Vertaal deze pagina naar:

OVER NIBIRU

08-05-2022

Op 07-12-2020 ontving ik het onderstaande bericht van Marco.

Het luidde als volgt:


Hoi Dienie,

 ik zag vandaag tijdens het naar huis rijden een overdreven oranje heldere stip in de lucht wat me erg nieuwsgierig maakte. Nou heb ik zo'n app waar je een realtime kan zien wat en waar sterren en planeten zich bevinden. En tot mij grote verbazing zag ik dat op de plek waar ik de oranje stip zag ter grote van een normale ster in de lucht dat er in de app werd aangegeven dat het hier om Planeet 9 zou gaan oftewel Nibiru.

Ik dacht dat deze planeet nog niet gevonden was en beweerd werd dat deze niet zou bestaan volgens beschilderde wetenschappers. Je kunt Nibiru oftewel Planeet 9 gewoon opzoeken via de app (star walk 2) in de appstore. Ik zal je 2 foto's mee sturen. Een met de locatie waar Nibiru en zijn pad te volgens is en hij is gewoon op te zoeken in de zoekbalk en ook een foto van de app.

Graag zie ik van jou een verklaring of reactie hierop.

Met vriendelijke groet,

Marco

Ik schreef Marco het volgende terug:


Het is zo dat er door mensen 2 Zonnen worden gezien, waarvan de een als Nibiru wordt aangemerkt. En ja, om de 3600 jaar zou het zo zijn dat het Wormwood system (Nibiru, Nemesis etc.) voor veel beroering kan zorgen.

Het volgende bericht wat Marco stuurde luidde als volgt:


Hoi Dienie,

Kort geleden kwam deel 2 uit van (The Next Level), een aanrader voor je om te kijken.

Groeten marco


Hierbij de link ► https://youtu.be/R9kVbJmkb9A

In de reacties onder de video is het volgende te lezen:


"Hou ervan. Een ding om te overwegen. We weten eigenlijk niet wat er aan de andere kant van Antarctica is. Of wie. Wat voor soort entiteiten, wat voor dieren, wat voor mensen. Omdat we onder de zon en de maan leven en aangepast zijn aan de vibraties en consistentie van dit rijk, kunnen degenen die liefhebben onder de zon/maan van het volgende rijk (respectievelijk Mars/Venus) daarvoor geschikt zijn. Dus terwijl mijn nieuwsgierigheid daarheen wil gaan, komt het ook bij me op dat mijn ziel misschien niet klaar is voor dat niveau en dat de misleiding ons misschien veilig houdt om de nodige lessen van dit niveau te leren. Wie zegt dat we er nog niet zijn geweest en dat we eigenlijk naar binnen (noorden) gaan? Of dat sommigen de ene kant op gaan en anderen de andere kant op? Hoewel de kennis van de platte aarde mijn leven en zingeving in deze ervaring veranderde, leerde het me ook om de aard van dit bestaan ​​in twijfel te trekken tot het punt dat ik de aard van bedrog in twijfel trok en de mogelijkheid dat het een noodzakelijk aspect van het grootse ontwerp zou kunnen zijn."


"Geweldige documentaire! Waarschijnlijk de beste die ik ooit heb gezien! ! Geweldig werk voor de makers. Ik hoop echt dat dit lang genoeg blijft staan zodat genoeg mensen de kans krijgen om iets te leren en de nepkennis af te leren die is en nog steeds wordt onderwezen."


"We hebben op school geleerd dat als je iets uitvindt of ontdekt, je gerespecteerd, rijk en beroemd wordt. We hebben niet geleerd dat wanneer je iets ontdekt, je wordt belasterd en dat ze zullen proberen je gedemoniseerd te krijgen. Als je beroemd wilt worden, lieg dan. Als je het goed vindt om berucht te zijn, vertel dan de waarheid."


"Hier is mijn verhaaltje...

Ik had een "ongeluk" of geluk dat ik werd geboren in een arm gezin, waar mijn ouders de hele dag moesten werken, dus ik werd aan mezelf overgelaten, dus het was de hele school. Ik had altijd negatieve cijfers op school, hoeveel ik ook probeerde om lessen te leren, mijn brein of onderbewustzijn stond me gewoon niet toe om leugens als een spons te absorberen. Ik denk dat het komt omdat ik mijn hele jeugd in de natuur heb doorgebracht, bossen, heuvels, bergen.

Gezonde energie hield me sterk, spiritueel en bewust, daarom wil de elite dat we het dorp en kleine plaatsen verlaten en naar stoffige betonnen steden gaan vol ijzer en allerlei soorten straling, geen natuurlijke energie daar, ze kunnen ons programmeren en herprogrammeren daar veel gemakkelijker.

Vanaf het begin paste het idee van de aarde als een bol niet in mijn realiteit, dat mensen ondersteboven staan, dat water ondersteboven staat, dat het gekromd is. 15 jaar eerder kwam ik op internet een oude Japanse kaart tegen die alleen maar mijn vermoeden bevestigde dat er geen wereldbol is, hoe hard ik ook probeerde uit te leggen, mensen de zonnestralen door de wolken te laten zien, wat laat zien dat de zon lokaal is, ze zou me altijd uitlachen.

Het lijkt erop dat mensen de waarheid helemaal niet willen weten, is het omdat ze bang zijn of geprogrammeerd, ik weet het niet, hoe hebben ze me uiteindelijk niet geprogrammeerd? Ik voel en ervaar het vlakke land sinds mijn geboorte... :) Ik geloof dat op een dag iedereen zijn ogen wijd zal openen, en ik hoop dat het snel zal zijn. Mensen moeten zoveel mogelijk naar de natuur gaan en zoveel mogelijk gezond eten, als ze denken de programmering te omzeilen, om te overleven...

Peace for the Awakened"

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)