Vertaal deze pagina naar:

OVER ONZE VRIJE WIL

12-07-2023

We hebben allemaal een Vrije Wil gekregen van onze Schepper.

Veel mensen begrijpen nog steeds niet wat dat werkelijk betekent onze vrije wil. 

Wel, ik ga het simpel proberen uit te leggen.

De hele (r)overheid bestaat uit instellingen, organisaties en bedrijven die elkaar de bal toespelen. Door chantage en wurgcontracten houden zij zich onderling in stand. Ze hebben goede verdienmodellen bedacht en kunnen door hun verdienmodellen steeds meer extra personeel inhuren die hun bedrijfsplannen uitvoeren.

Hun ingehuurde huurlingen (jou!), jij die een vrije wil hebt, laten ze een geheimhoudingsverklaring ondertekenen wanneer je een contract met hen aangaat.

Het is en was jouw eigen keuze om dat te doen. Je doet dat omdat je dat geld wilt verdienen wat je afspreekt in het arbeidscontract. De verdiensten maken ze voldoende hoog om jou te kunnen verleiden om de opdrachten en orders uit te gaan voeren die in het contract staan vermeld. Je tekent er dus zelf voor om dat te gaan doen.

Op deze wijze houden zij (de eigen macht achter de schermen) in stand en kunnen zij hun poppetjes (jou!) voor zich laten werken. Jij voert hun orders uit. Weet en besef dat jij persoonlijk aansprakelijk en verantwoordelijk bent voor alles wat je doet en niet doet.

Het is simpel als je het ziet, maar moeilijk als je nog in hun systeem gelooft en afhankelijk bent van een bepaald inkomen of inkomsten, om je zelf te voorzien in je eigen eerste levensbehoeften.
Tip: Durf uit de box te denken en zelf keuzes te maken in je leven.

Wat ga je vandaag, morgen en in de toekomst wel of juist niet meer doen?


Mijn boodschap:

Succes met mijn gedachtegoed over onze vrije wil.

Doe er iets goeds mee!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)