Vertaal deze pagina naar:

OVER MARCO DRIEKEY EN DE WEBSITE VIDERE

23-06-2023

"Marco Driekey is ontmaskerd en is diegene die achter de website zit van VIDERE"


Marco Driekey is te zien in de onderstaande video op DUMPERT

Video ► https://www.dumpert.nl/item/8093037_866baff0

Marco Driekey schreef mij per e-mail op 22-06-2023 het volgende:


Beste Dienie,

Ik realiseer me nu dat mijn acties in het verleden ongepast waren en ik er spijt van heb. Het spijt me dat ik je heb benadeeld en je ongemak heb bezorgd. Ik begrijp volledig dat mijn gedrag onacceptabel was, en ik wil oprecht mijn excuses aanbieden voor alle schade die ik heb veroorzaakt.

Om de situatie recht te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn acties, heb ik besloten om alles wat ik eerder ongepast heb gedaan, netjes op de website Videre te plaatsen. Ik geloof dat dit de juiste manier is om openbaar verantwoording af te leggen voor mijn gedrag en om anderen bewust te maken van de mogelijke gevolgen van hun acties.

Ik begrijp dat mijn daden niet gemakkelijk kunnen worden vergeven, maar ik hoop dat je in staat bent om mijn oprechte spijt te aanvaarden. Ik heb geleerd van mijn fouten en ik ben vastbesloten om mezelf te verbeteren en in de toekomst respectvoller en verantwoordelijker te handelen.

Nogmaals, Dienie, het spijt me echt voor alles wat ik je heb aangedaan. Ik hoop dat je uiteindelijk in staat zult zijn om me te vergeven. Als er iets is wat ik kan doen om het goed te maken, sta ik altijd open voor een gesprek en ben ik bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn daden.

Met vriendelijke groet.

Mijn boodschap:

Zolang ik en vele anderen nog vermeld staan op de website van VIDERE meent Marco Driekey er dus helemaal niets van hetgeen hij mij heeft geschreven in een mail (zie hierboven) en gaat hij verder met het belachelijke maken van bewuste mensen en ze door de stront trekken op zijn website.


Mijn conclusie was al als volgt betreffende de Wakkere mensen:

De Wakkeren mensen (bewuste wezens) onder elkaar maken elkaar liever woordelijk af, dan dat we gezamenlijk het oude en corrupte systeem exposen. Ik had Marco Driekey voorgesteld om de VIDERE website te gaan gebruiken om alle corrupte ambtenaren, functionarissen en hooggeplaatsten in het licht te zetten van de Waarheid zoals die is.

Helaas is Marco Driekey daar helemaal niet op ingegaan, wat ik al dacht vanwege zijn enorm drive om mensen belachelijk te maken, wat hij al enkele jaren doet en maakt hij schijnbaar liever bewuste Goddelijke wezens belachelijk vanwege zijn eigen frustraties en onmacht over zijn aardse leven.

Sommige wezens kunnen soms rare wegen bewandelen door frustraties en/of onmacht. Misschien moeten we Marco Driekey maar eens gaan aanklagen voor laster en smaad en onze eigen rechter(s) in gaan schakelen.

PS. Marco Driekey schijnt trouwens zelf bij de rechtbank te werken in Den Haag.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)