Vertaal deze pagina naar:

OVER ROBBERT VAN DEN BROEKE

14-01-2023

Robbert van den Broeke vlogt over zijn ervaringen en belevenissen!

Robbert vertelt in de video hoe hij de afgelopen weken heeft ervaren...

Link video ► https://youtu.be/a11EnjULaa8

Website Robbert van den Broeke ► https://robbertvandenbroeke.nl/

Lees ook de reacties onder deze video:

"Lieve Robbert, wat vervelend om te horen dat je in dit leven zo lijdt! Het is moeilijk om het je niet aan te trekken wat anderen zeggen of denken.. toch is het de kunst om in je eigen ik te geloven en dicht bij jezelf te blijven zeker in deze tijd! Ik heb in ieder geval heel veel steun aan jou youtube filmpjes, zeker nu! Ik stuur je veel liefde en licht️."


"Wens je ontzettend veel sterkte, liefde en licht Robbert... het leven kan zo hard zijn en vooral de mensen die het niet tastbare niet willen en kunnen begrijpen. Onzekerheid en angst wordt geprojecteerd op jou. Weet dat er mensen zijn die aan je denken en die je steunen en je wel geloven. Spijt komt altijd achteraf. Hou je taai.... geef nooit op! <3 Liefde overwint!"


"Lieve Robert, fijn dat je dat je dit zo met ons deelt zodat wij jou ook kunnen steunen wanneer je je zo voelt. Stop ermee om op tv en radio te bewijzen dat helderziendheid bestaat. De tv wereld is grote fakeshow en dat heb je zelf ervaren. Wat je nu doet met jouw gave geeft ons weer hoop en daar heb je tv en radio echt niet voor nodig. Gebruik liever je gave om mensen te helpen en blijf dicht bij jezelf. Je bent geestelijk sterk genoeg om jezelf te kunnen genezen met de liefde van god en je bent ook nooit alleen. Mijn liefde en respect heb je. Het komt goed en zorg goed voor jezelf."


"Bescherm jezelf tegen deze tegenwerkers, het is momenteel heel zwaar. Je hoeft je niet te bewijzen, zeker niet aan degene die je gebruiken want zo voelt het. Laat je niet misbruiken . Je hebt jezelf bewezen. Blij dat je zegt dat je sterk bent, hou vol. Je bent een prachtig mens met een mooie opdracht . Veel sterkte , hou vol. Je bent niet alleen. Deze tijd is zwaar. Heel veel liefde."


"Beste beste Robbert, Ik spreek uit mijn hart en hoop dat je wat met mijn visie kan en wil doen. Je bent geniaal in je soort alleen je intenties kloppen niet. De reden waarom je op aarde bent is niet om de mainstream te overtuigen dat je echt bent. Ga alsjeblieft vanuit je community verder uitbouwen met intentie om mensen te helpen. Helpen om de zin van het leven te zien en helpen hun zielspad te vinden. Leef en help en vraag daar gerust vergoeding voor dat is juist goed want geven is ook ontvangen. Focus je op je geluk en stop alsjeblieft met je bewijsdrang. Het is zo ver weg van jezelf je hebt het niet nodig in de nieuwe tijd ga je mensen bereiken vanuit je eigen kracht. Vertrouw daar op en laat het gebeuren. Laat het los je hebt het nogmaals niet nodig. Handel vanuit liefde en het komt maar je toe. Verder denk ik dat wanneer je oproept om samen iets te gaan opbouwen er wonderen gaan gebeuren en je geluk 100% terug komt. heel veel kracht gewenst en denk aan je. Groet, Bart"


"Lieve Robert, vechten tegen oude systemen als de mainstream media kost heel veel energie en ga je niet winnen. Richt je op de nieuwe wereld. De mensen die je wel zien voor wie je bent. Alles wat je aandacht geeft groeit. Samen met je volgers kun je bouwen aan een nieuwe parrallele wereld. Dan verdwijnt de oude vanzelf uit je bestaan en komen er steeds meer mooie dingen op je pad. Je bent zo'n mooi mens en je hebt zoveel mensen om je heen die dat zien!"


"Heel veel sterkte Robbert. Mensen die het met iedereen goed voor hebben, krijgen het dikwijls zwaar te verduren. Het gaat je lukken om ook hier door te komen. Sterke mensen komen er altijd beter uit. Ik wens je een fantastisch en liefdevol 2023 toe."

Mijn boodschap voor Robbert:


Voor mij is deze video van jou heel herkenbaar.

De negatieve entiteiten werken door andere mensen heen.

Valse beschuldigingen zijn verschrikkelijk en bijna niet te debunken.

Ik laat deze negatievelingen los en vervolg mijn eigen pad.

Bescherm jezelf Robbert, want zij weten niet beter!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)