gift."

Wie zijn nu de echte rovers in Nederland?

Weet en besef dat de staatshoeren zich nu kapot lachen om wat de haters nu over Youri Plate beweren en schrijven!

In de hoop dat de bevolking geen belasting meer terug gaat vorderen bij de (r)overheid.

Dus dat...

De conversatie tussen mij (Dienie) en Steven van het onderstaande kanaal


https://t.me/stevens_real_news_cornerMijn pm bericht naar Steven op 17-10-2022 luidde als volgt:


"Hallo Steven,
Graag wil ik jou even contacten.
Wanneer heb je eventueel tijd?
Hoor graag even van je!
Groetjes DIenie Kars"

Hier volgde geen reactie op, hij had het wel gelezen.


Vervolgens stuurde Steven mij de onderstaande afbeelding.

Vergezeld van een pittig bericht.Steven schreef ineens per pm op 02-11-2022:


"Dit is FRAMEN!! Haal het weg. Hoe durf je mij (en René) hier in te betrekken!? Vermeld dan de naam van diegene die het gepost heeft (Roger Slangen) en niet onze namen."


Bericht van Dienie Kars aan Steven op 08-11-2022:


Ik las jouw bericht vandaag pas.

Hierbij mijn oprechte excuses aan jou Steven en ook aan René.

De afbeelding kan idd suggereren dat de tekst geschreven is door jou (Steven) en/of René.

Het is en was niet mijn bedoeling om jou (Steven) of René te framen.

Ik hoop dat het bij deze is rechtgezet?

Ik verneem graag je reactie!

Zie de blog.

Groetjes Dienie


PS 1. Wat is jouw eigen visie over Youri en het hele verhaal? Hoe sta jij daarin?

PS 2. Zie mijn eerdere bericht van 17-10-2022


Het onderstaande bericht werd volgens Steven geschreven door Roger Slangen.

Had tot heden nog niet eerder contact gehad met Steven, hij reageerde niet op mijn vraag van 17 oktober jl., die Steven las zonder te antwoorden per pm. Kreeg nu ineens de volle laag, oeps!

Op 2 november reageerde Steven wel ineens nadat ik hem schijnbaar enorm triggerde met de onderstaande afbeelding, wat uiteraard wel logisch is wanneer je de tekst op de afbeelding hieronder onjuist interpreteert. Het bericht stond op het kanaal van Steven, daarom staat zijn naam erboven en die van René.

Nogmaals: Ik hoop dat het bij deze is rechtgezet Steven?

Ik verneem graag je reactie, Dienie.


Een waarschuwing voor Roger Slangen:

Kijk uit wat je in het vervolg openbaar schrijft over iemand.

Heb jij echt goed onderzoek gedaan Roger van wat jij durft te beweren over Youri?

Ik zie je reactie graag per pm tegemoet, Dienie.


Kitty Basten schreef het volgende over Youri Plate:


Ik wil hier 1x op reageren vanuit eigen ervaring en persoonlijk contact gehad te hebben met Youri Plate.

Alles wat hier staat is géén aanname maar helaas pure waarheid.

Veel mensen die bij hem de aangiften heeft laten invullen zullen volgend jaar zwaar en ernstig in de problemen komen. Ik heb al héél vaak gewaarschuwd en kreeg dan een grote mond terug van mensen die heilig in zijn verhaal geloofden. En nu is de vogel gevlogen met veel geld en die zien jullie nooit meer terug.

Hij en zijn kompanen hebben het sluw, slim en voor de gedupeerden verdomd doordacht aangepakt maar niet door zijn IQ maar door derden .... het is helaas niet terug te draaien voor wie erin getrapt is. En kan alleen maar zeggen mensen ik vind het vreselijk dat hij misbruik heeft gemaakt van wanhopigen anders was dit nooit gelukt.

Nogmaals als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is het meestal niet waar

Eric de Noorman schreef:


BOOOOMSHELL over Youri Plate

Dinsdag 1 November 2022, 23:47 uur

Beste Mensen, ik heb zojuist inside informatie verkregen waar ik echt van ben geschrokken en ben eigenlijk ook gewoon een beetje uit het lood nu.

Ik heb begrepen dat er mensen uit de vereniging van Youri Plate zijn gestapt nadat zij erachter zijn gekomen dat Youri Plate met verkeerde dingen bezig was. Youri ontving donaties die hij bijvoorbeeld niet heeft gemeld bij de penningmeester en gebruikte voor andere zaken die hem en zijn gezin ten goede kwamen.

Nu er veel aanmeldingen waren i.v.m. de teruggaven van de belasting is er veel geld rechtstreeks in zijn eigen zak verdwenen en, naar zeggen, ook gebruikt om wapens en drugs mee aan te schaffen. Tevens zou Youri hebben aangegeven dat hij tot einde van dit jaar 'nog even lekker wil graaien' en dan uit beeld wil verdwijnen.
Het is natuurlijk altijd heel moeilijk om dit soort zaken door derden bevestigd te krijgen, maar voor nu schorten wij ieder contact met Youri Plate en/of zijn vereniging op vanuit De Bataafse Leeuw en we adviseren iedereen om niet met hem in zee te gaan en eventueel al gedane inleg of donatie terug te vragen.

Dit is opnieuw een voorbeeld van iemand die misbruik maakt van de situatie waar de cabal ons in heeft gedreven en ik zelf, Eric de Noorman, was sinds anderhalve week al zeer terughoudend betreffende Youri, omdat hij Max begon zwart te maken. We kunnen denken over Max wat we willen, maar dat deze hem met de dood bedreigd zou hebben bevreemde mij.

Ik had liever opwekkend nieuws vol hosanna en blijdschap, maar het is niet anders. Wederom valt iemand volledig door de mand. Er is bijna geen mand meer over.

Geschrokken, maar immer strijdvaardig.

@EricdeNoorman

Namens De Bataafse Leeuw